Miz

Tittar på JS, pallar inte att det ska ta sluuut.. men ja ja, ligger i soffan nu och myser med bebis, bästa TV dagen idag, alltså! 8 Simple Rules efter dettaaa! "Jaaaråå!!"
ASSÅ BÄSTA! "Listen girls, I know this shit happens... I know that every monththere's a situation"


Goodfellas

Nu går Goodfellas på TV, ni som känner mig personligen vet att jag alltid har på en tröja med dom på, och ni som har varit hemma hos mig har säkert sett tavlan. Egentligen har jag bara bilderna för att alla mina favorit skådisar spelar där. I filmen, alltså. Iallafall så gillar jag inte filmen för mycket, den är för grafisk eller vad det heter. Det är ungefär som Saw, som jag inte ens vill gå in på, men det är som den filmen fast mafia versionen. Om ni älskar blod och.. asså, ja, blod, så kan ni titta här. Fyfan, nu byter jag kanal, det är nu det blir äckligt. Okej, I'm done, Pesci satte hans kniv i killens revben och högg honom i kanske trettio minuter. Det sprutar överallt. HAHA nu pratar dom om en svensk tjej.

Raisin fingers

Hejhej, har duschat klart nu, och gjort massor med grejer haha, så tro inte att det tog en timme för mig o duscha. Ska titta klart på The Proposal, som även svensken Malin Åkerman spelar i.

Mafioso grandma

Ska snart in i duschen & bli lite fräschare. Sitter och dunkar SHM just nu, sen ska jag nog äta något väldigt gott, för jag har vräkat i mig blatte frön, mår inte helt bra. Hehe. Senare blir det nog Jersey Shore, sen ska jag bara mysa. Hmm, sen ska jag nog visa er runt Hollywood, för dom som ska åka dit, eller ifall ni bara är allmänt intresserade. My hometown ya hearddd sonnn?

L.O.V.E


The world

Hej på er, förlåt för en sån kass uppdatering idag, men jag har varit ute och vandrat hela tiden. Sovit med Nadia, shoppat och massor med mera. Bilder på allt det kommer lite senare. Hade skit kul igår, man har alltid kul med världens bästa vänner. Ni får erkänna att den bilden jag la upp på Olivia var fett söt? Jag vill gå till McDonalds med Elefteriadou.. men.. hon punkta mig. Men imorgon ska vi ha det bäst, vi ska bade med Mille <3 Här får ni en video när vi dansar med våra spanska vänner.

Your smile


Kult

Dags o sova! Har hittat massor med vänner idag, michet kult. Just nu ser man ut såhär, undrar vad som har hänt? Jo, det gör jag också. Vi kan fråga Nadia imorgon. Peace out.

We gon find you

And we did! Här är vår vän Vincenzo, min vän mest, men jaja. Men det är egentligen ingen stor grej att vi hade en sån bra kemi och att han inte blev attraherad av mulatterna. Dom gillar tydligen inte afrikaner. Italienarn.

Dra upp din näsa

Halloj! Är fortfarande, men säkert, hemma hos Nadia och har det väldigt roligt. Fett mysigt vi har haft det. Elr? Vi chattade med Vincenzo och Valerio, ChatRoulette förändrade mitt liv. För alltid. Sksh, eller nej ingen sksh. Olivia ramlade av stolen när vi fick ett eller ja, tre oväntade besök, som.. var väldigt trevliga. Ja. Sen gick vi till köket och åt smores och fixade fett coola bilder. Nu sitter vi här och chillar, skiter i jag ska tillbaka till CH med en maskerad på.

evribådi get in jor possischjons whisky

Heeeeej kära Nadias läsare, alltså MINA läsare, eller nej Nadias läsare, you get it????????????????????????????????????????????????? Ok, ska inte vara dryg. Nadia här ASSÅ, NADIA. Mitt blodsocker är inte som det ska, därför yrar jag. HEHEH oki?! Nu ska vi..... busa?! asså fiest, eller vadåå. okej nu börjar det spåra. Poss på skinkan heidooo!!! /Nadia pen1Zz
hojhoj

Jaaaa


Barbara Streisand



Lobster

Är hos Nadia med Olivia, har precis ätit tacos och nu blir det Chat Roulette och skräck videosar! Uppdaterar mer snart.

It wasn't much

Hej heeeej, vaknade för två timmar sen ungefär, har bara chillat och väntat på mamma som ska hämta lite resturang mat, she's still not here.. klockan halv fyra har bebis en photo shoot, kommer ta massor med bilder till bloggen. Vet bara inte hur dom ska få henne att sitta still, men det löser sig nog. Sen blir det Gränby med Hanna då vi ska köpa lite Halloween grejer. Sen vet jag inte vad jag har för mig, bio kanske? Vi får seee.

No lie

Några video klipp på Kendall slänger jag också upp, tycker jag.. får aldrig nog av prinsessan.

Volek hej

Måste bara gratta världens vackraste Kendall som ska fylla 15, men hon hade sin fest igår. Jag har varit väldigt avundsjuk på henne pga en kompis jag har, som är en kille, lång historia, men jag är inte det längre, I love you Kenny <3

Cold

Hahaha här är Angellos söta dotter Monday som leker DJ, jag dööör.

EarthCAKE

Ska titta lite i min bok, sen blir det lägg dags. Haha, kan inte vänta tills halv fyra imorgon.. Talah har en photo shoot faktiskt. Juste, nu är det ju lov också. Gud vad skönt, ska vila ordentligt nu. Jag provade på en ny Halloween sminkning, för en halv timme sen. En drogad guidette blev det. Hahaha, palla, kommer inte ens visa bilden. Skit äcklig och drogad. Men här får ni en SERIÖS bild innan jag tog bort allt, ser inte bra ut.. men, jag var iallafall väldigt, väldigt brun, sen hade jag som kanske ni ser blå mascara på mina nedre ögonfransar och concealer färgat läppstift #POW. Okej, sista bilden fick ni också. We were quite high.. Jaja, godnatt, vi hörs imorgon.

Doll

Asså jaaaajamensan hahaha bäst

Just stand there


Movin to the vibe

O kaliteros filos mou. Hthes to vradi, kitaza pa'no ston ourano ke gia ka'the asteri bri'ka ke ena logo giati' na sagapa'o. Pigena kala' mehri pou kse'mena apo asteria.


Imo

Jah, jah, jah, jah, jah (arab skratt) Paow skrev till mig.

Iäm


Interizta

Dagens outfit video/shopping kommer snart!

No one

Såg den här bilden på Kissie's blogg, skit fin ring va? Jättteee fin med "tan hands".

A new world

Ser inte fram emot gymnasiet. Jag vet att det är en lång tid kvar, men mitt liv kommer bli ett helvette utan 9D. Folk tror jag är en idiot när jag säger att jag saknar skolan när vi har lov, men jag saknar inte plugget, jag saknar er. Jag saknar min störda klass. Ni är världens bästa vänner, och jag älskar er.♥

Where magic happens


Softarn'

Sho bre, softare. Förlåt för en sån keff uppdatering. GYMPAN VAR BÄST, fett kul, och den där vampyren kom till livskunskapen typ femtio gånger, och när jag frågade om han gillade blod apelsin så.. ja.. om ni var där, skulle ni blivit shockade.  Åkte till Arken Zoo efter skolan och köpte fett med goda grejer till bebis. FETT med goda grejer, alltså. Sen blev det GC, där jag köpte svart tub halsduk, likadana leggins som jag köpte förut från Indiska, som jag visade, men i svart. Och två mascaror. Nu är jag hemma och väntar på mamma och hennes vänner med sushi, måste bara fixa mig först.

Jag ska göra kaos med dig

Hej. Har varit på två lektioner och nu är det rast. Är på McDonalds ned tjejerna och grabbarna. Snart blir det världens skönaste livskunskap. Asså jag får damp hör vill vara gå. Vissa personer har verkligen varken hjärna eller hjärta. Orka ta ut ilska på andra heeelt oskyldiga personer. Vafan tänk er för. Efter skolan blir det nog stan sen hem till älsklings mami och bebis. Sen har vi gäster och då blir det sushi. Fan va skönt. Hoppas dom här timmarna går snabbt nu. Yay nu spelas Stand by me! Bästa låten. <3

I gotta see it to believe it

Vi slutar nog dagen med två bilder på mig efter som att.. ja, jag vet inte, har inte laddad upp så många bilder idag. Elr? Godnatt.

Heeeej! Har precis tittat på lite Hellcats, typ sex minuter eller så, är för trött och vill sova så jag inte somnar om imorgon. Nu ska jag som sagt sova, så vi ses imorgon. Här får ni låtar som jag lyssnade på när jag var mindre, eller ja, den innan och den här. Så roligt och sorligt (vene varför) att lyssna på de låtar man lyssnade på. MASSOR med minnen.

ALY & AJ

ALLTID när jag var ledsen när jag var yngre lyssnade jag på den här låten, den hjälpte mig fett mycket. Vill bara grina, den är så fin. <3

Bilbilak


Falafel

Zååå foooola. Asså, säg inte att jag har blivit beroende av JH, dom är bara för roliga. Alla ba "Nadia, du är lite sen.." NAEJ, tyvärr, jag visste vad det var från typ.. november, december förra året. Asså PAULY är så ful, men så fin. Önskar han inte var en playa. Jag tar hellre Vinny. För han är gentleman <3 Elr?

I'm addicted

Nu har jag duschat.. bebis är på väg upp, blir sängen med henne & även Ana Gina show, där Kissie är med på. Eller, ja, Alexandra. Börjar faktiskt gilla ALEXANDRA nu. She seems nice.. elr? Jaja. Imorgon kommer dagen att vara skit skön, börjar med två lektioner, sen rast i en och en halv timme, McDonalds förmodligen, sen livskunskapen kommer säkert vara bäst! Killarna, ni får veta varför senare ;-) Emis piiis.

Elz

Lak Makidånken satte fint idag alltså!

DON'T FORGET!

DON'T FORGET TO WATCH SWEDENS POPSTAR NADIA PARKER ON HANNAH MONTANA TODAY! Just on Disney Channel.

I'll never let you apart

Efter mitt senaste inlägg väntade jag på Hanna och hennes morfar som skulle hämta mig, och på parkeringen skrek någon Nadia, och efter en kvart så fattade jag att det var min älskade syster Vasso. Hon är så vacker, peppar, peppar, salt och peppar. Åh vad jag älskar henne. Efter att ha pratat med henne i några minuter så åkte jag och Hanna till stan där vi åt sushi, gick runt och tittade på Halloween saker sen åkte vi till Gränby där jag köpte fett med te, en med whisky smak, wohooo, haha sksh luktade Baileys.. faktiskt. Jag köpte också fett gulliga spök tårtor, bild senare, nån gång. Nu ska jag äta, duscha och lägga mig. Det blir ju massor med inlägg innan jag sover! Oroa er inte.

Opa opa

Ni såg själva vad jag skrev igår med att säkert få G eller mindre men inte mer på svenskan. Aa, jag får ju inte vara med. Säg inte att jag härja på lektionen. Dom skulle prata om prov så jag fick inte sitta där. "Man måste även vara på lektionerna för att bli godkänd" My ASS.

No woman no cry

I'm back. Fick inte vara med på lektionen med vampyren så nu sitter jag här uppe och väntar på att mamma ska ringa upp. Så egentligen har jag slutat nu. Vad gör jag här uppe då haha. På lunchrasten gick vi till McDonalds och åt lite mat sen gick vi vidare till skolan. Pratade lite med Malin sen var det rast igen. Matten gick jätte bra. Är skit stolt över mig själv. Fett med självförtroende faktiskt. Sen härjade jag och Maria så mycket att hon fick ont i svanskotan. Det var för en kvart sen så nu är jag här. Nej nu går jag ner och packar väskan för nu ska jag gå hem.

