Ghesmat hamine

Bloggpaus. Kanske slänger i något inlägg varje dag, men vi får se hur länge pausen varar.

Watch me burn

Hej! Kom hem klockan typ tjugo över två, har pluggat i tre - fyra timmar nu. Utan hjälp. Imorgon är jag ensam hemma, så det blir ännu mer plooogg. Matten är helt okej, ganska kul faktiskt, det är bara svenskan som är helt pippad. Bok recension på engelskan imorgon! Dimitris har inte ens lånat bok än, ha.. haha.. Nu ska jag läsa En lat jävels guide till MVG i alla ämnen, ska se om den är värd att köpa (man kan prov läsa först) verkar vara en jätte bra bok för mig.

Live your life


Boro bala

Asså, vissa i min klass.. jag blir så fucking trött på er.
"Jag pallar inte livet" för att ni inte pluggar, för att en uppgift är svår? Visst, jag har också svårt med vissa saker, man jag behöver inte ha uppmärksamhet genom att säga att jag vill dö & att livet är svårt. JÄMFÖRT MED VILKET LIV ÄR DITT LIV FUCKING SVÅRT? VA? Ditt liv? Håll käften och plugga istället, eller håll bara käften & tjata inte om ditt liv, som jämfört med andras är perfekt, och det vet du själv.

Nazi naz kon

Vi får avsluta dagen med den här låten, just nu är Ebi den som får mig att må bra <3 Den här sjöng mamma för mig när jag var liten så jag skulle somna. Gurl she really hit them notes.

Masteh Cheshat

Åh, vad jag älskar dig

Waka waka

Hello. Har precis hämtat Talah, vi fick höra att hon var världens finaste och duktigaste hund, vilket gjorde mig jätte glad. Hon är helt utmattad för dom som tog hand om henne, Bornas kompis och hans mamma, gick ut med henne sex gånger om dagen. Hon är inte heller på bästa humöret. Hon somnade vid ratten när mamma gick för att köpa blommor, med ryggen vänd emot mig. Ahopp.

This is your way to say your sorry for being so sexy


I'll be missing you.

Vilken bra fucking start på morgonen. Där rök Leslie, min favorit. Han och Burt Reynolds är mina gamla favoriter. Leslie har alltid betytt så mycket för mig sen min barndom. Asså nej, jag pallar inte. Jag ska gå och duscha nu. Länge.

Public Enemies

Hej till er. Har varit upptagen hela dagen, med shopping & annat. Skoja, haha. Jag har köpt lite smink som jag kan visa er imorgon kväll, eller på måndag för jag kommer hem lite sent imorgon. Nu ska jag ge mamma MIN dator innan hon blir sur på mig. Jag har inga fina poser idag.

All white errthing

Hej på er! Sitter här hos släktingar, har precis ätit fetaste maten. Sitter på mammas lilla dator nu. Snart ska jag åka till hotellet, sen blir det nog Harry Potter och sushi! Det finns ett sushi ställe bredvid vårat hotell. Är skit trött, och Göteborgs väder är sikken kallt alltså! Hejdå.


Is this a joke

Hej på er. Är på det här hotellet nu och mobil bloggar. Jag orkar inte GBG alltså. Det är så stort. Det har varit en skit lång dag alltså, och nu ska jag snart åka till gäster. Fan jag har precis kommit fram. Ärligt ta mig hem. Jag vill till South Point och vila..

Is this a joke

Hej på er. Är på det här hotellet nu och mobil bloggar. Jag orkar inte GBG alltså. Det är så stort. Det har varit en skit lång dag alltså, och nu ska jag snart åka till gäster. Fan jag har precis kommit fram. Ärligt ta mig hem. Jag vill till South Point och vila..

Abesh

Criminal Minds var fett äckligt, men en riktig nail biter. Nu ska jag gå och duscha, sen ses vi någon gång imorgon. Åhhhhhh, jaja, see y'all at the hotel.

GBG

Göteborg imorgon, jag orkar verkligen inte, jag gör allt för att stanna hemma. Men men, längtar tills söndag. Klockan åtta, typ. För då är jag hemma med Talah. Jag vill bara vara hemma och sova.

Resturang

JA! CRIMINAL MINDS BÖRJAR NU! KANAL FEM! JALLA NU KÖR VI

:/

Tanam sarde vali engahr to dastaye to atishe..


And I need you now

Har precis kommit hem och ätit klart! Jag och mamma gick till Synsam och fick mina glasögon, ÄNTLIGEN! Var inte så excited som jag var när jag valde ut dom, vet inte varför :/ Sen gick vi till konsert huset för en mässa för fri skolor, där jag träffade på Tord som var min gamla rektor, sen träffade jag på Bornas gamla lärare som verkligen pratade högt om honom. Jag ringde upp honom och sa det, haha. Efter det gick vi hem och packade Talah's saker, hon ska få sova över Bornas kompis.. Jag kan inte ens förklara hur mycket jag saknar henne. Måste sluta deppa, haha.. det blir alltid såhär när vi reser! Vi skulle till Åland eller vart vi åkte, i TVÅ dagar. Vi släppte av henne hos Viktor, sen kom jag hem och börja gråta. Jaja, sen gick vi och hämta mormor & köpte kebab.. Nu ska jag hjälpa mormor lite med huset, sen ska jag titta på Criminal Minds.

Kanye tellem

Macaroni a la Nadio. Boozringer hotell i London.

Alla knep gäller

Här är mitt halsband med mig och Talah på! Förlåt för att bilden är så stor.. nu ska jag släppa ut henne, sen ska jag gå och laga något gott. Yani snabb makaroner. Sen ska jag ta massor med bilder på system kameran, vi hade inget kort i det, inte ens sladden. Allt är säkert i USA. Min iPod är i Las Vegas. Hahahahahaha :/

THBLK

Jag är aldrig normal på bilder, aldrig. Jag måste alltid göra till mig, om inte någon smyg fottar. Jag har bara hittat en normal bild på mig som Nadia har tagit på mig. Här kommer det några bilder från igår, förresten så ja, jag är hemma. Är förchylld. Nadia borde hämta sin kamera mer. Det är fett kul att bli fotograferad, speciellt med Chäzz och Näzz.

Goftesh

Fick precis hem ett necklace från en fotograf på mig och Talah! OMG <3 Bild kommer senare, jag tog massor men dom blev inte bra på webben.

Neutrogena

Hej till dig. Kom precis hem, det har varit en otrolig lång dag. Är stolt över mig själv, även om jag hade lite feber så gick jag till skolan. Torbjörns tvekande (han ville ju att jag skulle stanna kvar, så han sa nej..) efter han kände på min panna gjorde det officiellt, I had a fever. Efter alla prov vi hade stannade jag kvar i min tomma skola och tittade på tjejerna när dom övade sin dans. Sen kom Edom & Maria och härjade med sina röster, asså dom där tjejerna.. okej, lägg av. Fett duktiga. Jag och Thato drog till Max en snabbis, som inte gick vidare på väg tillbaks då vi fick kriga och springa på e fyran. Öppet hus, vi hade Tårgas, sen rast då jag, Efi & Mannos satt och kollade på uppträdanden, sen Vampyren, det gick bra, sista pallade jag inte, tittade på tjejerna istället som uppträdde. Efter det bad Söderberg mig att ta en granne som går i skolan med mig hem, så vi skjutsade henne hem, och nu är jag hemma. Jag slänger upp en dagens outfit, som jag tog nyss. Hann inte i morse, det är mörkt, så ursäkta mig.
Blazer är från H&M, leopard t shirt och höga jeans är från Weekday.

Paw

Otroligt busy week, imorgon slutar jag sju, ni kommer inte få många uppdateringar alls. Sorry! Göteborg på fredag morgon också..

Habbo

Jag och Oliv spelar Habbo, hahahaha jag döööör

Mr. Green


Tweet tweet


Marshall and Lily just got engaged!

Jag ska duscha nu, sen ska jag lacka naglarna med ett svart nagellack som har grönt glitter i, sen blir det nog platt hår tills imorgon, sen måste jag också välja lite kläder, som jag aldrig brukar göra.

Convince me

Är trött. Tittar på Scrubs just nu. Var hemma idag.. blev sushi till lunch, momz. Två miso soppor för min hals som härjade. Jag drömde om att jag gick på GUC, med hela min klass. Och att skolan hade flyttats till Las Vegas så alla var i bikinis, och vi simmade och lekte hela tiden. Sen blev Shajwan, Maria, Nadia och alla kända. Hm. Har antecknat massor med kemi idag, tror inte jag inte kommer bli godkänd imorgon. Juste, imorgon är det öppet hus från klockan fyra till halv åtta, så ni som vill komma, kom!

Your eyes

Vad gör jag när jag är sjuk? Dagen innan jag ska vara hemma spelar jag in massor med program som brukar sändas klockan sex på morgonen. Och alla mina favorit serier är på då, så då spelar jag in dom & äter lunch framför TVn. Om man inte kan spela in, kan man alltid titta på hemsidor. En jätte bra hemsida är http://www.blinkx.com/. Nu ska jag faktiskt gå till TVn och spela in mina program, Nanny, According to Jim, Fresh Prince, Seinfeld & Everybody loves Raymond.

Club can't even handle me right now

Är sjuk, orkar verkligen inte uppdatera.

Dagens outfit

Stickad tröja från M&Q, den är ganska lång, vek den.
Jeans, Forever 21.

Godnatt.

I'm out.

Abow..


Burlesque

Jag.. måste.. se den här..

Michael, wake up, it's the Santa from Bel Air.


I want it that way

ÖNSKELISTA! Jag älskar UGGs.


Det svider i mitt anzikt

Me time nu! Masken är på, hahaha yääää. Ska dansa nu, till Tove Styrke <3 Älskar den här låten, så vacker.

