Baby lemme..

Nu har jag kommit i min tonårs fas grejsimojs. Eller är jag bara trött för att klockan är halv ett. Men någon fas är det iallafall. Jag känner mig som min bror, som alltid måste ha något, och han gör alltid så att han får den grejen. Jag har blivit så. När folk kommer in i sin tonårs fas grej, då handlar det om killar och att banta. För mig handlar det om en kamera för trettiotusen kronor. Jag måste ha den. Nej nu är jag pigg, har ångrat mig.

Kommentarer
Postat av: Fina Frun

dyr kamera ;)

2010-10-11 @ 11:56:47
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun/
Postat av: Anonym

Vad har jag gjort så jag får den grejen? :P jag betalar för nästan alla mina grejer. Köpte min iPhone själv, min första macbook köpte jag själv, min macbook pro köpte jag själv, mamma betalade 1000:- till mitt ps3! jag köpte min mac mini själv. Visst, jag har fått mycket av mamma och pappa, men inte så mycket som du säger. Jag kämpar oftast för att få mina grejer! Du får det att låta att jag inte gör det.

2010-10-13 @ 00:06:41
Postat av: Nadia

vafan kan du iallafall fråga mig hur jag menar? shit jag menar ju att om du vill ha något gör du ju så att du får det, att du köper det själv, och kämptar för attt få det, nu måste jag ihtta ett sett så att du bir blockad

2010-10-13 @ 19:56:54
URL: http://lastsummerr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0