Scooby Dooby doo

Hej heeej! God morgon. Sitter i ljusgården med Olivia nu som tränar på hennes SO. Vi har prov just nu men vi ska göra det senare för att vi valde och gå till en annan lärare. Dagens outfit kommer senare men jag har iallafall på mig min gråa sweatshirt från H&M jag köpte iförregår, gråa jeans från Forever 21, min älskade Gina halsduk och mina bruna UGGs. Sen blir det nog stan. Can't wait for tomorrow. Friayyyyy. #POW aye wake up yeaaaah PARKERRR.

Will be needed

Hoppas Shajwan härjar imorgon. Eller nej, Perkel. Ni ser, "Shajwan" är som "Alexandra". Hon är two faced. Men "Shajwan" är two faced på ett bra sätt. Ni vet, "Alexandra" är ju egentligen "Kissie", nej tvärtom, orkar inte byta, och "Shajwan" är egentligen "Perkel". Inte tvärtom. Jag orkar inte. Jag vet inte vad jag säger. Jag är trött. Det jag försöker o säga är att I really hope Perkel shows up tomorrow, det kommer att behövas. Grovt. Godnatt på er allihopa. ♥

If I aint got you

Nadia Adaora Parker. أحبك‎,je t'aime,私はあなたを愛して, te quiero <3

Miami

Tog bilden från Nadia, asså jag älskar dom här cheyerna! Titta vad gulliga. Och ja, jag måste alltid lägga upp bilder på Maria för tro mig, det är inte varje dag hon vill vara med på bild.

CSI

Såklart så sover jag ju inte. Det är som en iranie på fest (allvarligt talat, story of my life nu, alltså) man säger okej nu går vi, då slänger jag mig i soffan där på festen, för det betyder att vi går efter tre kopp te. Yani, om två timmar.

Bildbomb på Johnny elr


Asså ärligt..

Ta mig bara..

All around us

Var tvungen o ladda upp, riktig pirater alltså. Nej, inte Ella då, men Maria. Erkänn, man vill bara khyzza hennes anzikt. Elr?

All I wanna know is

Massor med långa inlägg idag! Imorgon som sagt, kommer det att bli en tuff dag. Fredag likaså, eller ja, efter rasten. Vad jag menar med tuffa dagar är att det finns vissa lärare som lever för att göra ett helvette för en, 9D, ni vet exakt vilka jag menar. En vet ni iallafall. Nu ska jag titta klart på CSI, gå på toa, haha nice, sen ska jag nog ta på mig PJs och lägga mig.

..

Now everything I work for is gone.

You are the sun

Så söt, s'agapo.

Feel the pressure

Har ont i magen. Det är nu man känner pressen. Pressen att få över 200 poäng. Varför är mitt drömjobb det mest komplicerade? Jag har aldrig förstått det där. Jag har väldigt ont i magen. Om inte jag kommer in i ett utav de tre schools jag söker till, kommer jag inte gå ett år på någonting för att söka in igen, då kör jag utan gymnasieskola. Det är en sån stor press för mig, alla känner kanske inte så, men det gör jag. Jag ska alltså få 200-250 poäng när jag har räknat ut att jag kommer få minst 170 till max 195 poäng. Och då snackar vi om hela 7 VGn, ni som känner mig vet att det är för mycket.. för mig. Ett är redan borta, för hemkunskapen. Vi har tittat på film, jag har inte varit med två ggr eller så, och sen har Jon varit borta en gång, och nu har vi bara en gång till, sen är det slut, helt slut. Jag kommer knappast få VG där. Musik ville jag också ha VG i, men vi har tittat på film, haft lektion en eller två ggr, och nu är hon sjuk skriven, sen är det också slut. Jag har tappat bort minst 30 poäng nu. Vad kul att dom två ämnena vad dom jag ville satsa på mest, plus engelskan och bilden. Och med vampyrens betyg i SV & SO så kommer jag ingenstans, delar ut G minus till alla som kan mycket mer än vad han ser. Ni fattar säkert vad jag snackar om, man kan inte prata sånt här med någon som inte går i nian, det här är för komplicerat för mig till och med.

D-Gat

Jag tänkte på Danny idag, när jag vaknade. Vet faktiskt inte varför, men ja ja. Ni kanske kommer ihåg honom från herrarnas lag? För något år sen? Den första saken han gjorde, för flera år sen, när han såg mig var att skicka ett hjärta med händerna. Fett gullig. Efter det var vi som syskon. Han skjutsade mig till hans matcher, han kom till mina träningar för att se när jag fick utbrott, han skrattade åt mig som lugnade ner mig, han tillät mig inte säga fula ord, men han stoppade mig aldrig. "Danny, can I say something bad about them?" "NO." "Okay, they're all a bunch of motherfucxas" "LOL." Han brukade alltid ta mina smycken och mina solglasögon och posa med dom, han brukade alltid vara vid min sida, och tills idag frågar han mig hur jag mår, även om han inte är här. Här får ni en bild när han tvingade mig o ta kort på hans träningar. Och nedanför får ni en mini dokumentär eller något när han gav sitt pris till en annan spelare, för han inte förtjänade det. Kände han. Och längst ner har vi ett videoklipp där TJ, min andra homie, dom mobbade mig tillsammans, riktig liga, passar Danny & han slammar den.

I feel so betrayed..

Saknar Frankfurt

Bopping

Jalla, dags för dagens shopping bopping, två tröjor från H&M 149 kr styck. Fina va? Hade fett kul på Gränby med Shajwan. Emisigt. Blev värsta diskussionen på Burger King om oss, ni vet, vi är kända. Haha folk härjade. Mamma hämtade lite McDonalds till mig och mormor, och henne själv, så vi åt lite (förresten så drack jag te, vatten och åt en muffin på BK, tro inte för mycket) och pratade. Sen gick vi hem, drog en sväng vid ICA, säger ni så? Aa, iallafall, drog en sväng mäng och jag fick med mig Clerasil cleansing pads, som jag redan kan rekommendera, för det finns typ, vet inte hur man säger på svenska, men small beads i padsen, så man kan exfoliate your face. Jag känner mig som Sara Montazami som blandar alla språk, haha. Gud, jag måste sluta prata engelska hemma, börjar glömma bort svenska ord. Hope you guys like my poses.


Clumsy cause I'm falling in love


Mozik

Kommer ni ihåg förra hemma matchen? Inte den här som var, men förra? Då var det ju en tjej som sjöng, remember? HÄR ÄR HON! Asså slå mig vad bra hon är, fett braaa, hoppas på ett album. Min mormor kommer säkert älska henne.


But I really don't care

Hejhej, har precis kommit hem till mormor, är på morfars dator. Skippade basketen, var för hungrig. Dagen har varit helt okej, det var skit kul på kemin, Perkel merkul. Gick och kasta lite boll med Mannos och Rocky, och nu ska jag sitta framför TVn och äta mat! Snart blir det shopping och fika med Shajwan <3 Mer bilder kommer snart.


U slow

Hej hej. Är i skolan just nu och har prov. Ja, jerken vägra lyssna. Så jag bloggar istället tills han kommer in och anklagar mig för fusk från mobilen. Vilket jag inte ens bryr mig om. Han tror man kan satsa VG med hans lektioner när man säger till honom att man inte förstår. Jobbig. Nej nu ska jag gå och lämna in mitt blanka papper och leta efter någon annan lärare. Vampyr.

Skrik.


Bedtime stories.

Nu är det säng dags. Har på mig min mask eller vad det nu än ska vara, från apoteket, så I am ready to go to bed. Älsklingen väntar redan på mig, hon har tagit över hela sängen. Sover i mammas kontor med Talah idag, för att sängen är mycket skönare och på något sätt andas jag mycket lättare där.. jag somnar mycket, mycket snabbare. Imorgon ska jag till skolan, men på morgonen, dom tre första timmarna, kommer jag gå igenom ett helvette som sagt, och ja, om inte jag kommer hem gråtande så har det väl skett något mirakel.
Saknar verkligen Daniela, allt var så bra när hon var våran lärare. Nu är allt bajs, tack vare den där vampyren. Egentligen borde jag inte skriva så mycket om han/hon för vem vet vem som läser, Julia vet vem jag pratar om, Jon, till exempel. Önskar någon kan backa mig imorgon.

Eh, it's not worth to fight.

Lite dåligt ljus, men. Eller, väldigt dåligt ljus.

Wow

Tittar på DH. Har precis jiddrat med Nadia. Jag har köpt lite grejer, några tröjor och en foundation. MEN bilderna har inte kommit än.

Stealing cars

Ärligt, borde inte jag bli kock? Titta. Ser inte så gott ut, men walla det är. Elr? Lax, ris, lime och knäckebröd med ägg. Vart ska hon? Nu ska jag shoppa. Då får ni seeeeee massvis med grejer. Måste bara hitta mitt present kort nu..

And I look damn hot

Hahaha den här "dunkade" man i Ontario när man skulle köpa pizza.. Kristen Stewart och min Dakota Fanning. Here you go. Dead end justice. Jepp, du ser rätt, det där är Kristen.

Missbrukning

Ja, titeln säger allt. Jag borde göra en "Veckans missbrukning" kategori på min blogg. Iallafall så är veckans missbrukning min halsduk från Gina Tricot 149 kr.

Elavator

Oh hot damnnn. ALL PINK EVERYTHANG.

My eyes are up here

Det här såg jag på TVn för en minut sen. HA skämmigt hahaha älska Eva!

Lakposht

Vaknade för typ tio minuter sen, nu ska jag gå ut med bebis, äta mat & räkna matte. Sen ska jag välja vem jag ska vara på den här Lulu saken. Tough choice. Skoja. Nu ska jag också gå ut och ta bilder när jag är ute med Talah, kommer ändå ta ett år innan jag får bilderna på datorn.. dang iPhone. Fett skönt att jag inte gick till skolan idag, inte för att jag kunde sova mer, men för att jag inte skulle få så mycket skit, men det kommer jag ändå få imorgon så it's all good. Idag blir det IKEA med mamma och mormor, sen blir det Gränby säkert, och till sist blir det hotell. Tror jag.

Suzuki

Ska stänga av datorn nu, så jag kan duscha efter Jersey och bara lägga mig. Kanske läsa lite ur Eclipse, vi får se. Sen ska jag ladda mobilen också. Imorgon kommer jag säkert gå i genom ett helvette, men det får jag tåla. Jag saknar Daniela, den här nya läraren har förstört mig. Han är ett riktigt monster. Sov gott, vi ses imorgon. Kommer bli en dålig uppdatering, men jag kommer blogga! Don't worry. Ska ta många bilder också, nu när mobilen funkar. Vem är taggad? JAG ÄR!

Overnight

Nu slutade New Moon, skulle duscha, men nej nej. Nu börjar Jersey Shore. 9Ds förebilder liksom, det får man ju inte missa. Det vill man ju inte missa.

It changes a lot

Vad bra att jag blev fast vid TVn nu för att dom visar New Moon. Nu kom det. "This is the last time you'll ever see me". Ahopp.

Vi ses

Ha på er lila på onsdag, glöm inte det. Lila för alla som har blivit utsatta för hemska saker, för deras sexuella läggning, till exempel. NOH8. <3

Embrace your curves

Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det TV. Shit, klockan är bara åtta.. what to do, what to do. Äsch, kommer ångra mig efter duschen, kommer bli helt pigg. Tittar på Ullared just nu, förlåt, men SÄMST. Jag fattar inte meningen med ett varuhus? Yani som går på TV? Nu fick jag ett SMS från Mille, tydligen ska jag, Mille & Maria gå och bada på söndag. Vilken härlig dag det kommer att vara, en fin vinter dag. Sksh, vart ska hon. Nej men det kommer bli kul! Om vi ens gör det. So, why am I still talking about this? Överdriv man. Jag älskar när någon säger man istället för mannen! Låter så rasta farit.. Nej man, chilla man, jo man. Ha! Ska börja missbruka det nu. Jalla nu ska jag duscha, man.