FBR

Har precis hackat mig in på Bornas FB, hahahaha life is good, bruh. Och nu sitter jag på hans dator och tar bilder. Jobbig lille syrra eller? Nej, paybacks a bitch, that's it. Måste säga att jag gillar hans bakrund på hans dator, det är en jätte fin utsikt på LA, sen står det THIS IS L.A. MOTHERFUCK.

Lil boi

MINNEN! Den här låten var min favorit för fyra år sen hahaha

This is the way I live

Orkar inte blogga så mycket, ingenting händer här hemma. Orkar inte gå på bio, sitter och planerar min Dubai resa istället <3 Åh, fick precis reda på att det finns Claire's där, det är typ en affär som finns överallt, förutom Sverige.. det finns massor med piercingar, smycken, notebooks, leksaker, kläder, fast det är en liten affär! Det finns punkiga saker, smink, jätte fina grejer. Jag köpte min Johnny Depp kudde där ifrån <3 Och massor med grejer har jag också där ifrån. Är jätte glad. Ska köpa massor med grejer, speciellt till Chazz och Näzz, för Chazz har piercing, som ni alla vet och jag ångrar att jag inte köpte den där dödskalls piercingen till henne..

Asså, a-b-o-w vad jag vill flara till dig just nu, din stekare

One, two, three

Hejhej! Sitter på Bornas dator just nu. Tittar på Runs house, fett kul. Älskar dom. Jaja, har precis ätit "lunch" eller snacks, edamame. Fetans gott. Ny duschad med edamame.

Iranican

<3

Ghort

Hej på er, jag vaknade för en timme sen och gosade med Talah. Jag ska gå och duscha snart, sen ska jag stänga mig i mitt rum & läsa Jeppe på berget för Maria tvingade mig att göra det. Sen blir det bio, kanske, med "morsan & brorsan." Min mobil är död, så det kanske inte blir några bilder, men ni får iallafall många bilder från datorn! Är på mammas dator, så här får ni en bild..


We're just gonna stay enemies

Tittade på Harry Potter med mina vänner här på bilden, AKA mamma och brorsan. Nu har Borna hämtat pizza, ox pizza! Mums. Så, nu blir det pizza framför TVn & sen ska vi bara ha kul. Harry Potter är bäst, Sniper (Snape) är min älskling <3

Dagens shopping

Dagens shopping, vi börjar med H&M. Jag lämnade tillbaks linnena, så jag köpte något annat istället! Blev en till eyebrow gel, som gick sönder, min gamla alltså. Sen köpte jag en brun ögonbryns penna, sen blev det pyjamas & ett jätte fint Juicy Couture inspererat paket, där det fanns ett fuschia läppglans, samt ett jätte sött cupcake halsband som jag har på mig nu. Det och min pyjamas. Från Åhlens blev det två maskar, en pore strip & Garniers eye roll som jag har velat ha ganska länge nu.

Nail clipper

Haha orka Kim.. Jag lackade ur på henne i det här avsnittet.

Photography

Nu ska jag titta på TV, kommer snart & då lovar jag att ni får bilder, för jag har shoppat idag!

I'm coming

Såhär såg det ut i GUC, jag är kär. Det var verkligen en fantasi värld, jag skojar inte, jag kände mig som en liten bebis som äter godis för första gången. Det var massor med quotes från mina favorit filmer på väggarna.

Dagens outfit

Blazer & topp från H&M, svarta byxor från Kappahl kanske fem, sex år sen. Sen får ni en bild på mig också! Haha, jag kan inte titta i kors jätte bra men..

Apadana

Jag kommer kanske uppdatera lite senare idag eftersom att jag kommer vara borta, först GUC sen kebab med mormor. Hahaha blatte mormorn. Jaja, ni får iallafall en outfit of the day bara för det. Nu ska jag ta på mig kläder!

El chicichici

Hej på er. Jag vaknade för över en timme sen, och nu ligger Talah här med mig och sover. Snart ska jag gå ner och äta våffla, sen ska jag åka till GUC. Jag drömde en mardröm, eller ja, det var inte riktigt en mardröm men.. haha. Jag och Shajwan var i något Wonderland, men såklart finns det ju alltid någonting läskigt där.

I built a home

Nu ska jag gå och lägga mig, ska gå ner och hämta min mobil först, ska ladda den och spela lite spel, och sen blir det The Girls next Door.. har precis tittat på en keff film, Road trip, haha asså ärligt.. vilken film. Jag luktar klor, och jag kan inte sluta slicka mina läppar, som är crackiga. Jag har inte ens duschat idag. Äckligt värre. Godnatt.

46 hours

There is a house built out of stone
Wooden floors, walls and window sills
Tables and chairs worn by all of the dust
This is a place where I don’t feel alone
This is a place where I feel at home

Cause, I built a home
for you, for me.

Until it disappeared
from me, from you.

And now it’s time to leave and turn to dust

Out in the garden where we planted the seeds
There is a tree as old as me
Branches were sewn by the color of green
Ground had arose and passed it’s knees

By the cracks of the skin I climbed to the top
I climbed the tree to see the world
When the gusts came around to blow me down
I held on as tightly as you held onto me
I held on as tightly as you held onto me

Cause, I built a home
for you, for me.

Until it disappeared
from me, from you.

And now, it’s time to leave and turn to dust.


I believe

                                                   And I'd just like to say
                                       I thank god that you're here with me
                            And I know you too well to say that you're perfect
                         But you'll see, oh my sweet love, that you're perfect for me
                                                     

Thug life

Vi lever i ghettot, förstår ni? Gränby skolan for life! ELLER?

I'm in love

Här får ni massor med Behind the scenes foton av Criminal Minds, om ni gillar det programmet! Jag älskar BTS bilder & uppskattar verkligen när skådespelare/regissörer tar deras tid och visar oss! Här har min favorit Joe Mantegna tagit några bilder och lagt upp på hans Twitter.


Skulle den här butiken se ut på ett annat sett

Nu ska jag klippa & redigera en film. Vi hörs snart!
Det här programmet använder jag mig av, det heter iMovie. Jag print screenade en bild här, innan programmet hade laddat.

Veckans missbrukning

Veckans missbrukning blir spelet Unblock me som jag har på min mobil, var på level 58 igår tror jag, nu är jag på 140 någonting, man blir väldigt smart av det där spelet. Jag kör alltid en runda när jag vaknar, och när jag ska sova. Även på lektionerna, och på alla raster.

Bom bom bom

Det blev en CM kortis. Skolan var sämst, hann göra en VG ritning, fett kul, jag är bäst. Parker kunde ju inte ens.. fick göra hennes. Elr vare tvärtom? Nej, jag gjorde faktiskt hennes. Fyrishov, sen fick jag skjuts av Marias föräldrar tillbaks till skolan, skulle ha möte med Christina. Efter det åkte jag hem till mormor, åt och sov tills Borna från Karlskrona kom med mamma! Mormor visste inte att han kom, jag visste, jag filmade allt. Ja ba mormor vem är det som plingar på? Sen garva jag. Pratade även med morfar idag. Kul. Sen åkte vi och köpte sushi och åt lite, och när jag gick upp hade vi fått en bok från Louis Vuitton som jag redan har tittat igenom, och nu är jag här och ska fortsätta titta på TV. Imorgon är det öppet hus på GUC, kanske ska hämta upp Maria. Jag har laddat med frågor. Där är Hans som godkänner "mina" ritningar. VG here I come. Orkar verkligen inte MVG, jag vill verkligen, men jag kommer inte hinna. Till slutet av sommarlovet kommer jag säkert få MVG, om vi ska hålla på med ritningar. Men men.

I hear you call my name

Criminal Minds är bäst. Nu ska jag fortsätta titta på det, sen uppdaterar jag!

Kemi

En arg Maria hahaha

Fyrahundra.


<3


Summer oh-ten


Oh kay

Kom precis ut ur duschen, är så arg, jag vill bara slita av mitt hår, eller klippa sönder det. Kära läsare, snälla. Fråga inte mig "OMG Nadia, vad har hänt", det är ingenting man vill prata om. Jag tar sällan upp sånahär grejer här på bloggen, för jag gillar det absolut inte. Men nu säger jag det en gång till, för ni vet att jag redan har skrivit det. Om något har hänt, snälla, kom inte och fråga mig vad som har hänt unless I tell you face to face. Ni får ju tänka efter själva, ni kanske inte orkar bli frågade "åh blev du skjuten igår? Nämen, ahopp, hejdå!", jag har inte blivit det, nej. Men det var ett exempel. Så känner jag. Så sluta. Tack om ni vill stödja mig, men allvarligt talat, asså allvarligt talat, vad kommer det göra? Kommer det göra saken bättre? Nej. Det som händer är att jag säger det till dig, och du leker omtänksam & går och säger det till den andra bredvid dig. Så för sista gången, sluta.. fråga. Nu ska jag sova i min Totti tröja. Ha det bra, vi ses imorgon.
Vi kör på en fjortis redigerad bild. Jag var fett irriterad på Nadia. Elr? Du är den enda som förstår.


Ho ho ho

Det här är vad jag saknar mest från förra vintern i USA, Christmas Starbucks.

We go lala

Snart ska jag träffa min kusiiiiiiiiiiinnnnnnnnn, en utav dom iallafall. Såhär ser han ut, han är OG.

I'm the one

Kim & Kourt vet verkligen vad dom tar på sig..

25th.

Kom precis hem från optikern! Det var skit kul! Och hon som hjälpte mig var så otroligt snäll. Jag visade henne mina darrande ögon, hon blev fett rädd, hahahaha. Hon ba, nej gör det igen! Det var jätte kul, vill göra om det haha. Jag hittade massor med glasögon jag ville ha, det blev mellan Marc by Marc Jacobs & Giorgio Armani. Jätte fina verkligen. Mamma gick för att betala Armani grejen, men då såg jag Cheap Monday glasögonen. Då small det, sksh. Jag ville ha dom på direkten. Dom var väldigt fina på mig, exakt det jag ville ha. Det och Wayfarers. Men nu tog jag dessa, eller nästan dom som på bilden, men bågarna eller vad det heter är smalare och det är metall. Bilden är från filmen Fletch, hahaha har ni sett den? Så rolig.