Bredband

Måste bara lägga upp den här bilden, fööör fin. White spot är för fin.

It's summa summa time

Sommar 2010

Zinatra

Asså nej, jag tittar tillbaks på gamla bilder, titta på mitt hår! För typ några månader sen! Slingorna.. åh, den dagen.. var ey lari. Nadia gjorde dom, hahaha, jag dör jag var så orolig. Blev faktiskt glad sen, det ser fett ojämt ut där, var inte så dåligt. Nu har jag typ en två kvar.

Khu

Ska ringa mamma och fråga ifall vi kan åka till Gränby, ska köpa lite grejer jag har sett.. haft ögona på eller vad man säger, haha. Nu ska jag gå ner, fixa något o äta sen blir det lite engelska och mys med baby.

Å

16 månader.

Bells

Varför är den här killen så fin? Han är 96a. I KNOW. Men skit i hans röst, han är.. mobbad sksh

Make that change

Hej heeej! Amazing day i skolan, eller inte. Too much drama. Sksh, vart ska jag? Iallafall, basketen var helt okej, tänkte på Howard hela tiden, sen kommer han in till oss. Asså va? Once again, VART SKA JAG? Nu ska jag äta McDonalds snacks (haha) och titta på TV, sen ska jag worka hard. Ingen märkvärdig outfit idag, samma som igår, haha palla leka sexig för Ike eller den där läraren, som förresten var fett äcklig idag. Orkar inte ta en annan bild, den får duga. Såklart ska mina ögonbryn härja med sina storlekar.

Ey.


People in the place

Hej på eeer. IGEN. Innan jag sover vill jag bara säga att.. "vänner" som ber om att få vara med er när DE kan/har tråkigt, är inte värda er.

I think about erday.

Nu ska jag gå och sova, vi syns imorgon. Har inget mer att tillägga.

I wanna know your name

Imorgon blir det skola, för det är ju måndag. Är faktiskt taggad till att få mitt engelska papper, som jag ska träna på. Älskar engelska uppsatser, det är typ det lättaste med engelskan. Och det är kul att få vara sin egna "roll", eller man får ju bestämma vilken man ska vara. Då får man hitta på hur den känner och tänker :) Ms. Director. Fredagar är bäst, för då härjar man med Shajwan 

Valentine

Grattis Alyssa, you won his heart.

Nylackat och klart

Naturlig färg. Har aldrig gillat dom här nya, bruna, hudfärgade färgerna, men denna gillar jag! Ser fett fint ut, det är inte så rosa, utan mer brunt.

Finally

Äntligen fick jag lite mer statistik. Har precis tittat klart tre avsnitt på Keeping up With the Kardashians, och pyttelite Jersey Shore. Haha Kendall är så rolig, OMG cigarett grejen var för skön. Nu tittar jag på Everybody loves Raymond. Nu sitter jag och fryser min flaw på hakan hahaha blatte sättet ni vet. Fett svårt o röra sig, kan inte ens le eller garva.

We got a situation

Time for JERSEY SHORE.

Whip yo hair.

Asså, jag förstår inte hur lågt man kan sjunka. Jag förstår inte varför man måste ta ner någon annan för att känna sig bättre själv, varför ska man sprida rykten? Vad gör det för dig, liksom? Hur hjälper det dig? Blir du mer älskad? Speciellt när du gör det mot din "bästa vän". Nej, folk får bara varningar att inte bli din vän och att inte lita på dig. För det gör inte jag. Inte längre. Det är inte coolt att vara mobbare. Det kanske var det när man var tio, men nu är det äckligt. Och töntigt. Dom som mobbar har problem, och istället för att ta ut ilskan på någon annan, borde dom prata om det med någon.
Och ni som tror på ryktena, men ändå är offrets vän, fyfan.
I can't imagine what you're going through.

All I know is, I love you.

I did it just the other day

Hej på er.. nu har jag varit och chillat och tittat på tjejerna, skit keff match men vi vann iallafall. Så stolt över vissa, haha jag blir så glad när Ella och Maria gör poäng, känner mig som en stolt mori. Skjutsade Ella hem, och körde in på MC drive in, blev det vanliga, sen åkte jag hem.. nu sitter jag här och chillar. Ska snart titta på TV, tvätta mitt anzikt och läsa om CSI. Här får ni en bild jag tog en månad sen innan min fest.. var det verkligen en månad sen? Dang!

Caramba

Hallå. Nu ska jag dra till FSK, ska titta på tjejerna som ska spela.. go Ella. Och hela klassen, typ. Uak, det finns en tjej i min skola som leker så mycket att jag vill bara.. nej, inget. Hon leker för mycket, och nu kommer hon få fett mycket luft i sig för jag ska vara i publiken. Jaja, life goes on. Ville inte skriva den meningen men vad, it's true. Hoppas matchen är bra, annars sticker jag till F-hov istället och tittar på damerna. Haha, förlåt. Pallar inte luft människor. Efter det får vi se vad som händer.. kanske äta på stan? Vet inte. Bio ikväll iallafall med Ella och grabbarna. Vi hörs senare! Förresten, mina bilder har inte ens kommit en. Palla.

Apple

Här är min kusin, var tvungen o lägga upp den här, sååååå söööt. Han heter Kian. Han ser inte blattiskt ut men hans mamma är amerikan. Asså pussa mig. Det är min tredje kusin jag har fått det här året, eller nej en kom kanske 2009. En är halvfransk och den andra är amerikan.. vart ska ni?

Yay

Helt osäkra av oss. Jag kommer ihåg hur Pepe och den där tjejen bråkade med mig om mitt Air Jordan pann band, men den där tjejen banga skrika som Pepe för jag var farlig den tiden hahaha

Are you okay

HAHAHAHAHAHAHA
Äcklig

Quote of the day.

"Jag vet inte vem jag ska fråga till balen.. alla i våran klass är ankor" Jannis
Hahaha Jägarn får det svårt

WAKE UP

Ella, min och Jannis låt.

Shoe

Jag kan inte skicka bilder till min mail från mobilen! Jag har skickat flera, men de verkar inte komma fram. Så, ni får nya bilder imorgon. Jag åkte till stan med Ella för hon ville fixa sin piercing, men Darkwell var ju såklart stängt, så vi åt på Fugu isället. Vi letade efter en mjuk halsduk till mig, som skulle vara rund. Alltså, så man bara tog på den utan besvär. Haha, vilka ord jag andvänder. Aa, men till slut så hittade jag en från Gina, 149 kr. Såklart hade jag inte med mig mitt presentkort från Dimme och Vasso, men men. Får shoppa med det kortet imorgon. Vi åkte buss till F-hov och tittade på herrarna, matchen var skit keff, så innan tredje sluta sa Jannis att vi skulle ut på en promenix, så vi gjorde det, när vi gick buade alla, det hade blivit bråk. Såklart missar man det bästa. Men vi sprang tillbaka och tittade på. Sen efter typ en minut gick vi på en liten promenad med DJ Pauly D, hahaha. Bästaaa. Sen snackade vi om skolbalen, skiter i, jag ska faktiskt dansa med Janni. Vi gick vidare till Fyrisskolan där killarna hade match, de vann med typ 40 p. Georgios var domare. Bra där, Greger. Efter det stog jag, Ella, Niels & Elle och prata lite. De gick vidare till stan, men jag gick och åt sushi med älsklings mamma istället. Nu är jag hemma iallafall, har pratat med Ella lite på telen, hahaha dom dära... Hon letade efter gator med mig. Imorgon blir det match, Ella spelar, hela klassen spelar typ. Nu ska jag duscha, och lägga mig.

Injustice

INLÄGG KOMMER SNART! Väntar på lite bilder.

Ängel

Hejhej! Satt här typ i en timme och tänkte på vad jag skulle skriva istället för hej hej som jag gör i varenda inlägg. Gick inte vidare. Igår iallafall sov jag som en ängel, hence the title. Vaknade av att Ella den där åsnan ringde, så jag ska till stan nu, med henne. Hon ska gå till Darkwell, och göra något.. fett orolig som vanligt, hon, inte jag. Hej Ella hoppas du ser det här. Jaja, sen ska vi nog äta antar jag, sen blir det match. Vi kommer få i oss, men det är lugnt. Nej, det är det inte. Men, shit happens. Nu får ni en liten bild på när jag pratade i telefonen med Ella. Vi ses snart, kanske mobil bloggar eller något! Vi får se. Bajbaj.

Shoot

Nu ska jag sova, imorgon ska jag förmodligen till Arken med Talah för att köpa sele till henne, kommer bli mycket bra & skönt för båda, eller ja, för hela familjen. Sen blir det vidare till basket match, Uppsala spelar mot.. Norrköping. Fan vad tidigt! HALV TRE!? SÅG JAG NU! Shit godnatt. Hanna om du ser det här, be mamma väcka mig elva, senast halv tolv, och om jag inte vaknar då, så drar hon ut mig ur sängen, uppfattat? Jag menar allvar.
Las Vegas, min broccoli var stor.

Lättnad.

Vi klarade det. Rubriken säger allt. 15e oktober 2010. Vi gjorde historia. We cleared his name.
Rest in Peace.

If u want to know the secret, u have to play the game.

Asså, jag mår sjukt illa efter Hide & Seek. Filmen var skit bra, men skit läskig. Måste bara säga en sak.. det var min första.. officiella skräck film. Utan att röra på mig ur soffan. Så, där får ni. Där var min första. ELLER.. nej, en på bio, men den kändes fett fake, 3D och grejer, det var mer som SAW. Filmen får en 4/5. Varför fyra, vet jag inte. Den var jätte bra, men en femma.. nej den var inte perfekt. "Excellent" skådespeleri av Dakota Fanning, och Bob (Robert De Niro) är min favorit skådespelare, med Al. Så, ja, har inget o tillägga. Om ni har sett Secret Window med Johnny Depp, eller typ Righteous Kill, med Al och Bob, då.. så.. ja. Där sa jag nog allt, men ni förstår.
Här klistrar jag in Wikipedias beskrivning av filmen.
"En ensamstående pappa (Robert De Niro) försöker nå sin nioåriga dotter (Dakota Fanning) när hon skapar en läskig och inbillad vän. "Vännens" namn är så kallad Charlie. Dottern vägrar tala om vem Charlie är, men när hon väl gör det, då brakar helvetet lös..."
Come out come out whatever you are.

Skåsh

Ni kan chilla, inlägget där innan var om Talah hahahahahaha gotcha

<3

Ska ut på promenad med älskling nuuu, assååååååå allt känns så bra när jag är med dig. Your kisses, your hugs, your love, are beginning to take over my life, and I love it, baby boo <3

Ima tell u one time

Hej allihopa. Sitter och skypar med Anna och Hanna just nu, kusinerna. Har varit ute, hyrt film, mobbat Dimme som jobbade och ätit sushi. Sen gick vi till Arken Zoo också! Nu ska jag titta på lite film, sen kommer jag tillbaka. Först, ut med älsklingen minnn.

Kiss kiss kiss kiss

Alå. Ska snart laga lite mat (frukost) till mig och Talah, ta ut henne sen bli picked up to go to school. Today should be fun.. här får ni en face look hihihi

Schmuck

Jag tror jag dör.

Sit down you dope

Hej på er! Sitter och tittar på TV, ska snart gå ner och fixa popcorn sen blir det Everybody loves Raymond & According to Jim. Imorgon kommer det bli en väldigt bra dag! Tror jag iallafall. Har sovmorgon :)
San Francisco, förra vinter.

Who in this mirror

Det är vissa saker i TV serier som får mig o tänka, alltså, vissa scener, vissa sekunder, meningslösa sekunder för andra, men väldigt viktiga saker för mig. Viktiga saker för mig i en serie eller filmer är personkemin. Exempel som barn som håller händer eller något eller som har en viktig relation med någon utanför familjen. Exempel här i Criminal Minds, 5:00 - 6:26. Det där är vackert, när polisen håller i tjejen. Det där är acting chemistry between two actors.

Bom bom bom

Är det bara jag som är galen i den här låten!?

Cause they...

Blev en runda till Gränby och sen till mormor för o fira henne! <3 Jag köpte ett par gråa tights och söta röda vantar från Indiska, 99 kr båda två. Shit, jag åt biff med ris till middag idag, kött. För de som inte vet så är jag vegetarian..

Mumz

Hela den här outfitten vill jag ha.

We gon find you

Hej på er. Vaknade för typ en timme sen. Har tittat runt på YouTube, pratat med Porsha och nu ska jag borsta tänderna. Sen blir det TV! Nanny, According to Jim & EVERYBODY LOVES RAYMOND Hmmmmmmmm en sekund efter den här bilden ramlade båda. SKSH men dom failade.

Twinkle

Godnatt allihopa.. ska gå till TVn och spela in program så jag kan se dom imorgon när jag vaknar..

Don't talk back

JAG HATAR YOGURT MASKINER. De tror man är proffs så man ska göra allt själv, som ni ser här.. failade jag.

I'm leaving today

Det här är livet.. ligga i sängen i Las Vegas & titta på Sean Penn på LKL.

My home town

Äckligaste museet ever. Stog allt om hur många skalbaggar en man åt på en dag osv.

You can't start a fire

Så mycket som jag vill flytta till NY, så tillhör jag inte där. Jag tillhör hemma, i LA. Som de flesta av er vet, bor typ hela min familj/släkt där. Mest i CA. Så nej, jag har aldrig bott på hotell i USA.. förutom i vissa städer för evenemang. Men. Jag tillhör inte i NY. Så mycket bättre som det nu än är, så.. I don't belong there. I belong in LA. Jag vet hur man åker till Hollywood med bil, Staples Centre, Universal Studios, Disneyland, Santa Monica, Sunset Blvd, Hollywood Bowl, Hollywood Blvd, Glendale, The Americana, Santa Monica Third Street Promenade, ska jag gå vidare eller? Jag vet alla våningar i LAX, jag vet hur man kommer till parkeringen utan att komma bort, osv. Jag kan springa ut och jogga mitt på gatan utan problem, jag kan gå till Carls Jr och köpa fisk burgare, lemonade och pommes. Jag skulle kunna hämta en vän dit, och visa henne överallt. Allt hände där, jag såg Sly när jag var en bebis, Madonna sa att jag var söt, mitt hjärta är kvar där.

Say it again

Saknar mina naglar..

Hiss/diss?

HISS ELLER DISS?
Jag älskar Miley, jag älskar henne och hennes stil. Men ibland kan hon ta det lite för långt för sin ålder. Som här. Vad tycker ni?

Demetria

Asså.. Demi Lovato måste sluta vara så vacker.

Who's loving you

And do you, you too, ever wonder or worry your pretty little head 'bout what I do?
Don't you know I sit around with my head hanging down & I wonder who's lovin' you.

Yellow.

Jajaja malaka, sluta tjata. Jag vet. Men och? Jag var fast framför TVn. Ingen skola för min del imorgon. Hoppas jag kan sova. Förresten, bilden nedanför är helt oredigerad, tog typ "målning" på Photo DJ eller vad det heter på Walkman mobiler. Önskar jag hade på mig mascara. Ibland, i vissa ljus, blir hälften av mitt öga grönt, och hälften brunt, men bara när man tar bilder. I think it's gorgeous.

Apopse

Hello.. vaknade typ en timme sen, stannade hemma idag. Är fett förkyld, när jag vaknade pratade jag som en häxa. Ska snart gå ner och laga mat, sen blir det TV. Senare.. blir det nog Gudfadern. Liten quick update. Förresten, det har ringt flera gånger idag, och då har Talah börjat sjunga. Hon låter som om en gråtande gamling. Bilden är från januari, precis när jag kom hem från LA, så hoppade hon i min famn, hon var halv vaken <3 Jag vet att hon ser ut som en liten valp, men nej, jag har faktiskt haft lillen i åtta år.

Leave

Allå. Sitter och tittar på Big Bang Theory just nu, fett kul. Den här Sheldon är helt.. aa. Nu ska jag gå på toa, sen ska jag lägga mig. Jag är förkyld, som vanligt. Hoppas jag kan andas genom näsan idag. HAHA. Hatar när jag inte kan göra det. Kan inte sova då. Förresten, asså undrar inte ni ibland om en person gör någonting för att du ska reagera? Jag har gjort det flera gånger, för att någon ska bli avundsjuk, jag har sagt att något ska hända, att jag ska göra det här eller något, och då trodde jag det skulle hända, men det blev hinder grejsimojs, ni fattar säkert ingenting nu, men palla skriva något, för att jiddra. Speciellt om det är ett "känsligt" ämne. Palla, fattar inte ens själv vad jag kommer skriva snart, så jag ska sova nu. Den här Oscar statyn är över 20 år :) Fellfell. (Peppar)

Another day;

En dag, en vacker dag, kommer jag stå där. Jag kommer ta emot mitt pris. Ni kommer få se mig. Allt hårt jobb kommer paya off senare. Jag lovar er. 1 out of 11000 people win the Oscar & I'm gonna be one of them.
I'm on the edge of glory, and I'm counting on a moment of truth. I'm on the edge of glory, and I'm counting on a moment with you.

Like the stars hold the moon

Titta va gullig OMG, Talah. Tjockis. Jag blev också gullig faktiskt.. hahaha. Augusti 2009.

Prima

Har letat överallt efter den här låten, alltså överallt. Magda skickade den här för några år sen, här är.. iranie disco.. låt.. bästa kommer efter ett tag, är så glad att jag hittade den här låten, ååååh. Alla borde lyssna.

Bikhial

Asså bästaaa, man får så många minnen av den här låten.

Khoskel


Raange cheshmat

What's the matter with me? Is this a one week thing I'm going through?

Boom

The reason I don't tell you shit is because I can't trust you, cuz I know what a damn backstabber you are. 

Bia

Hahaha, detta är min morfars kusin. Det är så kul o se alla kommentarer, hur de älskar honom, och hur alla gråter när de hör hans röst, ahopp. Varsegod då.

Smoke some pot

Jag har lust o strypa någon.
Anipomono na se do

Wish

S'agapo san paidi.. <3 hahahahaha skoja, börjar härja och grejer.

Tiger

BÄSTA BILDEN! Jag dör. Så mäktig. Howard i mitten ser inte ut sådär, vet inte vad som är med affrot där men.. Han ser ut som bilden nedanför. "Any questions from the hospital?" Haha kommer ni ihåg? Fett taskig.

Hide and seek

Jag hittade några bilder på FB, hahaha titta Mannos import. Och titta Jönzén fan, vilka tänder. Helt svarta.

Jag avslutar

Har pluggat nu! Eller ja, en timme sen, för DH började! Är väldigt nöjd med min bok recension, och nu har jag även fattat skillnaden mellan MI5 och MI6, men ska träna mer på det. Nu ska jag blogga lite, och studera Al Capone tills imorgon, Al är en man som jag.. inte ser upp till, men tycker är en utav, eller var, en utav de coolaste i världen. En gång i tiden.
S'agapo para poli.

Jag förstår inte.

Det är så konstigt att bra saker ska hända dåliga människor, och att dåligt ska hända bra. Det är även konstigt att någon annan ska få leva någon annans drömmar, den/de drömmar man har haft för länge. Utan att de ens förtjänar det, utan att de ens har viljan. Shit.


I'll f u up foo'

Hej :) är på ICA just nu och ska hem snart. Vi har haft rast och två håltimmar fett jobbigt. Slutade egentligen tolv men jaja. Vi hade väldigt kul iallafall. Nu ska jag hem och skriva en recension och på kvällen ses vi igen. Och då har jag med mig massor med bilder!

I just need you in My arms

Hej på er. Är påväg till skolan just nu redan en kvart försenad. Men det är lugnt jag hat meddelat mitt folk ;-) Idag kommer det inte bli så mycket på bloggen bara på kvällen. Snabb uppdatering. Nu ska jag dunka musik, tänka och twittra.

When I'm all alone

Avslutar min dag med min favorit sång. Från första dagen den kom ut, var den min favorit.  Godnatt på er.
It was true when they say the show must go.

Ey.

Note to myself
Eclipse bokrecension
Matte
Engelska

A place

Ta mig tillbaka till den här dagen.

'




Hellas

Där har ni det. Vi vann matchen med typ över 20 poäng, 90 - nånting. Väldigt bra match, skit kul också. Jag, Maria, Parthena, Niels, Dimme, Markos, Elle, Josh, hela gänget! Så kuuul, har inte skrattat sådär på länge. Efter matchen drog vi till föreningen, åt mat och tittade på en till match. Dimitris är fett äcklig. Nu är jag hemma, har tagit en dusch och nu ska jag sova. Hoppas jag kan vakna utan problem imorgon, för jag orkar inget tjafs.
Bilder kommer imorgon, förmodligen.
Januari 2010, ja, januari.

MASTER TEMPO

I andra halvlek tog Howard Frier och Mannos Nakos över showen. Frier sänkte långa treor och tvingade Solna till ny timeout vid hemmaledning 52-38. Mannos Nakos fyllde i med en ny trea till 55-41 med 4.22 kvar av tredje quartern. Redan där hade Uppsala tangerat poängskörden från den håglösa premiären borta mot Jämtland. Hemmaledningen växte till 68-47 inför den sista quartern och när Nakos inledde den fjärde med en nya trea till 71-47 var saken klar.

Yo Mr

Jag tror jag dör.

Quattro

"Nadia gör det där"
Okej.
När jag gör det får jag ändå skit för det.
Om ni vill att jag ska göra en sak, ändra er inte efter en timme. Bestäm er.

DJ got us falling in love

Hej på er alla! Jag är hemma hos mormor just nu, skippade basketen. Är lite trött. Tittar på Ellen just nu. Usher, Gaga och Bieber är där. Nu är Katy där. Fett synd det var en gala sen måste dom springa till Ellen. Mormor lagar lax med ris till mig. Ska chilla sen ska jag på Uppsala match åååh vad jag har längtat! Ska Smsa Maria och fråga om hon kommer men hon jobbar hårt på basketen just nu så jag kommer att få ett sent svar.. Hon har säkert träning idag. Underbarnet kommer gå väldigt långt.

Just the way you are.

Godnatt. ♥

What about rain..