Twitter

Dags o titta på The Girls Next Door. Nu får ni bara små uppdateringar, har inte många bilder eller någonting. Kan ta senare.

Tom Pulse

No digas que has olvidado
La tierra donde naciste
Dicen que vuelve volveras
Como el ria que se va al lago

Bawsten

Folk som äcklar mig: 1. När man älskar någonting, som ett hus, och folk försöker ta ifrån dig det.
2. När man krigar med en annan person men ska dra i någon annan i det för att den personen ska känna sig dålig.
3. Backstabbers, omogna folk man inte kan lita på. Speciellt när man är 20+.
4. När man tänker på pengar mer än någon som har samma kött & blod.

Yale

Jag hade en "privat" undervisning idag, blev jag, Lotta & Torbjörn i två timmar eller något, skönt. Missade rasten, hade inget för mig så, sen missade jag 50 minuter av matten! Ännu skönare. Jag gillade matten, men nu är det massor med komplicerade saker som har kommit fram, så då.. ja. Svenskan var helt okej, vi gjorde ju som sagt inget. Blev bara spel på mobilen. Mamma hämtade mig, kom hem och åt kebab. Vi har lite besök just nu.. jag sitter uppe och skriver statistik, och bloggar som ni kanske ser. Lyssnar på Parkers Spotify musik, och bara.. tar det lugnt. Hoppas verkligen dom här människorna åker snart, jag orkar inte missa optik grejen. Nu får ni en till bild på böcker & te, haha.. hos Lotta iallafall.

Lidl

Hej på er! Sitter här i klassrummet med Malins kära dator. Har precis varit uppe hos Christina (SYV) & pratat om GUC. Öppet hus på lördag. Egentligen har jag möte med henne imorgon, men det blev nu också, lite. Vi pratade i typ tio minuter, och det var bara en punkt av många. Så imorgon får vi se vad vi kommer att ta upp. Nu har jag språk, där jag får göra vad jag vill så jag ska skriva lite statistik från SO:n, och sen har vi 40 minuters rast, igen. Man kan inte tjata, men men. Sen är det matte & NO tror jag.. vi kommer inte ha någon lärare på svenskan, måste jobba hårt. Måste dra upp till Lotta också och planera kemi provet! Jag måste bara skriva upp allt jag ska göra så jag inte glömmer bort. Nu ska jag gå in på GUC:s hemsida, och få lite extra fakta. Vi ses senare!


Shaky

Sitter och kollar på tatueringar.. ska sova nu! Godnatt på er.

This sum real shizzle.

Nu ska jag plaska i vatten! Shiter i jag ska pröva simma i mitt badkar.

123, Jackson family Dynasty, for life.

Nu har jag läst lite om Moliére med lite whiskey te och honung. Moliére, asså fett synd om honom. Men men, hämden kom, hämden kom. Jag har fortfarande lite feber. Sen läste jag lite Sofi's Mode, eller Sofi's choice som vi säger här hemma. Lång historia.

Loca loca


Where u gonna sleep tonight

3 inlägg idag, inte illa va? Jo. Jag, Thato och Amanda åkte buss, haha jäkla tjat om Harry Potter, alltså! Men vad, jag älskar HP. Men nej nej, Thato orkade inte bry sig. Jag och Amanda är bästisar, sååå. Åkte till optikern och bokade tid för imorgon, provade på några glasögon osv. Vet ungefär vilka jag vill ha. Svängde förbi vid GC och köpte två linnen, som jag nog ska lämna tillbaka. Dom är från H&M. Dom är inte jätte fina på. Fick ett par strumpor från Mille idag <3 Åh, vad jag älskar dom. Har på mig dom just nu. Ni får shoppingen i ett annat inlägg. Efter H&M körde vi förbi Apadana och hämtade hem lite persisk mat. Är jätte trött, har fått feber också. Inte farligt alls, mår inte illa eller så. Jag ska duscha snart, men först blir det Anna Book & Maria Montazami på TV.

Svettigt

Renar är fina. Jag sitter här på basketen och mår illa. Har skjutit några treor sen sa kroppen stopp, som vanligt. Rikard är vikare. Fick tillbaka masssssor med provsvar idag. Yeeeaaa man allt känns bra. Senare ska jag till mammas jobb där hon har sagt att vi ska till optikern! Äntligen. Nu fick ni. Blir nog en sen lunch också Ska nog röra på mig snart.

Down, down, down.

Dags o sova nu. Har precis pratat med Mannos, han ska jobba imorgon, med JON! Hahahaha, fett synd.. aja, vi får hoppas att han överlever. Nu ska jag drömma. Godnatt.
Nu, och då.

Why don't you love me, mister lovely

Sh-het! Parker hackade min blogg!

-

I love you.

What the hell am I doing here

Hemma nu. Ska bara ta det lugnt i min säng i några minuter med datorn, sen ska jag sova. Fan att klockan är elva. Fan. Hahaha, jag tycker att den deppiga bilden på Emil passar perfekt.
& I'm just gonna pretend that you're the perfect *****, cause as we both know, you're not even close to being a good one.

Walk the line

Fakkkkaaaa urrrrr!

Pay attention


Truly

Ay, sitter hemma hos Parker och chillar, tittar på henne när hon dansar. Det känns som en fredag. Är fett trött av det här vädret. Helt svart. Vi gick runt på stan och köpte, sen åkte vi hem och åt. Nu blir det DH!

Yo so tight

Åker till stan nu med Parker, ska äta sushi. Sen.. vet jag inte vad som händer. Kanske åker till Fyrishov iallafall, vet inte. Vi får se. Är så besviken, ska åka till F-hov och ta upp vissa grejer med vissa personer. Ha det bra. Malaka.

Beyoncay

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Biff

Lugna dig, hahaha jag fick värsta Kristen Stewart håret idag! Me likey.

Down so long


Nada

Och så är man hemma. Jag måste sluta säga att jag ska gå hit och dit när jag inte blir så! Blir någon annan dag. Med optikern där alltså. Iallafall är jag hemma nu och "dunkar" Axwell. I huvudet, alltså. Ganska så skön dag, musiken var helt okej. Jag, Dimme och Niels hade så kul i det där ljud isolerade rummet. Ingen hörde vad vi sa.. skrek. När alla gick hem hade jag muntligt med  Lotta, om ekonomin. Gick åt himlen! Yani jätte bra. När jag undrade om jag ens var godkänd skrek hon ut absolut! Så, ja, det gick jätte bra. Jag och Maria härjade annars, typ hela dagen. Eller, halva då. Vi hade tennis bollar som vi kastade runt i ljusgården, vi dansade och försökte få med oss Bulent på scen, gick inte vidare.. men jaja. Haha that was my day!

Like I said

Som sagt, inget märkvärdigt. Tshirten är från Gina Tricot, och mina jeans är från Forever 21. (Gamla) Tänkte ha en blazer på mig, men det ser för nördigt ut. Idag ska jag till en glasögons butik, eller något, kolla synen & köpa ett par glasögon. Sen är det match men jag kommer inte gå pga min mamma, som jag vill mysa med. Palla, tittar bara matchen på TV istället. Nu ska jag gå till NO:n! Vi ses vid fyra? Eller fem?

Jaaaffy

Hej på er, vaknade precis. Har fått typ 10-11 timmars sömn nu! Ska röra mig mot skolan snart, det blir NO & musik för mig. Kanske slänger upp en outfit bild snart, kommer inte vara något märkvärdigt, men men.

I got nothing but love for you..


Another day

Har varit i mitt "bad" i en timme nu, haha, och lyssnat på Parkers Spotify lista. Har bara haft kul och dansat runt. Varför gå till BJ när man har Parkers musik? Hahahaha sajkkk.. elr? Imorgon är det skola, haha godmorgon. Ja, iallafall kommer det vara en mycket lång dag. Eller nej vem lurar jag vi slutar 13:50, a men ändå. Vi kommer ha sämsta lektionerna. Musiken är ju fett tråkig med den här nya läraren, musik var mitt favorit ämne ju! Ahopp, iallafall har jag SO prov imorgon, så nu ska jag plugga 2-3 timmar. Inspired by Shajwan, för det är hon som är stolt & peppar mig! <3 När du känner att ingen tror på dig, gå till Chazz. Hon vet vad hon snackar om. Våra karriärer är G, alltså. Elr?



Turken

Bulent, jag, Maria och Mille gick upp för o scouta efter platser vi kan filma in våran film, eller ja, inte Mille men hon ville följa med. Vi lämnade Shajwan hos dom andra. Iallafall så hjälpte Bulent en kille som hade blivit slagen, men inte med flit. Han blödde, men sen gick han och kom inte tillbaka. Så då kom en tjej gråtande, hon hade slagit honom, och alla följde med, literally hela hennes klass. Vi var iallafall där uppe vid expeditionen, där det är en helt vanlig och tom korridor.

Bulent cheyer vart eska ni? Behover ni jelp?
Tjejerna nej vi väntar på henne där..
Bulent jaha, men esej till om ni behover hjälp, det är skug här, man tappar bort sig själva, det är skug man måste ha kompass för att komma i genom den här svåra skugen.

Asså jag deckadeeee, sen deckade han och drog av mitt hår. Asså va? Tjejerna blev helt skraja och gick. Men dom var sjuor eller sexor, han skulle skrämma dom. Ni vet fjortisar..