Innan jag sover, klockan är mycket nu, vill jag bara göra ett inlägg om någon som verkligen inspirerar mig. Många inspirerar mig, jag har kanske fem-sex som verkligen inspirerar mig, men nu har jag bara tid för en person. Alfredo James Pacino. Det är tack vare Al, jag är den jag är, det är tack vare Al jag försöker, det är tack vare Al jag vill, det är tack vare Al jag är nyfiken, det är tack vare Al jag är där jag är idag. Ingen kommer någonsin veta hur mycket jag älskar honom, och om jag någonsin älskar honom mindre, så vet jag alltid, alltid att han har en speciell plats i mitt hjärta. För han hjälpte mig hit. Han är min mentor. Hans mamma och hans morfar uppfostrade honom för det mesta, hans mamma dog när han var 21. Han ville bli skådespelare för att visa hans mamma och morfar vad han älskade. Hans mamma brukade tjäna pengar för att ta med honom till bion när han var liten. Allt han gjorde, var för sin mamma och morfar. Hans morfar dog också, innan han hann visa honom det han hade gjort. Han blev hemlös en tid, när han var sexton och han levde utan mat och han sov ute. Han håller tillbaka tårarna nu, när han är 70 år, när han pratar om sin mamma eller morfar. Han betyder så mycket för mig. I love you, "Sonny Boy." ♥

His only money came from tips; he was broke and homeless. 
"You learn to go without food," Pacino recalled. 
"I remember at one point I would sleep there at night on the stage. They had a lovely couch. It was very comfortable," Pacino replied.

"Arise fair sun, kill the envious moon who is already sick and pale with grief that thou her maid art far more fair than she. That's all you're going to get from me" ♥

Not ready to make nice

"Fine, don't do it. I'll just come up with another idea on how to become successful on a low budget without your help. And believe me, you won't make a penny out of me"

Engel

Hon var gravid här. Med Orlando Bloom.

Chella luna mezzo mare

Aye. Jag har räknat matte, och nu har jag laddad klart min favorit film ever. Nu får ni mitt favorit klipp från ettan. Asså, bäst.

..

"I was the kind of kid that had some talents or ability, but it never came out in school.."

You're the man

"Sit right next to the camera so the actors see you; see you're in control. Remember that the actors' hands are almost as important as their faces. Hands are very expressive. If you cut hands out of the frame you're losing 30 per cent of the performance."


Film tips

Här får ni ett film tips innan jag lägger mig. Filmen heter En kvinnas doft, eller Scent of a Woman och beskrivs såhär:

 "Al Pacino spelar den pensionerade, blinde och arrogante överstelöjtnanten, som anställer en ung man (Chris O'Donnell) som sin personlige assistent. Det är en berättelse om motsättningar som möts. Och det blir ett möte som kommer att förändra dessa båda mäns liv för alltid."

Förklaringen säger allt,
det handlar om en blind man som vill leva livet. Det är en otroligt sorlig film, men kanske en utav de bästa jag någonsin sett. Chris O'Donnell spelade jätte bra, för att vara tonåring, allt såg väldigt äkta ut. Och såklart, Al. Jag säger bara såhär. Han vann en Oscar för den här rollen.
Men man blev ledsen när man såg filmen, det visar (tycker jag) hur ensamt det är för vissa personer. Men allt ändras i slutet. <3


This is Talah.


Now flush

Hanna, om du ser det här så kan vi inte, sorry :-/ Hej igen allihopa, jag sitter här nu och tittar på den här grymma tjejen haha hon är fett skön. Jag ska vila nu, sen ska jag räkna matte, och på kvällen ska jag nog ladda ner Gudfadern 1, och titta på den och äta sallad. Nu ska jag försöka sova med Talah, jag mår inte bäst, och Talah vet hur man gör mig varm <3 Hon känner av om jag mår dåligt eller inte, om jag har kalla fötter så brukar hon ligga på dom med hennes "bröst" för det är fett varmt där haha. Gulliga bebis.


I'm like a bird

Hello there. Är inne på Sephora just nu, och tittar runt på saker som jag ska köpa när jag åker iväg i december. Jo, jag vet, men jag vill planera lite i förväg, haha, är väldigt excited. Nu ska jag visa er några grejer som jag tänker köpa. Kanske, köpa.
1. Korres läppbalsam
2. Beauty blender, för foundation
3. Makeup Forever kit
4. Lash Stash kit
5. Makeup Forever HD Foundation, den är skit bra. Den är egentligen till för filmer, och TV serier, därför heter den HD. Den var till för HD filmer och serier som jag precis sa, så att stjärnorna skulle få en "flawless" look.


Stoneground

Min rubrik.. fråga inte, jag försökte översätta Martin Stenmarcks efternamn. Gick inte vidare. Jag är väldigt lycklig just nu, för jag ska äta. Jag ska äta min favorit gryta med ris. Asså jag hatar ordet gryta, men vad annars ska man säga, liksom? Hade en jätte bra dröm förresten. Måste bara skriva det så jag inte glömmer om vad den handlade om hehe. Nu är jag på mammas dator, där jag har massor med bilder & minnen, blir så glad när jag är på den här datorn!


Pow oh pow

Nu kör vi en sånhär som jag tog av Thato's blogg.
Humör: trött & förchylld (Chäzz)
Klädsel: pyjamas <3
Låt: OMG - Usher
Längtan: MAT
Fundering: skolan imorgon.
Saknad: California, California, here we coooome oaahoahh oohh

I'm so in love

Jag vill bara gråta när jag ser den här videon. Det finns bara EN enda person som kan få att gråta för sättet han dansar på, och det finns bara EN man som kan vinna en Oscar för han spelade en blind man så himla bra. 0:42 kallar jag för perfektion.

<3

Nu ska jag ta och sova innan min mamma vaknar och ger mig sin högra. Shit hon vaknade nu, hahaha "ursäkta, får jag sova, elr?" Nej, okej då nu ska jag sova. Klockan är ett. Jag är väldigt trött och har ont i halsen.
& when you smile, the whole world stops and stares for awhile ♥

Upplev mer

Måste bara skriva grattis till Julie Pacino, jag önskar henne fett med lycka i hennes framtid. Hon fyller 21 år idag, och jag älskar henne <3


Beat

Aa, hallå, det här är lite läskigt. Ted Bundy, vissa kanske inte vet vem han var, men han var en serie mördare. Och bredvid honom är George Bush, också serie mördare.. när man tänker på det. Båda lika äckliga. Ted's historia fascinerar mig, dock. Han ville bara mörda tjejer med blont/brunt hår, med mittbena, och tjejerna skulle vara vita. Hmm.. weird ass man.

The kids are all right

Sämsta filmen ever, kan inte ens tro att jag dissade er för en film som var sämst, och barn tillåten. Om ni gillar porr, titta på den här filmen. 1,5 av 5.

Got me like oh My God

Hej på er. Jag vaknade för en timme sen, och åt snabb makaroner till frukost <3 Nu ska jag, Hanna och mamma åka till stan, sen blir det bio. Ska göra mig redo, så hörs vi lite senare.

I hate..

.. it when någon gör ljud när dom sover, jag gör alltid det, men ärligt vissa måste ju ha en gräns. Som Hanna, skälet till att jag gör detta inlägg. Hon ligger bredvid mig helt död, och gör massor med ljud när hon rör sig, och ljuden varar typ i en minut. "Mhhhmmmmmmmmm, öööööhmmmm" lak tyst bara ska du ha högra eller vänstra?

& så sov hon aldrig.

Drömjobbet.

But somewhere..

2:05 exakt.

Flugjakt

Hola coca cola! Jag och Hanna tittade på The Nightmare before Christmas typ en timme sen, men jag var på flugjakt med Talah medans, så vi slutade titta sen. Talah torterade flugan, så jag var tvungen att släppa ut den. Den var faktiskt en del av vår familj, eftersom att den hade varit här ett tag. Men, jaja. Hoppas den överlever nu. Nu ska jag sova, har ingenting för mig. Money never sleeps.

You are a..

Sne bild, men detta är dagens shopping, hoppas ni ser något. Köpte ett nagellack till mamma, två läppbalsam, ett till mig och ett till Hanna för nio kronor, eller aa, tio. Och cleansing wipes från Nivea. Köpte allt från H&M. Rekommenderar läppbalsamet, jätte bra. Har två nu. Burkarna finns i olika färger, men det är en "smak/färg". Vi hörs snart, nu ska jag gå och titta lite på YouTube.


For me to say

Hey hey! Sorry för dåliga uppdateringen, men jag har varit upptagen idag! Vaknade klockan tio, åt lite snabb makaroner till frukost, sen hämtade Linda mig och jag  jobbade. Slutade runt kvart över tre, hade köpt blommor till vissa, shit vad emotional det blev hahaha. Sen åkte jag hem med Linda, och då var Hanna där. Jag och Hanna åkte hem till mig, sen skjutsade mamma oss till stan. Vi åt sushi och gick till H&M. Skriver vad jag köpte i ett annat inlägg. Efter det rusade vi till bion & tittade på premieren av The Last Airbender i 3D. Jag blev jätte stolt över Uncle Iroh för att han kommer ifrån Iran, på riktigt. Alltså skådespelaren Shaun Toub. Jag gillade filmen, lite. Inte så mycket som Hanna gillade den. Sista delen var vacker, från där Princess Yue dog tills slutet. Slutade dåligt tyckte jag, men det är eftersom att det kommer en del två senare, ser det ut som.


Yeah you bleed just to know youre alive

Heeeej. Tänkte bara mobil blogga nu innan jag sover. Börjar elva imorgon. Ska bli skönt och sova tio timmar. Sista dagen imorgon. Det firad med sushi och bio med mamma och Hanna. Nu sitter jag och twittrat. Har precis fått goda nyheter så jag är glad. Bara lite tjurig eftersom att jag inte vet hur man laddar min video kamera. Eller ja den jag andvänder, Bornas eller vems det nu än är. Måste kunna ladda den. Ska börja filma snart. Jag ska skriva ett inlägg om detta imorgon men jag ville bara fråga er om ni har några idéer om vad jag ska göra? Vad mina kort filmer (vi börjar där) ska handla om? Ni får gärna säga. Nu tar jag requests från er. Kom ihåg att det är en tjej det ska handla om. Ni kan skriva om det ni tänker på och om det inte riktigt går bra så vet jag att jag iallafall kommer att få inspiration av det. Tro mig, det får jag av nästan allt. Jag får det av minsta lilla grej, har faktiskt fått det av en lampa. Nej Godnatt.

Unibet tralalala

Mitt hem.

That's what it is

HA! Beat that suckas, jag sitter på samma ställe som Robert Schwartzman satt på! Eh, ja, jag satt där före faktiskt. Bakrunden har ändrats bara. Asså, bilden är tagen i januari eller december. Ni kan se det på mitt hår.. och min vita hy.

Love

Visar min kärlek för en viss industri. Putar inte fint men.. jag har en bild som är tagen nästan ett år sedan, får vi se om jag hittar den! Tagen på exakt samma plats som den här bilden.

Is it in his kiss


Boom

Har varit hemma ett tag nu.. slutade runt halv ett, nånstans där. Linda skjutsade hem mig. Vräkte i mig nachos & salsa dipp när jag kom hem, men.. ja, ni vill inte veta hur dipp burken ser up. Cuttad. Jag försökte leka Stallone, men det gick inte bra, så jag tog tre knivar, det gick bättre. Inte för stackars burken, men för mig. Nu ligger jag och tittar på lite grejer online, ska nog ta och sova snart. Är jätte trött, måste bli piggare. (Bilden är tagen för någon månad sen)

A flag that I trust

Allo. Sitter på jobbet och gnagar på ett päron. Har facerapat Linda, åkt till ICA och bara tittat på videoklipp på datorn. Och druckit varm choklad och LOKA. Mm. Imorgon är det sista dagen här, ska bli roligt/tråkigt. Imorn blir det sushi och bio. Nu sitter jag bara här och väntar på att tiden ska gå så jag kan vara med min bebis och ta hand om henne. Ska bli emisig.

Bäst

Asså alla borde titta på den senaste Oscar galans Paranormal parodi med Steve Martin & Alec Baldwin. Kan knappt andas.

The world was a mess.. SOS

Okej, folket. Jag vill bara ursäkta om att ni kommer få ca 1-4 inlägg per dag, och på kvällen.. Men jag jobbar, eller ja, okej, jag kan inte blogga eftersom att jag är upptagen med skolan jag håller på med. Det får bli så.. kommer säkert att vara mer aktiv imorgon, fredag, osv. Imorgon kommer Linda! ÅÅÅÅÅH, vad jag har saknat henne. Kommer bli bäst.

Tryin my sisters clothes

Hej hej.. här kommer en trött chey. Jag har varit och jobbat idag, tills tio över tre då hämtade Hanna mig, vi cyklade hem & sen tog vi Talah till veterinären där.. det inte gick så bra. Hahahaha, asså :-/ Vi garvade sönder oss. Sen åkte jag hem och sov medans Hanna var hos mig, sen gick hon, asså, ey lari, jag var fett trött. Mamma och jag hämtade sushi, och nu är jag i sängen, som vanligt. Är jätte trött. Ska snart duscha och lägga mig.
"Men Birgitta, jag vill inte ut gå från ditt kontor"



With u, I'll make it.

I'm out. Vi hörs imorgon. Elr? Naej. Jodå, det gör vi.

I just want you to know who I am

Okej, nu kommer ett långt inlägg, sen ska jag sova. Jag vill bara sätta några saker på sina platser, eller hur man säger. Ha. Tönt. Detta gör mig arg, så, om du inte vill göra mig arg, läs. Okej, jag blir så irriterad, när jag typ säger "shit, titta, hon spelar i den filmen" och jag får svaret "Och?". Här är två små grejer som "skarra" mig för livet, ett, min klass & jag i typ, femman kanske, vi tittade på Panic Room. Nästa dag, sa jag "hon tjejen (Kristen Stewart) som spelade var 12 år då!" vad fick jag tillbaka? "Asså och? Vem bryr sig, orka bry sig, men åh Gud." Jo, jag bryr mig. Jag är petig efter jag har tittat på en film, fråga alla, jag går och tittar hur dom gjorde den, jag tittar hur gamla alla var, och jag skiter i allt annat. Två, var när jag höll mitt huvud högt i matsalen & sa, jag ska vinna Oscar'n när jag blir stor, once again, vad fick jag? "Asså.. haha.. tro inte för mycket, bli inte ledsen om det inte blir så" Jag fick det, från vem? Mina bästa vänner. Jag visste redan att jag ville vara en del av film industrin, det visste jag sen jag var fem år. Det är nu jag tar det seriöst, för nu vet jag vad jag vill. Jag kanske inte vet hur jag ska nå fram till den nivån jag vill, men jag försöker iallafall. Jag har utrustning, kanske inte spotlight motlight, men jag har köpt det jag ska ha, och fler grejer är på väg. Jag lever inte i nutid, jag lever i 70-talet, jag kör på en Gudfader budget. Det jag vill säga är att, jag orkar inte när folk driver runt med mig, om jag säger någonting om någon film, låt mig göra det, rulla inte ögonen till höger och vänster. Jag behöver inte ha ditt stöd, men jag behöver inte ha ditt skit heller. Jag har bara en person som tror på mig, bara en, och hon är allt jag behöver. Hon tittar på mig som om jag vet vad jag snackar om, som om jag har en framtid. Hon tror på mig. Hon vet att jag kan. "6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is one." Så fuck that, hoppas ditt popcorn smakar bra när du tittar på mina filmer.


Coppola


Blåbär kött

Allå. Jobbade idag, var lite knas, men det var fett roligt. Eller aa, med vissa barn. Sen hämtade Hanna mig på hennes cykel, vi cyklade hem till mig & hade partaj på något annat sätt. Vi drog till stan, och shoppade. Elr? Haha, inte riktigt. Sen åkte Hanna hem, och jag drog till Media Markt, och tittade på min dator. Det har blivit en "I'll consider it". Efter det så var det Scandic Star hotell eller vad det heter, palla, alla kom i typ cocktail kläder, så kommer jag i mjukis byxor, dom härjade, öppnade vin och grejer. Mannos hade match (Uppsala, jag säger Mannos, för jag pallar inte titta om inte han spelar, vi suger tyvärr) & vi torska med tre. Nu är jag hemma & vilar.

Pink helicopter

Ay. Sitter här nu och chillar. Eller aa, ligger i sängen med andra ord. Har precis ätit lite pasta, och nu ska jag duscha. Sen ska jag sova. Jag är jätte trött. Hanna har varit hos mig, vi åkte till Media Markt & tittade på datorer, och sen köpte jag ett stativ för min film kamera, ska börja ta allt lite seriösare nu. Vi frågade lite om iMac's, som jag önskar. Egentligen önskade jag mig en MacBook Pro, har en vanlig MB nu. Men jag vill ha en iMac för att redigera filmer, det är den bästa Mac en för det. Nu ska jag ta bort mitt nagellack, och duscha. Imorgon ska jag jobba! Får se hur det går.

I'll take u there


Ther'e

Sitter och studerar här. Har precis tittat på The Godfather Family: A Look Inside 1/7. Nu är jag på 2/7. Jag la bara upp den här för att säga fyfan vad äckligt töntiga på 1:20 hahahahaha

Baby lemme..

Nu har jag kommit i min tonårs fas grejsimojs. Eller är jag bara trött för att klockan är halv ett. Men någon fas är det iallafall. Jag känner mig som min bror, som alltid måste ha något, och han gör alltid så att han får den grejen. Jag har blivit så. När folk kommer in i sin tonårs fas grej, då handlar det om killar och att banta. För mig handlar det om en kamera för trettiotusen kronor. Jag måste ha den. Nej nu är jag pigg, har ångrat mig.

Oops.

Sup? Har inte haft tid att blogga, sorry. Runt fyra kom Hanna hit med Siri för att jag känner att Talah känner sig ensam. Signe kom inte för hon gillar inte Talah.. Bilder kommer imorgon. Sen åt vi sushi, och tittade på Seinfeld. När Hanna åkte hem blev jag om plåstrad, och fortsatte med Seinfeld tills det tog slut (har en box). Nu ligger jag i sängen och ska pyjamas shoppa på Disney.com HAHA vad, låt mig vara.

We're no Angels.

Hello! Jag vaknade för typ en och en halv timme sen, sov lite sent igår. Medans jag väntade på att alvedonen skulle verka, tittade jag på Muhammad Ali - Cleveland Williams på YouTube. Jag gillade inte matchen.. ett, för att Ali spelade, två för att det var på riktigt, var ingen Rocky grej det där alltså. Don't get me wrong, Ali är bäst, han betyder mycket för mig, men jag tycker synd om Cleveland som fick möta honom. Asså, Ali.. är ey larii. Jag blir alltid tårögd när jag ser honom. Han fick så många smällar i huvudet, även om han vann, att han fick Parkinsons, om ni såg min video igår, vet ni vad det är. En boxare får så många smällar, att man får en sjukdom. Men det, för mig, betyder bara att man är stark, och kämpar. Nu ska jag ta och duscha! Kommer tillbaks snart.

And if I stop..

Nu ska jag ta två alvedon/er, och sova. Hoppas det går bra. Imorgon ska jag försöka o duscha, luktar gris svett, sen på kvällen ska jag vara med Hanna! Vi ska äta sushi. Längtar. Ugh, fett arg. Bet precis av mina naglar. Shit happens när du inte har nagellack på. Jag har skit ontttttt. Godnatt.

Not really gone.

Sup? Sorry för uppdateringen, men den här dagen har sugit. Klockan åtta, någonstans där, började jag att darra, jag ska visa hur, i ett videoklipp snart. Det var jätte varmt inne, men jag frös som om jag låg i en snö hög, började darra & hacka tänder. Hoppade in i sängen försiktigt, och Talah kom för att vakta mig medans mamma var på telefonen med någon. Mamma hämtade en varm flaska (typ Cola flaska, med skit varmt vatten i) & då blev jag bättre. När jag slutade darra, och mamma kom upp & tog över, gick Talah ner och sov. Hahaha, riktig vakt hund där alltså. Nu sitter jag bara och tittar på Oscar reglerna. Är jätte glad att Francis Ford Coppola ska vinna. Ja, han ska vinna något speciellt, som dom har sagt nu. Galan är i februari, och nominerings grejerna får man veta januari. Vill faktiskt "gadda" mig. Jag ska ha en gammaldags film kamera någonstans, sen vill jag ha "breathe" skrivit i skrivstil, någonstans. Kanske på fingret, som Rihanna har (inte samma ord). Film kamera låter konstigt kanske ni tycker, men Hanna vet varför. Det är är för min första kärlek. Och sista, säkert. Här visar "jag" hur jag skakade, big deal, haha men jag älskar den här scenen ändå så. Kommer ni ihåg när jag skrev om en utav de vackraste kvinnorna? Talia Shire? (Francis syster) Här är hon.

Not afraid


Oscar speech


Är det bra

Att spela basket i ett museum..?

Alfredo James


Busted

Ej lari. Klass 8D. Asså titta på mitt slitna blonda hår. Jag tror inte vi visste om att någon tog kort på oss, Niels kanske, men inte jag. HAHA andra bilden, han har redan rökt på.


Y0 Y0U

Mormor berättade om en film hon såg igår.. vid matbordet.
"Ja, hon blev arg, så hon cutta hans snoorri"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nej jag kommer dö idag.


ROTFL


Yäää


Balmain

Nu har jag lust o ladda upp bilder, bare with me.

Pose


Grandpa has MSN.

Hej på er. Jag vaknade klockan halv 9 för att jag frös, och hade ont. Gick och tog alvedon, och la mig igen, har precis blivit om plåstrad, så nu mår jag lite bättre. Har tittat på All of us, Nanny & nu tittar jag på According to Jim. Men mormor är här, så nu ska vi äta. Älskar min TV. Vet inte vad jag ska göra idag. Är iallafall jätte glad, för jag mår väldigt bra! Eller, bättre, då.. Jag ska sitta vid mammas dator nu, för att hon har ganska många bilder på mig. Eller, det var ju jag som hade tagit hennes dator förut när hon inte satt med den, så jag har tagit massor med bilder, och sparat lite grejer också. Ska äta! Kommer strax.


Shows over, folks.

Okej, people. Dags för mig att ta lite alvedon så jag inte ska känna något när jag sover (eller? Asså, alvedon funkar inte ens, men jaja), så vi hörs imorgon, jag kommer säkert uppdatera sent, eller på mobilen, då blir det inga bilder. Men shit, jag har matat er för en vecka nu, var glada. Peace homies.

Boring.

Ni får bilder eftersom att jag är så uttråkad. Haha, andra bilden. Jag åt hos Bob, Bob (Robert De Niro, annars, hans restaurang) är han med armarna i kors på min tröja. Deras toalett var så cool, var tvungen o fläsha. Allt var på topp, innan en mördare vid Kenny Ortega kom in och åt. Då ville jag gå och spotta på hans ansikte. Han satt med massor av kända producers och regissörer, men jag kom inte på deras namn då. En utav dom såg att jag var pissed off, haha.

Vans

Dessa skor, är nog de bästa par jag någonsin har köpt, kanske lite bättre än mina rosa Converse, som alla vet om.. Bilden är tagen i Hayvenhurst. Alltså, köpte jag dom i LA.

Viva Las Vegas

Okej, okej. Ni ska få några LV bilder nu då. Ja, asså varje gång man passerade The Bellagio vad man tvungen och ta en bild. Eller nej, jag var bara tvungen. För alla är det ett hotell, för mig är det en helig plats. Varför? Titta på filmen Ocean's Eleven, så förstår ni nog säkert.

The show must go on.

Scary ass picture.

What's that spelled?

Och hur funkar denna apparat då?

Michael, you crazy man?

Sitter och tittar på några gamla bilder. Den här drycken saknar jag för mycket. Varje gång jag var törstig, var Sanpellegrino Limonata mitt svar.