Liotta

Jag är kär i Ray Liotta. Abow, kunde inte sluta drömma om honom i natt! Helt sjukt. Jaja, är iallafall hos mormor just nu. Skolan var helt okej, svenskan var fett kul, skulle vara bättre om jag inte hade ont i magen. Sen var det basket, fett kul också. Vi låste ut Olivia och Maria, så dom fick traska i basket kläder i snö och slask. Sen hittade dom en annan väg att komma in ifrån. Jag fick prata med Ike lite, som gjorde vissa saker klara för mig, och sen chillade jag bara. Gick hem med Julia, eller ja, vi sepererade vid Mormor. Jag kom hit och åt lite mat, och nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig. Kanske åka till GC och köpa linnen.. Jag har bild brist, så ni får några bilder från morfars dator, som jag har sparat. I mitten ser ni och till höger Ray Liotta.. asså..


Time will tell

Hej hej! Nu får ni ett tids grejsimojs inlägg. Skriver detta 20:06 egentligen. Iallafall, nu är jag väl påväg till skolan. Sen ska jag till mormor, då uppdaterar jag mer. Nu gör jag bara det här för.. ja, så ni kan ha något pyttelite att läsa. Dagen kommer vara skit bra, vi har språk, svenska, lunch, SO och basket. Fyra lektioner. Yeaaah maaan. Vi ses om några timmar!

The question is..

Tittar på Spin Crowd nu.. ska duscha och bada, sen ska jag sova. Är otroligt trött. Jag har ett inlägg till er imorgon, kl. 8.12! Vi hörs imorgon <3 Haha, kommer ihåg den här dagen.. jag "missade" kanske fem bussar, sen var vi halv klass hos Daniela. Saknar åttan. Really.

Nice

Har precis satt på en mask, hihi titta vad fin man blev! Satt på masken, och tittade på Girls of the Playboy Mansion. Nu ska jag titta klart på Kourtney & Khloe, sen blir det antagligen Keeping up With the Kardashians, eller Jersey Shore. Spelar ingen roll, har ändå spelat in båda. Nu ska jag gå och laga lite edamame till middag.

Who owns my heart

Jag har en fråga. Jag vet att det är dåligt att snacka skit om folk, men tycker ni att det är okej att snacka skit om någon som har snackat skit om er? Ska jag vara ärlig, så hatar jag att snacka skit, men om den personen har snackat bakom mig och leker min "bästa vän", (jag känner inte så för den, exempel) så är det okej. Man mår bättre av att släppa ut allt. Jag vet att det inte låter bra, eller okej. Men tänk efter. Och nu menar jag inte snacka skit yani fett trash talkigt, utan bara säga typ vad man tycker om den personen. Inte typ säga abow värsta h*ran hon äääärrr. Inte så. Palla. Och bara det inte är "mobbning" snack.

All around us

Åkte till Gränby, tittade runt lite.. fick med mig en ansikts mask, ingen big deal. Åkte vidare till Marias pappa för lite mat, fett gott. Det blev lamm, pomfritt, meze tallrik och efterätt. Här får ni några bilder.


Nov. 14, 2010

Sitter och tittar på Gossip Girl, yani.. hur mycket ska dom här tåla?

I wanna move

Har läst klart. Är ensam hemma. Väntar på att en dörr ska stängas hårt, väntar på att min hund ska skrika, och jag väntar på att.. någon ska dra mina fötter upp och ner för trapporna & stänga mig i ett svart rum..

Wide

Sitter och lyssnar på Slash, kom hem för någon timme sen. Nu ska jag läsa i svenska boken, ingen visste att vi hade läxa tills imorgon, ha, och ni säger att jag ska anteckna i loggboken? Älskar dig Ella. Och Elias. Och alla som har glömt.

I

Sundays suck.

CJ

Reppin my home town today, LA, y'all know what it iz

Teddybear

Asså hur vacker får man va..

Jag ska ta hans famili

Hej hej! Vaknade för någon timme sen. Gick en runda med bebis, och nu sitter jag här och äter frukost. Jag äter CK. CK är en förkortning för Chelo Kabob. Iranierna använder CK när dom ska säga något om.. ja, CK. Jag trodde alltid att det var Calvin Klein vi skulle åka till i USA.. men nej, det var Chelo som gällde.. snart ska jag åka iväg någonstans, vet inte vart. Uppdaterar snart!

I have a career & I need good shoes for you.

Jag är så otroligt trött. Orkar inte titta klart på TV. Ska sova. Orkar inte ens ta bort mitt smink. Tjejerna har match imorgon, kommer inte orka titta på den. Palla. Speciellt med den där fjortisen i deras lag.. orkar ingenting just nu, är skit trött. Haha. Godnatt allihopa! Vi hörs imorgon. Eller idag annars.

Castrol

Efter Subway åkte jag och Ella till FSK där grabbarna hade match, fett kul. Elr? Jag och Ella skulle lufta oss på balkongen, men då kom  Ike och strippade och såg inte att vi var där, så han råkade låsa ut oss.. Vi frös och blev piss nödiga, vi ringde massor med samtal tills Elle kom och öppnade. Jaja, killarna vann iallafall. Vi satt kvar efter alla hade gått och pratade med Dimme och Elle "mellan himmel och jord" som alla säger. Haha, sen bestämde vi att gå på bio. Vi skulle titta på Unstoppable, men det blev Paranormal Activity 2. Fett keff film, skit läskig, men fett kefft slut. Asså.. va? Jaja, ni som har sett den fattar vad jag menar. Jag låg på Ella hela tiden, och mina ben var på Dimme. Elias garvade ihjäl sig. Det var inte ens kul. Sen vid elva ungefär, rörde vi oss mot ankorna, men innan givk vi över den där pratande bron, där en kvinna sa att det var dom från filmerna som pratade med oss, sen skrattade hon som en häxa. Jag ville bara skrika. Sen sprang jag, haha.
Sen gick vi vidare till Varma Gubben och betedde oss som fulla fjortisar, första gången jag sitter på den där faktiskt. Varmt och skönt. Elias hade det också varmt & skönt.. sen åkte vi hem och dunkade musik i bilen i högsta volym. När vi skjutsade hem alla blev det Max, skit gott. Mozarella Sticks, pomfritt, varm cheese dip & lökringar. Fett, men fett gott. Nu blir det According to Jim, sen ska jag ta och sova. Imorgon är det gymmet som gäller, sen ska jag till någon ögonoptik, kan knappt se.

Aston

Kom precis hem, uppdaterar snart då jag får bilder.

Roodeberg

Några bilder från matchen, ignorera mig, haha jag satt och bråkade med Ella.

Like last summer

Sitter på Subway med Ella och hon är fett jobbig men aja. Vi har vandrat runt i någon timme. Jag och mamma och mormor har även ätit lite chelo kabob och haft det kul. Nu ska vi gå vidare till FSK. Abow jag såg världens snyggaste sugardaddy. Han titta på Mig!! Jaja nu börjar Ella härja med hennes äckliga Miami frågor. Nu ska vi röra oss mot bussen.

My hometown

Vad gör jag uppe just nu? Ingenting, tittar på hus bara. Jeffle shit, måste steppa mitt game lite. Imorgon blir det restaurang med mormor och mamma till lunch, sen blir det gymmet, sen ska jag chilla och ta det lugnt. Ska prata med mamma imorgon.. om Las Vegas. Ja, jag vet att jag inte gillar LV men som sagt var det ju on the Strip. Googla fram det om ni inte vet vad det är.. jag gillar lugna LV, inte vilda.. där alla spyr åt höger och vänster. Finns väldigt fina hus här, typ fyra bedrooms med typ.. 2-3 toaletter, för mindre än en miljon. Och det där huset.. yani man tror det är mansion. Jaja, uppdaterar imorgon någon gång. Sleep tight. Well, I guess yall already are.


It's awesome

Hahaha, en bild från åttan, vi var typ 10-15 pers i Danielas klassrum en fredag, alla var på cup. Så hemskt, vi läste om slavar. Sen frågade Daniela varför man betalade mer för en person med barn, då viskade Maria "paketpris". Asså jag dog av garv, men allvarligt, fett hemskt. Men.. det var kul.

Why

Varför måste alla snygga gilla killar, men inte tjejer? Det är fett synd om mig. Yani jag får ont i hjärtat. Ricky Martin, Marc Jacobs..

I'm a womans man

Den här var på radion när jag åkte till skolan, fett värd att lyssna på. Skit bra, 2:15 var i början, så det gjorde låten mycket bättre, men.. fett bra.

If I could, I would

Världens bästa vän. Strike & Scooter.


Nasse

Hans är fett skön på matte, såhär såg det ut hela dagen. Vi borde ha honom istället för Roten. Roten kan inte ens förklara vad han gör, och om man frågar två gånger blir det time out, man får sin femte foul och han blir sur.

Everybody wants Kungfu Panda

När Shajwan frågade om Maria och jag kunde smsa för att inte det gick med Comviq barnen, så härjade vi lite. Hihihi. 3 knäcker er. ALLA. Skoja Tre är sämst, eller nej, men deras service är.

No matter what I do

Slänger upp några bilder på min vackra Genevieve. Här har hon tal, och minglar med massor med kändisar! Hon blir bara kändare och kändare. Ser ni att det är Common hon skrattar med?