Saknar


How to I taste?

I taste hella good, yall.

Dör av garff.

Den här bilden är så sorlig hahahahahahaha, grejen är så liten (bokstavligen) att ni kommer säker inte att märka den. Vill bara gråta, det ser så läskigt ut. HA HA HA

Nej.

Jag ska nog inte sova än. Men jag vet inte vad jag vill göra. Jag är trött, men jag vet att jag inte kommer att kunna sova. När jag blundar svider mina ögon, det menas med att jag vill sova. Men hur? Det är kvällens fråga. Andra frågan är, vem leker jag?

Good Night, and Good Luck.


From head to toe.

Jag älskar tatueringar, I'm for them, liksom. Och här har vi Nicole Richie's fot, med hennes vackra halsbands kors. Jag vill ha en tatuering inspirerad av Lindsay Lohan, där det står "breathe". Hon har den i vitt bläck, men det vill jag inte ha. Jag ska ha i svart!

You got it all.

Hej. Jag har tänkt att blogga lite nu, kommer inte kunna sova idag, så what the heck, har inget annat för mig. Ska "leva livet" tills jag ska sova. Vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Kanske titta på någon serie. Men nu har jag en hiss/diss till er. Tess Taylor. Hiss/Diss?


/ Hanna

Hej hej! Hanna här. Jag tänkte gästblogga lite för Nadia mår inte så bra. Hon ligger i sängen och är ledsen för hennes svanskota gör så ont. Erbjöd henne pizza men hon orkade inte. Stackarn. Önskar jag kunde göra något!

Anyways, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, eftersom det inte är min blogg.. Men kan ju lägga in några bild på mig och Nadia iaf. Och passa på att länka till min blogg hehe. Här hittar ni den!






Hiss/diss

Hiss eller diss?
HISS.


Say I won't.

Ashley Greene, gift dig med mig.

Ska köpas.

Jag ska åka till Dubai den här vintern, och då vill jag ha lite fina kläder! Nu ska jag visa er vad jag vill köpa.
1. Skinnies från ZARA (favorit affär)
2. Tweedys från SANUK
3. Fårskinn (inte äkta) shorts från ZARA
4. Skor från ZARA
& ett par bootcut jeans.

Mobilbloggar live från soffan

Hejhej! Vaknade för en timme sen av mamma som kom hem från jobbet med lite Subway mat och för att hon skulle plåstra om mig. Nu ligger jag i soffan med Subway cookies och tittar på Jims värld. Uppdaterar snart!

I'm gonna tell you something you already know.

Hejhej. Har precis tittat klart på filmen. Började gråta haha som vanligt. Filmen var ingte ens sorlig men jag gråter alltid när jag tittar på ett mästerverk. Fan nu pruttade Talah i mitt öra. Aja men iallafall så mobilbloggar jag just nu så det blir inga bilder. Jag är väldigt sömnig så jag ska lägga mig nu. Just My luck så har mamma lagt sig så jag måste komma ur soffan själv. Kommer inte gå bra alls. WWRD? (what Would Rocky Do?). Godnatt allihopa vi hörs imorgon då jag inte ska praoa heller. Hoppas verkligen jag kan få antibiotika imorgon. Inget jag vanligtvis ber för men nu KRÄVER jag det. Godnatt för femte gången.

Bday

Som ni kanske ser, så hade jag Rocky på 2/3 av mina tårtor på min fest. På ena hade jag en text från sista Rocky filmen, lägger upp videon här så ni får lyssna på vad han säger.

I see three of him out there. 
"Hit the one in the middle."

GH

Sitter & tittar på Rocky IV nu. Mästerverk, alltså. Det bästa är att Sage Stallone spelar i filmen, som är Sly's son i filmen, och i verkligheten. Det gör allt mer äkta, tycker jag. Plus att Talia Shire spelar hans mamma, och Rocky's fru. Talia är en utav dom vackraste kvinnorna ever.

I'm burning like fire

You are beautiful.

Home, it was so many years ago.

Mitt hem, Hollywood Blvd.

You're driving me crazy.

Missa inte Rocky idag! WOHO!
Sitter och lyssnar på Inna just nu, ska snart iväg och duscha, sen blir det film. Rocky Balboa. I must break you.. Jalla, bara för det & för att jag har läsar rekord eller vad man ska kalla det, får ni en bild på mig och svennen (Ryssen) Ivan Drago eller våran egna DOLPH LUNDGREN. Gud vet inte ens hur mycket jag saknar honom. Åhåj.. Asså det är konstigt, vet inte hur jag ska sätta det, haha. Men jag sa inte det jag ville säga liksom, jag var helt borta. Klockan var över tio på kvällen, han drack kaffe, jag avbröt med mina solglasögon. Vart ska jag? Ja.. Dolph, London till Sverige. ♥

Don't hassle the Hoff.

Här är mina två första bästa vänner, med sin pappa på scen. Känner ni igen honom? Ledtråd, Baywatch. Jag brukar inte prata om dom så mycket, om jag gör det, gör jag det på mina bloggar. Jag kan berätta lite om dom, Taylor är äldst, hon har en pojkvän, som hon har haft i fem år, jag kommer ihåg när jag fick prata med honom på MSN förut. Justin heter han. Helt jobbig, hahaha. Taylor är skådespelare och sångerska, och har spelat med sin pappa i The young & the Restless. Dom har även en egen TV serie, som handlar om deras liv. Hayley, är skådespelare & sångerska. Hayley är ganska så stor nu i USA, hon spelar i ABC Huge. ABC är ju en utav dom största "TV företagen" i USA, så hon är med på TV ganska ofta. Jag måste erkänna, det är väldigt konstigt att se sin bästa vän på TV. Men jag har blivit väldigt van med det. Tay & Hayls har ett eget band, Bella Vida, och dom turnerade precis runt Tyskland.

Tvåan, eller?

En till.


Lean like a chola.

Två tretton åringar. (15 nu) En videoblogg. Damer och herrar, Nadia & Hanna..

Full.

Gissa om jag är mätt? Det här känns som ett Paow inlägg. Hon la alltid upp bilder på sushi. Nu ligger jag i sängen igen. Min iPhone är så rolig, jag sjunger med/som T-Pain (auto tune), jag lär mig grekiska, jag är en fågel som skjuter grisar..


I wanna live with you

OMG nej, jag har letat efter den här låten i en vecka. NU HITTADE JAG DEN!

Inna

Den här tjejen är för vacker.

Thick eyeliner in my eye

Hola malakes! Väntar på att klockan ska bli 10, så jag kan se Sly på TV3. Vi åkte aldrig till mormor, så jag åt lite alvedon & tittade klart på CYE. Snart ska jag äta, asså, vad jag än äter, yani VAD JAG ÄN ÄTER, måste jag alltid ha mammas sallad som "efterrätt". Min mamma kan bara laga den. Det blir bara gott när hon lagar den. ♥ ÅH! Mamma sa att jag skulle in på FB, där stog det "hur många bitar?" & det betyder hur många bitar sushi, döda mig. Då vet jag vad jag för för middag!

In the name of love

Hejhej. Jag har varit i sängen de senaste timmarna & tittat på Curb your Enthusiasm. Snart ska jag iväg till mormor, morfar är i Iran, så vi ska mysa med mormor så hon inte är ensam! Jag mår inte alls bra, får se hur jag kommer in i bilen. Asså okej, jag härjar, skriver i varje inlägg hur jag ska sitta eller komma upp. Shizzle putz, vem bryr sig? Jag tror inte jag kommer kunna blogga så mycket idag, eller imorgon, vi får se hur jag känner. See, there you have it again. Varenda gång, Nadia.. every God damn time. Alltid min hälsa. Haha. Titta på klippet, jag har inte skrattat som jag gjorde när jag såg detta på länge. Sådär såg jag ut igår, när jag köpte mitt iPhone skal. Sådär är jag alltid med grejer som ska öppnas. Sen när någon annan öppnar det, är det lätt som en plätt. Palla. Hanna, titta, du kommer gilla det här.

I'm a hater, I go hard


Your smile.

Asså.. skulle inte sitta fel, jao.
This ain't no McDonalds shizzle, kola sås LAGRAT!

Just the way you are.

Fakta.
Jag sov aldrig efter mitt inlägg. Nej, jag kunde inte. Istället låg jag och höll på med min mobil. Nu ligger jag i sängen igen och försöker ligga på ett sett som inte kommer att göra ont. Allvarligt, jag kräver antibiotika. Jag lagade pasta till Talah, och mig, men gissa vem som fick mer? JO, TALAH. Jag hällde hennes pasta i skålen, hon åt och åt, sen åt jag, då åt hon fortfarande, när jag var klar åt hon fortfarande. Jag blev fett arg, haha, jag var hungrig. Men men. Hon äter bara pasta eller kött, eller ris, inte hundmat. Hon mår inte bra, för att Borna har flyttat ut. Jahapp. Kul för dig. När jag flyttar då? Då kommer hon säkert bli glad. Iallafall så är jag sjuk också. Pumpade precis lite musik, nu har jag ingenting alls för mig. Jag vill gå ner och fixa något att äta, men det kommer ta en kvart för mig att gå ner. Vad väntar jag på?

Go straight to hell

Hej bloggen.. Har precis vaknat. Ska inte jobba idag. Är för rädd att det ska göra ont. Jag har som två stenar nedanför Svanskotan och det är lite svårt att röra sig eller sitta hur som helst. Mer detaljer ger jag inte ni kommer bara bli äcklade. Nu ska jag sova igen, vi får se hur det funkar. Sen bloggar jag igen när jag har vaknat, och då får ni massor med bilder :)

Friday

Nu ska jag lägga mig! Ursäkta för en dålig uppdatering idag. Tack för att ni läser bloggen. Glöm inte att kommentera frågor om ni undrar något. Hoppas jag kan komma upp ur soffan nu, har ganska ont. Imorgon ska jag jobba, eller ja vi får se hur jag känner mig imorgon. Goodnight, and good luck.

It feels like I could fall


Want you to make me feel, like I'm..



Graffiti

Nu ska jag ta bort mitt nagellack! Jag har tagit ett grönt nagellack från H&M, och över det har jag Isadora's Graffiti nagellack på. Det är som ett vanligt nagellack, men det "spricker", så efter 30 sekunder, blir det såhär.

Dagens outfit

Här får ni en halv dagens outfit.
Jacka Jofama by Kenza
Tjocktröja Zara
Kors Santa Monica
Sen hade jag bara på mig ett par blåa jeans från Forever 21, och skor från Vans.


You are the answer

Hej hej, jag har varit hemma nu i typ en halvtimme en timme, jag hade jätte kul med Maria & Parthena. Maten var dunder, ska tillbaka dit imorgon. Nu sitter jag här och äter min favorit sallad, morot, gurka blandat med lime saft och salt. Hahaha. Sen har jag även bus smsat Hanna, hela familjen gick på vad jag skrev. Jag låtsades vara Hannas moster och jag undrade om hon kunde vara barnvakt imorgon.
Jag vandrade även på stan innan jag åkte till Athen, jag köpte tidningar, en mössa och iPhone skal.

Fix it Foxy Bingo.

Nu ska jag göra mig redo, ska till stan snart, måste köpa lite grejer, sen ska jag iväg till resturang Athen för att äta med Maria & Parthena. MEZE MEZE MEZE nu kommer jag.
Vi hörs snart.

Jazz club

Tar alla grejer från Vasso's Facebook nu.
Greken vet vad hon lyssnar på.


Backyard

Detta är våran altan, eller ja, ni ser ju inte allt men, det där berget sprängde faktiskt vi när vi flyttade in för många år sen, för att det var för stort. Så fint! Där brukar min hund springa lite när hon har tråkigt.
Jag & Hanna brukar också göra det..

Maritchka

Igår råkade jag skriva BMW istället för mobil när jag smsade Maria, sen nu skriver hon
Vilken färg är din BMW???
Jag
Samma färg som ditt anzikt efter du fått känna på min högra.

Erkänn jag är för skön.
I'M DA MAN. Wo..man.

Chesus vilket stort anzikt jag har!

Gold.

I love you.

Ms. Gonzales


I said Morena

Hejhej! Sitter och tittar på Top Model. Idag var jag ledig från "jobbet". Bra tycker jag, för min svanskota. Jag skrev ett inlägg igår från mobilen men det publicerades aldrig. Senare ska jag dra till stan, måste köpa iPhone skal. Vill ha det som Markos har! SÅ FINT! Det är blått, men får se vad det finns.
Nu sitter jag och tittar ut, jag fattar inte hur träden kan ändra färg. Men det är jätte fint.
Här får ni en bild på träden över våra berg som vi har. Jag känner mig som Maria Montazami nu, men men. Förresten, bilderna roterar alltid, så ni får vrida på nacken.

I'm like..

Nej jag har inte rouge. Sol skada, eller vad det är.

I wanna rock n roll tonight.

Lite piggare & gladare efter duschen. Nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives. Helt spännande, oh my God. Carlos är fett ful utan sitt vackra skägg, men vi överlever, eller hur? Snart ska jag dricka hot chocolate och bara chilla. Åh, sen ska jag ta på mig Voulas strumpor som jag fick, det är Mannos & Georgios mamma. Älskar henne så mycket! Dom är så sköna att ha på fötterna, men eftersom jag tog den här duschen nu sitter jag utan dom & fryser fötterna av mig. Har haft på dom sen fredags, helt beroende.
NEJ! NU BRÄNNS DET. Jag har något problem, när jag fryser blir jag varm efter någon minut och då bränns det så det svider, alltså jag blir kokhet, jag älskar att vara varm på vintern, men det är ett problem för mig, att bli kokhet, för det gör så ont.

Wish there was a way.


Gul bil.

Musik kan inte ens lugna ner mig just nu.
Har ont i svanskotan och blir irriterad på allting, för smärtan & tröttheten. Egentligen ska jag inte ens gå någonstans när jag får ont, men jag praoar. Vill inte vara hemma redan efter två dagar. Får kämpa, jag önskar dagarna går snabbare.

Sömnig.

Somnade i mammas famn, så inlägget jag precis skrev, kom ju ut lite för sent.
Så här trött ser jag ut. Helt rynkig i mitt anzikt. Togs i morse när jag väntade på Talah som kissade.

Chico

Hej hej! Sitter hemma och pumpar musik. Hanna är påväg ut och jag ska bara chilla hemma, kanske titta på Desperate Houswives. Jag mobil bloggar just nu, jag kan tyvärr inte skicka in några bilder. Grekisk house spelas högt i huset just nu.. Nu ska jag mysa lite med mamma. Är jätte trött. Ska duscha snart också. Ugh har ont i svanskotan och imorgon är Linda ledig. Jösses vad kul. Hejdå. Ska du ha en box eller?

Ten million fireflies.

Hej hej, skulle skriva detta för typ en timme sen, men mamma kom hem med ett paket, det var min iPhone 4! Sen cyklade jag till Hanna, och hon till mig, så vi möttes på vägen & åkte till henne. Linda fixade min nya mobil och nu är vi här, har precis ätit lite edamame & gossipat..? Nu ska jag fixa mobilen och ta bilder, och mobil blogga lite. Längtar tills imorgon!
Edamame

Remember to always be true

Här sitter jag och väntar på min söta Lotta som är Hannas kusin. Hon är en söt liten bebis. Åh tiden går så sakta jag har bara lust att gå hem och sova. Ska hem om en halvtimme först och äta lite soya bönor. Japp. So long, be strong. Skoja vem leker jag stekare.

I'm standing where you left me.

Hej! Nej. Jo.
Åkte precis med Linda till någon verkstad för att lämna in Anettes bil. Helt läskig firma. Eller verkstad. Satt säga. Sksh. Nu lyssnar vi på Eric Saade & chillar, snart ska vi gå. Liten snabb update! Klockan tre slutar jag som vanligt, då blir det mys hemma.

Ta matia su einai poli omorfa


Santorini

Asså åh, jag vill verkligen åka till Grekland.. kommer inte överleva en dag, jag säger malaka & gamisou och allt möjligt varje dag, i varenda mening. Skase re malaka. Haha okej lägg av. Nu ska jag iallafall sova, och drömma om allt möjligt som Gud vill sätta i mitt huvud. Dom tre sista dagarna, har jag drömt om dig.
Aide brorsor, vi ses imorgon.
Kane mou thn xarh nai kanto gia mena
Skoupise ta dakrua ta krokodeilenia

&;3

& for just a split second, it felt like the world stopped, and our eyes met.
And everybody kept staring..
<3


Så kul hade man den dagen.

See the lights
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello, little did I know.

Love, oh love.

Inte varje dag man ser detta, va?

27th of September.

Så roligt.. 27e september var min sista dag som en 14 årig tjej.
Nu är jag en femton årig tjej.
Jag & Hanna äggade lite hus. Eskujigt.
Nej jag sover inte, klockan är inte ens elva. Jag trodde den var tolv.
På med L.A. Dodgers mjukisarna, Good Fellas tröjan & spring, Nadia, spring.

Hannush, gåre bra bror?

Jag var tvungen.
Titta bara på henne.
Vi hade inga nycklar hem. Men vi hade en stege & en halvt öppen balkong dörr.

I just need you in my arms.

Allt är så bra just nu. Varför?
;)


Provokation

Hoppas & ber.
DEUUNDERR.

The fourth is on its way.

Dags för sängen nu. Som jag redan är i. Jag och Ella har haft för roligt, tittat på gamla bilder, killarna var så små då, orkar inte längre. För roligt. Jag skrattade ihjäl mig tills jag fick ont i magen & börja grina.
Imorgon ska jag jobba igen, sen ska jag nog hämta upp ett paket! Vi får se vad det är. Jag tippar på iPhone 4. Åh, kan inte vänta tills på onsdag! Ska till Athen. Naaej.. resturangen alltså. Maria praoar där, jag, Maria & Parthena ska äta. HUSET BJUDER tydligen. Haha skoja.

Opa opa opa opa

Nu sitter jag här med Hanna, och hon målar naglarna medans jag sitter och chattar med Maria. Åh jag saknar henne.. orka. Försöker & klämma ut vart hon PRAOar. SKOJA, MARIA JAG SKOJAR. Jag & Hanna har cyklat runt, ätit pizza med mamma som var väldans skoj.. sksh. Naeej.. I allafall, snart ska jag tvätta mitt anzikt & hoppa in i sängen med min dator. Naeej. Jag ska vara med Häännush. Efter det ska jag göra allt det.

Fight fight fight fight.

Sitter här och tittar på Hannas hundar bråka. Nej dom leker faktiskt. Nu ska vi ut och cykla sen ska vi äta pizza. Champinjons pizza blir det för mig, eftersom att jag är vegetarian. När jag säger ordet vegetarian kommer Georgios upp i mitt huvud med hans äckliga kyckling i hans mun "mm Nadia titta kött". Nej men Greger vad är det, never heard of it before -_- Nej nu ska vi cykla vidare hem till mig!

I give you my love.


Everytime I see you my feelings get deeper.


Tare lungan.

Timmarna går.. sksh. Väntar fortfarande på Hanna. Undrar vad vi ska äta idag..
Idag är mina UGGs på. Dom är för tunga. Men jaja.
Vet inte varför jag sitter här & bloggar, har bara lust. Nu blir det mellis!
Linda har nackspärr men hon jobbar på. Linda är faktiskt Hannas mamma. HA! Skön kollega man har jao.
Jag har facerapat henne hela dagen.


Inch peses?

Hanna Maria Gustafsson.


Här sitter vi och hare bra.

Hej hej! Nu är jag i skolan, sitter här  med Linda och har det bra. Väntar på att klockan ska bli tre så jag kan få träffa Hanna. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, jag ska nog åka till stan/Gränby & köpa vantar, mössa och halsduk. Hanna har tappat bort allt jag har.


Rub your back.

Det här är min vän Nadia Parker.
Hon är väldigt fin. Hon är mulatt. Så ni vet, liksom.
Godnatt.


You set my heart on fire.

Imorgon ska jag jobba! Prao vettni, orkar inte. Men jo det gör jag, för jag ska praoa på min gamla skola! <3
Gamla goda tider, när man fick lärare att gråta. Ja.. så dum var jag faktiskt.
Sen ska jag vara med Hanna, då uppdaterar jag säkert. Ska bli så himla skönt med PRAO, sluta klockan tre, sen är det bara och/att (haha svenska grammatiken är svår bror) chilla resten av dagen. Looking forward to that for sure. Ska bli så himla kul! Bara jag inte får vara med dom där ungarna, vissa är det helt okej att vara med, men vissa inte. Dom är helt vilda & galna. Sen tar det typ en vecka för mig att lära mig alla namn också.

I love you.


Iparhun tosa pu tha 'thela na kano
ke alla tosa pu thelo na su po
ise o logos pu thelo na petiho
o logos pu eho gia na iparho ke na zo
Ine i omorfia su i glikia matia su
to hamogelo su pu me sinarpazi
Ine afto to nazi pu toso su teriazi
agapi mu megali ke pantotini

Eho trelathi mazi su sto leo ilikrina
ela kardia mu na petaksume se meri makrina
ise o,ti pio telio iha onirefti
alithia toso omorfi den s' iha fantasti

<3

Jag älskar dig.

Master Tempo

Att lyssna på denna låt är ett måste.

Jersey Sho!

Nu ska jag äta lite sallad & titta på Jersey Shore. Får vi se vad som händer.. jag har aldrig tittat på det, men jag visste var det var först här i Uppsala kan jag slå vad om. Jag såg när Snooki fick sin punch för jätte längesen.. Hon är så gullig! GO SNOOK!

Bilder från idag.

Någon var trött efter sin match..
Asså den där bilden på Stavros måste in! SÅ COOL.
Jag &  Rocky <3

It hit me.


My best friend.

Anipomono na se do.
Maria Elefteriadou.

Bildbomb.

Här får ni några bilder från My Sweet 15. Fyllde år i tisdags, men hade fest i fredags.
Jag skulle blåsa ut mitt vackra stearin ljus.
Mer än halva gänget.
Tjejerna skulle bära mig..
Smile!
Jag och Dimitris bror.
Försökte skära upp tårtan.
Jag och Nadia.
Jag & min bror Mannos. Nyss var jag hans dotter.. äsch vet inte.

Första.

I'm back! Äsch, kommer sluta blogga om en vecka eller så. Jag har typ fem bloggar, orkar inte blogga på dom, detta kommer att vara som ett one night stand. That was harsh..
Idag har jag varit på match med Nadia, Uppsala mot Jämtland, vi vann med 3 p. Dålig match, hoppas det går bra för oss denna säsong. Nu var det ändå bara som en tränings match men.. Jag hoppas bara Mannos får spela mer. Annars kommer jag protestera, walla. Efter det, åkte jag till Stavros. Åt lite gröt, gick ut med Rocky, och härjade. Skoja, nej men. Mannos face rapade mig hela tiden, glöm aldrig att logga ut när du är ute med hans hund. Ugh. Men istället så tog jag och hans mamma kort på honom när han sov, ha. Tittar på Pretty Wild just nu.. Eller nej det tog slut, men jag tycker så synd om Alexis! Tess, hennes syster har jag pratat med flera gånger. Programet handlar mest om henne, älskar henne.
"Mannos"

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0