Whenever

Hej hej, är skit trött haha när jag kom hem somnade jag. Som sagt kom jag tidigare till skolan, för att jag ville räkna matte, det var det smartaste jag har gjort på länge, för att jag lärde mig så mycket på så lite. Hans och Erik satt och undervisade mig. Erik hade samtal så han kom också tidigt. Det var en kul undervisning, och som sagt lärde jag mig mycket. Senare så hade vi en lektion med Torbjörn, där vi rotade lite i hans väska, sen blev det teknik med Hans, där jag kommer få VG, är jag väldigt säker på. MVG ritningarna orkar jag inte göra, det är för mycket. VG eller VG- minus blir det iallafall, är ju redan godkänd :) På livskunskapen hade vi Syv, nej ursäkta, Kristina, haha asså så synd om henne, jag visste ju inte att hon inte hette Syv.. det betyder studie- och yrkesvägledare. Vi spelade lacrosse på gympan, där Elias fick sin klubba in i knät/benet så nu sitter han i rullstol. Kul va? Niels fick även lacrosse bollen eller klubban i hans nuts, så han låg och bölade på golvet några minuter och såklart dog jag av garv och peppade honom att komma upp och fortsätta, asså jag dör så kul det vaaaar! Sen var det matte då jag hade prov och tjejerna hade undervisning, något som jag inte behövde ta hem, eftersom att jag redan kan potenser jätte bra.. Mamma hämtade mig, vi pratade lite och hon förklarade varför en viss person är sur på mig, yani, J *host* on. Han har blivit pappa och har fått för mycket luft. Nu ska jag köpa sushi med mamma, sen ska jag beställa hem lite piercingar, kanske.

It was not

Befinner mig i datasalen just nu fast jag bloggar från mobilen. Vi sitter och bestämmer gymnasium. Jag visste inte att jag skulle gå på sam media jag trodde det var estetiska för mig. Behöver bara ha 170 poäng! Jaaaa

Tomorrow.

The only good thing about tomorrow is.. you 

Genuhvive.

Jag har pratat med Maria på telefonen, har chattat lite med Porsha & Genevieve på Kik, som finns för alla mobiler, eller ja, dom som kan ha apps. Fett bra! Gratis också. Nu ska jag gå och tvätta mitt ansikte, sen ska jag hoppa in  i sängen och räkna matte på datorn, på ett sätt som är jätte kul! Kommer inte säga hur, för då kommer alla som har VG få MVG +, så. It's a secret. Lärde mig allt på en sekund. Tror nog att jag kommer överleva tomorrow. Vi har sovmorgon till tio i tio, men jag kommer gå på alla lektioner, ska räkna matte på NOn, jag har tänkt ut att Torbjörn kan hjälpa mig.. eller Hasse. Äsch, får ta sovmorgon nästa vecka istället. Är jätte stolt över mig själv, vet att ingen annan är det, men det är lugnt! Sånt får man leva vidare med. Sov gott!
LV, Nevada.

Aye wake up yeah

Japp. Såhär ser det ut i min skola. Varsegoda, här har ni Sofie och Tavin. Hahahaha jag dör vilka härjare, det här är bokstavligen en vanlig dag i vår skola.

Over and over, again.

Om ni vill ha rysningar, yani riktiga rysningar från riktig musik som verkligen betyder något, spola fram till 1:42. Den här låten skrev dom till dom som dog i 9/11 och till deras familjer, för att beklaga deras "loss". Den här låten är skit känslig, jag grät dom första gångerna jag hör dom, man måste lyssna/läsa texten. RIP.

Actually I have a boyfriend


Scars

Hej hej! Är hemma nu, vi åkte till Forumgallerian på väg hem där det var tjej kväll, så man fick gratis parkering, 20-50 % på allt, men bara för tjejer. Fan va schysst! Yani taskigt! Haha, ja, visst, kul att få lite rabatt och så, men männen då? Jaja, jag tycker det var taskigt iallafall.. haha "om männen får högre lön, ska vi kunna få handla billigare". Vi letade efter min jacka, som bara fanns i M där, så dom ringde upp där vid IKEA, och där hade dom den sista S i hela Uppsala, så den köpte vi! Den är otroligt skön, man somnar nästan i den. Sen körde vi in till Max, tog med oss lite mat hem, det blev massor med mat! Mums. Pratade lite med morfar när vi kom hem, sen så frågade mamma om jag såg nå bajs på golvet, jag sniffade mig bokstavligen fram under till bordet där nere, och såg att min älskade bebis hade klämt ut åtminstone tio bajskorvar. Så dom fick man plocka upp! Hahaha, couldn't help but squeeze them a lil' bit.. helt hårda men färska. Yäää. Jaja, nu ska jag hitta mitt kompass papper! Vi ses snart.

Resid

22 timmar kvar, Nadia. Håll ut.


All black everything

Som ni ser här är Maria på väg att göra illa mig. Don't bring dat greek wodoo shit on me. Ni kanske ser mig där bak? Den gråa cheyen. Hon slog sönder mig idag.


Skittles

Livet skulle vara så mycket bättre om Daniela fortfarande hade oss. Eller nej, Om vi fortfarande hade Daniela. Vi saknar dig.

And together we'll fly

Ela skiles! Haha naej. Ligger i morfars säng just nu, helt utmattad. Resten av dagen kommer rent av suga. Imorgon klockan 15.15 kommer jag vara väldigt lycklig iallafall, 23 timmar, jag klarar väl det.. då ska jag bara ta det lugnt, vara hemma och ha me-time. Så skönt, känns som att varendra gång man är "ledig" så är man med någon. Nu ska jag ha tid för mig. Kanske gå till gymmet. Idag så fick vi iallafall våra nationella test prov tillbaka, jag, Viktor och Niels fick alla rätt! Ja, flera fick det men vi satt tillsammans idag, så kul. Dom där killarna är guldvärda. Ni kanske ser lite klotter, men haha, det är för att vi skrev massor med grejer för oss själva, för Malin hade bara satt en stjärna och skrivit något litet, Viktor härjade med sitt, jag var inte lika ego, dock. Men jag skrev på Niels papper, hahaha WELL DONE SWEETHEART. Nu ska jag bara ta det lugnt, sen blir det nog GC.


Give me an ocean

Här var ju jag som skulle sova klockan halv tio. Men jaja, nu ska jag sova. Imorgon är det skola, jippi! Hatar vårat schema, men jag överlever. Elr? Åh, vi har två raster imorgon som typ är 1 timme. Man blir helt uttråkad, men jag ska absolut inte klaga! Sleep tight!

Start spreading the news

Busar lite i Las Vegas typ klockan halv tolv på natten hahaha, yup, the city that never sleeps..

Chocolate

Någon som vill förklara varför jag badade i en timme? Bästa remixen! Ever! På den här låten iallafall.

Gigi


Good times

Sitter fortfarande och tittar på Comedy Central. Snart ska jag duscha, sen ska jag lägga mig. Japp, såhär tidigt. Nu letar jag efter faktiskt skolor & universitet i LA/San Diego. Bättre nu än sista minuten.

Eos


Hey James.

Har läst lite engelska, har ätit mat, massor med makaroner och brunsås. Resten av makaronerna gav jag till bebis. Nu tittar jag på 8 Simple Rules, fett bra. Sen blir det According to Jim.

Stop following me

Åt för en timme sen framför tvn, det blev lax med ris, och en hel burk med svarta oliver! Mums. Och så får man inte glömma min kära lime. Det blev According to Jim. Nu har jag bara chillat, ska se vad jag gör idag. Ska nog åka till F&S och köpa gym kort. Friskis och Svettis, yani.. Har precis pratat i telefonen, skönt att fira national dagen i LA. Ska bli bäst. Fast jag undrar om vi inte flyger till Vegas då.. fast nej, det kommer inte bli kul. Jag saknar Las Vegas, men absolut inte The Strip. Där alla ljus och grejer finns. Det är kul att gå där på dagen men på kvällen är det kaos, och det är äckligt.

It's a winter wonderland.

Såhär ser det ut just nu. Fast, den tog jag igår i skolan..

A real woman

Hej hej! Sitter och tittar på Girls of the Playboy Mansion, som vanligt. Vaknade för en timme sen ungefär, med bebisen som inte hade rört sig alls, hon låg bredvid min mage och jag höll hennes svans. Hahaha va? Jaja. Jag uppdaterar snart! By the way, jag säger bara en sak. http://tv.nu/ är bäst.


:*

Jag måste bara avsluta med denna bild.. asså, mitt hjärta smälter när jag ser på er. Jesus, jag tror jag är redo.

Oh ohhh

Nu ska jag lägga mig, vi ses imorgon, då jag förmodligen kommer blogga mer eftersom att jag spenderar hela dagen hemma. Nej, kalla det inte för skolk, vad ska man göra när man är instängd i sitt hus? Godnatt.

Wherever you are

Jag bangar inte att ta hål i ögonbrynet! När jag frågade mamma förut, om hon hellre tyckte att jag tog i naveln eller ögonbrynet, sa hon ögonbrynet. Ha! Men, kommer säkert göra när jag är typ.. 18, för nu kan jag ju bara glömma det.

SN


Vanity Fair


Dance

OKEJ, jag ska förklara min hela Playboy grej nu. Haha, det är inte så många som vet om mitt Playboy hjärta, för jag har alltid varit rädd att folk ska missuppfatta mig, som om det är snuskigt eller något, men Playboy för mig är en helt annan sak. Okej, så. Jag vet att det är "dåligt" för en femton årig tjej att hon ska gilla Playboy, men som sagt är det en annan sak för mig. Jag hade en TV i mitt rum innan jag bytte rum förut, precis när vi flyttade in här. För längesen. Och då brukade jag ha lägsta volym på, och vänta tills klockan blev kvart över elva så jag kunde få titta på Holly, Kendra och Bridget på TV. Typ varje dag! Och jag var 10-11 år då. Då tyckte jag dom var vackra. Såklart tycker jag det fortfarande, men, nu är det en annan sak, har varit det ett tag nu. Jag blir skit glad när jag tittar på Girls next door, för att på något sett får jag jätte bra själv förtroende av det programmet, vet inte varför. Tro mig. Och det har blivit så att jag avgudar dom där tjejerna nu. Dom gör det för att dom har bra självförtroende, för att dom känner sig vackra i deras "skin". Och det peppar mig jätte mycket, jag bryr mig om mig själv mer nu. Exempel ska jag börja gymma för att komma mer i form, och få kondition eftersom att jag inte spelar så mycket basket längre. Nej, jag ska inte bli någon Paow/Kissie/Dessie som härjar och säger att folk borde träna för dom är äckliga annars, aldrig i livet. Jag gör det för att jag kommer att må så mycket bättre, det har jag alltid känt när jag har tränat. Och det här är tack vare Kendra, Bridget, Holly & Hef. Jag vågar ta på mig finare kläder, exempelvis, och ja, jätte mycket är tack vare dom. När jag blir äldre, eller om jag tex. tar hål i naveln, kommer jag inte skämmas över att ha en Playboy ring i naveln, eller gå runt med en tröja (when I'm older) med loggan på. För mig betyder det något. För mig är det inte fjortis! Eller jo, okej jätte många andvänder ju det som en fjortis logga, men inte jag! Mamma, hoppas du såg det här! Ursäkta om det flyger upp en tutte på TV, men.. Hahahahahaha.

Nu blir det bio reklam.

Nu ska jag titta på Seinfeld, ett utav mina favorit program sen jag var liten. Min morfar har köpt flera boxar till mig, men det är alltid roligare när det är på TV :)

Hundred

Hahahahahahaha Oliviaaaaaaaaaaaa..

I wanna give you candy

Jag vet att min blogg är keff, ni behöver inte påminna mig. Men så mycket har hänt, inte dåliga, kanske lite, men bra saker, och jag känner att samtidigt som det är bra grejer, blir jag utmattad, så jag orkar inte blogga så jätte mycket. Ni får förlåta mig. Här kommer en jätte fin bild, på min hand. Förutom mina eyeliner streck på handen som förstörde allt.. men.. Det här var i Åland, för några månader sen. Good times, good times.. förutom deras äckliga myggor som typ var tre meter breda.

Hit it Paris

Jaaa man, GIRLS NEXT DOOR är på TV! Åh, livet blir inte bättre.

Clap your hands.

Nu ska jag gå ner och laga något gott! Ja, haha gott betyder ju Ben & Jerrys, donuts & milk. FRAMFÖR DESPERATE HOUSEWIVES! BLIR DET BÄTTRE? Asså vem går runt i Roma med en Milan tröja på sig? MEN VAD, DOM HADE INTE PIRLOS AZZURRI TRÖJA.


That's what I need you for.

Kourtney & Scott vinner HELT KLART "årets stil par"




Abow jobbig.

Ska ta och lägga mig nu, sen ska jag vakna igen för Desperate Housewives med lite mjölk, donuts, och massor med goda saker. Har tittat på det här inlägget i typ fem minuter nu, försöker skriva någonting mer, men..

Mejico

Hej hej.. är helt scarred for life. Kom hem för en timme sen, slutade för två timmar sen. Det blev ingen Gränby, jag orkade inte, och det blev inte någon gymnasie mässa, det var för farligt pga. snön. Så ja, vi åkte runt i en timme, vi kom inte hem pga snön, och sen så hände det massor på vägen så jag har typ pissat på mig haha, har inte märkt något för jag har varit i chock. Är fortfarande det lite, är helt borta & jag blev så utmattad. Imorgon blir det ingen skola för mig, våran bil är typ borta, och.. ja, jag orkar inte. Istället får jag ha hemskola. Eller något.

Hoprah

Gud vad sent det har blivit! Nu måste jag sova. Hela huset är tänt, TVn är på, mamma är här i rummet med sin dator, hur ska jag sova? Som sagt vill jag bara säga förlåt för min uppdatering idag, men, det var inte så kul idag. Och jag vill även "ursäkta" mig, behöver inte, men vi säger så nu, för mina vänner som undrar och ringer hit, men jag orkar inte berätta, jag orkar inte prata. Det kommer inte lösa några problem alls, så det är därför. Sorry!
S står för sov gott. ♥

For me it happens all the time

Tomorrow.. not looking forward för imorgon. Först är det skola, massor med timmar, det blir kul bara det att.. ja, måste faca skit och bullshit, men jaja. Två, så måste jag till Gränby eller något, eller åka till mammas jobb för att senare åka till Gränby och lämna tillbaka min Rocky tjock tröja (den var inte fin), sen ska jag nog köpa min jacka. Sen ska jag åka till Gymnasie mässan i Fyrishov där jag slår vad om att mina grejer kommer försvinna pga befolkningen, kommer minst vara 1000-2000 pers där. Orkar inte, alltså. Ska duscha nu, uppdaterar snart. Hela Twitter är kaos just nu, massor som händer.

Photo ready

Picture perfect memories, scattered all around the floor.

Like a glove


Hurricane

Imorgon ska jag köpa den här jackan, ååååhhh. Är super glad. Har väntat på den här jackan sen vintern 2009, alltså sen 2009 började. Har inte hittat den någonstans, men det är fullt med precis den här jackan på Stadium. Är ju skit kallt nu för tiden, typ idag var det -7 grader. Den här kommer sitta perfekt!

Was it a shock?

Hemskaste jag har sett på länge. Den där kossan skulle sluta med hennes äckliga show, wtf happened? Nu frågar hon det här?

Yeah

Hej på er, förlåt för min keffa uppdatering men idag har det varit lite kaoz. När jag kom hem så blev det en lång pratstund med mormor och morfar på telefonen, sen la jag mig. Mamma kom hem för en timme sen, vi åt precis pasta sallad, och då fick jag veta att hon kände precis som mig om min "kära" lärare :) Alltid bra med stöd. Nu ska jag gå och räkna matte med henne. Förresten, Malin kom och berättade för mamma och mig när vi var i skolan att jag fick VG + på min uppsats! :) Är jätte nöjd. Jag kommer tillbaka snart! Den här veckan kommer säkert vara dunder. Gymma, göra mina läxor osv. Tro mig, när jag väl gör mina läxor älskar jag det. Mår så bra efter.

Sorella

Okej, sista. Totti säger att han hittade en bok i biblioteket som verkade vara intressant, Buffon säger, vad hette den? Totti säger, hur man löser 50 % av dina problem. Buffon, köpte du den? Ja, två. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Popopopopopooopo

Hahahahahahahahahahaha

Enuff is enough.

Hejhej, kom hem ganska så tidigt idag efter lite problem i skolan. Uppdaterar ganska så snart.

Let's win

Hej på er. Dagen började med Gränby, som ni vet. Sen blev det fika vid dom där ankorna, där jag hade ett litet möte om LA. Jag skulle åka nu i typ januari, men det blir för mycket nu med Dubai och så. Så jag får åka lite senare, i över en månad. Blir väl lite bättre.. aja. Fick senare för mig att lägga mig i soffan med klackskor, kjol, kavaj och linne. Haha, glamoröst. Nu tittar jag på Chuck, ska byta till CSI nu. Snart ska jag gå och lägga mig, måste vakna tidigt imorgon. Har möte med skolan osv. Ska nog ladda lite låtar till min mobil också. Sen måste jag packa! Juste. För skolan, alltså. Ha.

Hi baby

Tittar på Girls of the Playboy Mansion marathonet, och såklart måste jag grina. Jag har tittat på avsnittet där alla ska flytta ut, och när Kendra säger till Hef att hon ska flytta, att hon har hittat en kille. OMG hans blick, alltså. Så hemskt. Hahaha. Vet ni att jag har alltid velat vara en Playmate? ;) Sen jag var liten! Vet inte varför, hahaha.

R&J


Grabs his hand

Ska tvätta av mitt ansikte, hoppa in i min pyjamas, gå ner och hämta något, och sätta mig vid teven med en filt och titta på komedi serier, något som kan få mig att le.

I'm the light of the world

Innan jag tar en paus så kan jag visa er min kjol jag köpte idag. Den gröna kjolen som Kendall har på sig här, den köpte jag. Sen blev det ett par skelett vantar och en Rocky tjock tröja.

Circumstances

Har ingen lust o blogga, kommer tillbaka lite senare.

Elr?

Här sitter jag och tittar på mamma medans hon fixar tavlor, det ser farligt ut. Med tanke på vems tavlan är.. mohahahaha. Ja, jag har piercat läppen. Läs rubriken.


Hamine

Ni får en keff dagens outfit innan jag går ut.
Halsduk, Indiska
Tröja, H&M herr divided
Jeans, Forever 21 (dom är gråa)

They call me Stacy

Har precis vaknat.. somnade typ fyra igår. Trodde att den där tjejen från Paranormal skulle titta över mig. Väntade bara på att mamma skulle gå ner och skrika.. och jag skulle blöda. Story of my life. Okej, men nu ska jag iallafall titta runt på hotell i Dubai, sen drar jag till Gränby.

That's what I want

Börjar bli sent, eller nej, det är väldigt sent. Så jag ska lägga mig nu, obviously. Jag ska drömma. Jag ska le. "The nicest thing for me is sleep, then at least I can dream" - Marilyn Monroe.

I want you to know

Tell victory I said hi let’s win, I’ll be in my office bring success in.
And to O-Bee I know it hurts deep inside. I know it aint been the same since Music died.
But your the one keeping his spirit alive. So keep your mind on your buisness, suits and ties.
I just thought I would relieve the pain a little. I thought i´d let you come feel on my brain a little. Cause theres so many thoughts untouched, so I painted you a picture cause a million words are not enough.

Papapaparazzi

Såg ni på Ana Ginas video? Där hon lekte känd? Där var det ju en tjej som sa, nej jag vet inte vem du är, förlåt? Det var Ida, Dolph's dotter som jag avgudar. Bokstavligen. Hon är så vacker, jag dör för henne. Utan o överdriva, yani. Hon har precis kommit till Sverige, hon bor i Marbella. Asså ååååååååh bara om Gina visste vem hon var! Okej, det hon är inte så känd, bara jag som är stalkig av mig. MEN HALLÅ, HON ÄR MED I FILMER. ALLÅ. VÄRLDENS VACKRASTE 96A.

It's like a year without rain

Yani vad håller ni på met? Jag uppdaterar, ingen läser bloggen. Jag uppdaterar inte, jag får läsar rekord? Yani lugna er. Oxor.

Shark

Här är min älskling, farbrors bil. Jag lacka ur när jag kom närmre och såg att någon hade pippat den, vid dörren. Fast det hade inte hänt när jag var där, det var när jag var i Toronto. Thank ya Lawd. Goda minnen med den bilen. På sista bilden ser vi jag i San Francisco, i december/januari, hahaha ja.. Borna hijackade bilen och åkte till San Fran med den.

So we back in the club

Imorgon blir det Gränby, antagligen fika för o planera någon Los Angeles resa. Vet inte hur det kommer gå, eftersom att.. ja, jag har några krav. Ja ja, jag hoppas allt går som det ska. Ber för mig själv just nu, haha. Orkar inte vandra runt i Orange County, jag ska hem till Santa Monica. I alla fall, no more talk about that. Sen blir det nog shopping, måste köpa en ny kräm, och kanske nåt serum för ögonfransarna som jag har tänkt på att köpa. Sen Mafia II! Please, pretty please? Såhär ser det ut där jag bor i USA, när man kommer ut från dörren :) Kan visa er runt någon gång, jag vet att jag redan har laddat upp den här bilden, men jag tänkte bara visa er.

Jamshid

Den här är för mamma.

Glendale

Bra, nu har jag iallafall inte bild brist på bloggen. Haha. 

Falling in love

Är fett hungrig. Haha vilken start på ett inlägg. Blir väl kebab snart. Fotograferingen gick bra, det var väldigt svårt, men till slut blev det bra. Dom spelade Billie Jean flera gånger, och dom spelade "The Mission soundtrack" vilket är ett soundtrack från en utav mina favorit filmer. Iallafall så vill jag inte att någon ska bli "avundsjuk" på mig, yani att ni tänker abow hon ska få leva min dröm, yada yada, asså, det är något jag kan tänka mig göra för skoj, men det är inte min passion. Min passion & dröm är regi, skådespeleri & editing. Så, ni kan pusta ut. Mamma var också på plats med mig.

Cause baby tonight

Nu är jag hemma efter en lång dag, haha klockan är bara 20 över fem. Uppdaterar snart.

Generally

Har kanske laddad upp den här bilden, kommer inte ihåg. Tittar på The family man just nu, med en utav de bästa, Nicolas Cage. Har iallafall badat och duschat nu, nu ska jag bara lacka mina naglar, sen blir det off to bed for me! Vi ses imorgon, kommer knappt uppdatera, men.. jaja. Sorry, guys. Kommer vara upptagen. Plåtningen är klockan 13.15 i Stockholm, jag vaknar typ halv två, så.. haha. Godnatt.

Yo Adrian..

Här är den.

Rush

Ska duscha snart, kanske ta ett bad också. Ska göra mycket, faktiskt. Måste fixa mina naglar, aa, som sagt, göra mycket. Det där lät inte mycket.. Hope it won't take too long!

Naej

HAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHHAHAHA

<3

Michael Joseph.

Glassigt

Är hemma nu. Sitter och tittar på Toy Story 1, som jag hade spelat in så jag inte skulle missa filmen, haha. Gick runt lite stressad på GC, och hittade massor med saker till plåtningen. En kjol, blus, blazer, pumps, t-shirt på ROCKY som ni får se, och ett fint linne. Ni får tyvärr inte se på kläderna! Bara ROCKY tröjan. Ni får se imorgon, eller kanske när bilderna kommer. Men ni får en bild på blusen, så ni får en sneak peek på hur vi ska ha det, det ska vara ganska fint och classy. En omklädnings grej ska vara lite mer åt rockiga sidan. Rocky tröjan får ni om ett ögonblickkk!

Choolios tabbe

Kom in i matchen Julia.

We all put our hands up

Har ingenting o skriva idag känns det som. Ska ta på mig kläder och åka iväg till Gränby nu. Ska köpa shorts, pumps, en blus och kanske en blazer. Vi får se hur det går, men nu ska jag ut med bebis först! Vi hörs snart.


And suddenly..


Side to side

Hej på er! Vaknade för någon timme sen, har ätit, och nu ligger jag i sängen. Ska packa inför imorgon, och åka till GC för o köpa ett par skor eller något, ska nog titta online nu. Hörs snart! Ska faktiskt ladda upp bebis bilder nu! Eller ja, bebis och bebis..

Sinatra

Avslutar min dag med den här bilden, faktiskt. Den enda som gjorde allt bra innan mamma kom till Toronto, min kusin Mona <3 Hahahaha, asså, goda minnen.
"So.. if your boyfriend's that much older than you, does that mean I have a chance dating Al Pacino?" Naaaeeej...

Ma'!

All the way from Long Island.

I helgens komedi

Ska lägga mig nu! Vi ses imorgon <3
Glendale 2010. Haha, lekte runt lite medans vi gick in på Raffi's. Ser läzkig ut.

Home it was so many years ago

Saknar mitt andra hem mest av allt. I know it sounds corny, but I really do. Vill ni veta hur en konversation kan gå på Forever 21? Hi honey! How are you today? Okay sweetheart, 20 dollars, thank you doll. Okay sweetie, have a nice day. Bye hun! Asså va? Haha.. I Sverige kommer man inte ens dit om någon är påverkad. Jag ska dit snart, men åh. Jag vill tillbaka redan idag, redan imorgon. Här får ni några depp bilder.. haha, mest från Bornas kamera, men men. Orkar inte ladda upp bilder på mig från hans kamera. Here you go.. Och nej, det snöar aldrig där, det där va fejk snö. Titta på Bornas hand näst sista bilden, klantiga brorsan. Han hade skejtat i LA eller någonstans och ramlat, hahaha, asså jag dog när jag hörde men, I felt so bad for him :-/ Han har ärr kvar, om jag inte har fel.

I gave it away

JAG TROR JAG DÖR HAHAHAHA BORNAAAAAA! Blir aldrig trött på denna bild, alltså. Believe dat!


Xmas

Hahahaha, jag antar att vi härjade för mycket i San Francisco..

Pursue

Undrar en grej! Vem skulle vilja ha Desperate Housewives behind the scenes bilder? Precis när det där mini flygplanet kraschade in i allt? Vi tog bilderna runt december förra året..

Yale

Har varit hemma i några timmar nu. Spelade Mafia II och chillade för någon timme sen. Nu tittar jag på Everybody loves Raymond. Dom ska alltid bråka, haha. När man tänker på det, händer det alltid något, i vilken TV serie som helst. Men, I guess you're too excited to notice, visst? Nu ska jag titta på Seinfeld! Kommer tillbaka snart.

Lalala


Good Lawd

Bet sönder mina naglar, duktigt av mig, va? Gick till mormors rum och hittade ett nagellack från Chanel som jag lackade över så jag inte ska bita på några timmar. För sen ska jag nog till Gränby när mamma kommer, och köpa ett jätte fint nagellack från Depend som jag fick från Julia förra vintern. Det är typ svart med shimmer i. "Nr. 39". Jag har tyvärr ingen bild på lacket, men men. Nu ska jag nog läsa ur min bok jag fick av morfar, hur vet jag inte, men jag kan väl dräggla lite.


Anyway, I think I met him in the sky.

Sitter här i morfars kontor just nu.. titta vem som ligger i morfars säng och väntar på mig. Ska nog lägga mig med henne och spela lite spel på mobilen. Sen får vi se vart det tar oss ;) ;) Sksh. Varför ligger hon och stönar just nu? Okej. Hejdå.


Orka.

Orkar inte min klass just nu, jag vet att jag skrev om dom så romantiskt för någon vecka sen, men pallar inte nu. Förlåt att man inte är poppis, eller något. Efter allt jag har gjort.


Alfunghi

Mormor hade en hög med grejer morfar hade skickat, jag ba, fanns det grejer för mig också? Då sa hon ja, ja ba yes min bok är där! Hon ba nej, inga böcker.. men några tidningar fanns det, titta om det var en bok där i mellan också. Och ja det var det! Bara för jag skrev det för fem minuter sen kom jag på att jag hade fått en DVD också, haha, den var också där. Tack blogg.se. Och, tack morfar <3


Lak ja

Hej på er! Haha, jag ska berätta en grej.. på väg till mormor och morfar blev mamma kontaktad av någon, på mobilen, och hon log och ba "aa, aa nej men Gud, vad kul" sen gav hon mig tummen upp, jag ba yes, nu har jag vunnit cash, bror. Men nej, jag ska bli modell. Mer säger jag senare, men på lördag är det iallafall fotografering, i Stockholm. Här fick jag några detaljer, mer får ni inte hahaha.

Medtag gärna 2 ombyten för variationens skull och kom gärna osminkad så
makeup artisterna får sminka dig från grunden.
Besöket tar ca. 2-3 timmar och är du känslig så rekommenderar vi att ta
med sig egen mascara.



Men Gud, vad ska jag ha med mig? Ingen mafia tröja. Haha, men.. OMG. Stress. Måste låta mina naglar vila lite hahaha, jag måste även.. ÅH jag vet inte.


Mobilblogg

Hej på er! Sitter och tittar på Förhäxad med lite McDonalds i händerna. Moomz. Är hos mormor med bebis som busar och mormor blir arg på henne men.. Jag uppdaterar från en dator snart. Med bilder. xoxo sksh

G6


Hey kids!

SHOPPING! Äckligt mobbade bilder, men men. Allt är från Hot Topic.







Katt attack elr?

Mumma.

Motion

We will all laugh at gilded butterflies.


Ay papi

Sitter som sagt och smaskar på Skittles medans jag tittar på lite bilder.. elr? Sksh, ska snart gå och titta på blåa slingor på Hot Topic, med blondinen Hanna!
Jag och min vän Kurt.

BS

Allå. Har precis kommit hem, vandrade runt på stan med Hanna lite, sen gick vi till bion för o hämta upp biljetterna till filmen Scott Pilgrim VS. World, som var fett rolig, men den får en trea. Den var inte som alla filmer, det fanns coola animerade effekter också! Efter det hämtade Linda upp oss, och vi åkte till McDonalds och hämta hem mat. Sen när vi kom hem såg jag att ett paket väntade på att bli öppnad! Det var mitt paket som jag beställde igår, med amerikanskt godis, från discshop.se. Fett gott, nu sitter vi och smaskar lite.

Se thelo


Put your hands up

Hej hej! Ska iväg till stan med Hanna snart, sen blir det bio. Först ska jag bränna en CD skiva med mina favorit låtar just nu. Sen ska jag ut med bebis, sen fixa mig, äta och.. hitta mitt kort. Allt det på 45 minuter. Bäst att röra på sig, va? Vi ses senare! Helt äcklig av mig.

Aight

Erkänn, Parker har världens grymmaste kudde? Yea man.

Feta minnen


I wanna be yours

Hey! Nu har jag och Nadia ätit frukost, ägg med macka. Nu kommer mamma, så jag ska dra ut snart. Haha igår alltså.. så dunder, jao. Fett kul. Man kan bara släppa loss med Parker, alltså. Vet inte vad som händer ikväll, kanske bio eller Sallén dam. Vill se en viss person spela, ska se hur hon spelar.. Aja, nu ska jag gå utåt! Vi ses om någon halvtimme!


Like it's..

Nu ska jag lägga mig, eller ja, iallafall i sängen. Först ska jag tvätta mitt anzikt. Sen ska jag titta på TV med Nadia. Slänger upp en bild på mig & Mano och flera bilder som jag hittade på Nadias dator. En utav bästa dagarna, for sure. Förutom en som förstörde, men, that happens on every party.

Random

Bästa <3

This blood

Asså, bästa låten, jao! Jaja. Det känns som att min blogg suger, så, skriv det ni vill se.. Som om ni ens kommer skriva, men.. worth a shot, ey?

It all started with the big BANG BANG

Fest @ Parker's. Skåsh. Men jo, faktiskt. Brb, ska dansa nu, ingen tid för dator! IMA DANCE LIKE ITS MY LAST DAY

Yo life's ova

Haloj, lazer eturken här. kommer klippa alla eras tong och ge dig till polisen utten hoved.. do vet. peace/lasermannen

MT


Laka

Hej på er, igen. Vi ligger och tittar på Cougar Town just nu, och bara chillar. Alltså, Nadia är bäst. Det är bara med henne & min mamma, och kanske två andra i klassen som jag verkligen kan prata med. Bara dom. För dom fattar. Så, nu ska vi chilla och prata. <3 Men först, en zigg paus, tycker jag.

Shena

Är hos Nadia, har precis ätit sushi, hon blev helt överlycklig. Matchen sög kamel. Vi torska med typ 30 eller något. Nu ska prästen och nunnan titta på DHW! Ni får ett videoinlägg senare. Haha har satt på grekisk musik nu, så hon blir confused.

LOVE

Är på toa nu, hahaha. Ska duscha. Det blir match idag då.. sen blir det natts besök hos Parker.
DÅ FÅR NI BILDER!


FU


Promise

En redigerad Snooki inspired bild. Just for you.

Doctors office

RIKTIG IKE alltså.

F dat

Asså SF, skojar ni med mig eller? Dom har inga bra filmer, och när det väl kommer bra filmer så är dom dubbade och visas klockan ett eller tre. Get yo shit together, man. Den bästa bio filmen jag har varit på var En julsaga, som inte var dubbad och visades klockan tre, men det var Disney, så jag var tvungen o skolka sista lektionen..

Thriller

Orka gå på matchen idag.. kostar 80 kronor, sen kommer dom säkert torska. Alltså pengarna är inga problem, brukar aldrig betala, haha, jag vet hur man smyger in, så.. Men men. Ska se om det visas på TV, pallar inte gå. Ska mysa. Nu ska jag titta runt på Victoria's Secret och beställa lite amerikanskt godis. Holla! Här får ni en bild från Bob's resturang AGO i Hollywood.

I need coffee

Såhär gick allt till för 20 minuter sen.
Jag - Mamma, vi flyttar till Boston!
Mamma - Varför det?
J - För dom pratar som New Yorkers!
(Jag, i en Boston accent)
J - You want some coffee? (Ya whan sum cawfee)
(Hon svarar inte)
J - You want some coffee?
J - You want some coffee?
J - You want some coffee?
M - JAG VILL INTE HA KAFFEEEE!
J - Well fuck you.
M - Fuck your **** (en persisk grej jag inte kan säga ifall en viss läser hehe)

Dorodoro

Okej, innan jag lägger mig. Har ni sett Forever 21's nya modell? Det är den där tjejen som var med i Top Model! Jag blir så arg när jag ser på henne, helt psykos, alltså. Hon går mig på nerverna. Oxi reee hahaha

Barbara


Meant

Dags för mig o sova! Hoppas på en bra dag imorgon. Eller, idag, blir det då. Ska kanske läsa lite ur min bok nu.. sen sova. Imorgon är det match, sen får vi se vart det leder mig. Sen ska jag nog skriva om Las Vegas, som jag inte gjorde idag. Nej, nu är jag trött.

Everybody scream

Jag har vissa vänner som ska tro att dom är bättre än mig, för att dom kanske vet 0,1 % mer än mig i ett ämne som jag inte är bra på. Asså, palla. Samma grej med att man tittar snett för man inte är lika smal som den personen. Palla er. Inte undra på att jag inte är med er lika ofta, för jag orkar inte med er. Karma's a bitch, ni förlorar mig. Ha. Orka er. Orka säga nej, jag kan mer än dig. Orka säga jag är smalare än dig, med din äckliga blick. Hare bra.

You


4 ever

Hej hej. Har precis kollat klart på TV. Det blev Freddy's nightmares, som jag hatar. Orkar inte ens ladda upp bild, för jag mår fett illa när jag tänker på honom. Tänkte sova hos mamma nu men det behövs inte för Seinfeld och CYE var på TV efteråt, så, jag fick något annat i huvudet. Haha. Min uppdatering äcklar mig idag, faktiskt. Och nu vill jag ha choklad för att miss K. Kardashian twittrade om att en bit mjölkchoklad gör livet bättre. Erkänn, nu vill ni också ha choklad? Haha luuugna er.

Miss

Hej hej! Har precis tittat runt på hotell i Dubai, där mammas farbror bor. De är fem stjärniga, men kostar likadant som typ en tre stjärnig! Sjukt. Ska gå och titta på TV nu, så kommer jag tillbaka sen!

Ronnie

Hej på er! Är hemma, har precis ätit mat och tittat på TV. Fyrishov var kul, åkte runt på Jannis axlar & härjade. Sen blev det lite kaoz men haha nu är det chill iallafall. Ska titta på lite Youtube grejer nu, sen ska jag sova. Men jag ska nog uppdatera innan.

Rain

Hej på er! Har precis vaknat. Innan jag la mig igår läste jag 75 sidor i boken så jag verkligen kunde sova sen. Nu ska jag gå upp och sätta på mig lite bad kläder och mjukis byxor på, sen ska jag nog äta något litet, sen drar jag till fyris hov. Uppdaterar lite senare! By the way så redigerade jag den här bilden lite, visst blev det finare?

With every breath I take

Har lyssnat på den här i typ över en månad, blir aldrig trött på Selenas låtar. Palla, alla säger att hon inte kan sjunga. Skojar ni med mig, elr?

Holler

Dags o sova efter det där långa inlägget! Nu har jag smörjt in mina ben med en kräm som man egentligen inte ska smörja in med för ingenting, det är om man har bränt sig. Men, jaja. Man kan tyvärr inte köpa detta här i Sverige. Det är som en gel. Godnatt på er alla! Uppdaterar imorgon när jag vaknar!

New

Nu har jag en ny kategori! USA heter den, då jag kommer visa er runt i vissa städer, idag blir det LA/Hollywood, imorgon Las Vegas och på onsdag kanske San Francisco. Okej, bilderna har jag tagit från Isabel Adrian's blogg. Vi kan börja med Hollywood Blvd, där alla stjärnor finns. Vid sommaren brukar det vara minst en gala nästan varje dag, det är oftast ganska så trångt, för att det är stängt där man kan gå. Men såhär brukar det se ut. Exempel när jag var där i somras var Sly Stallone där, Dolph Lundgren, Jet Li, jätte många. Men jag orkade faktiskt inte vara där, haha. Nästa dag var Bow Wow och alla där, då hade the Lottery Ticket en screening. Så brukar det vara där.
Sen finns det en trappa man kan gå upp för, då du hamnar vid en mall, fast den är både ute och inne. Då får du dessa utsikter. Den sista bilden är där Jimmy Kimmel brukar spela in, om man kommer på morgonen får man gratis biljetter, bredvid, både höger och vänster så finns det massor med fina shops där man kan köpa feta Hollywood grejer. Om du går till en affär som har slutsålt på nåt, går du till den bredvid.
Bredvid, på vänstra gatan finns det även en Forever 21 affär, och bredvid den finns det en GAP affär. Båda har en vakt.
Moving on. Det finns vissa affärer i LA där det växer "mossa" på, eller ja, växter. Och jag säger det så ni inte tror att hela affären har möglat till, hahaha. Det är väldigt fint, nu kanske ni inte ser så bra på bilden men..
Här ser ni traffik. Traffiken blir värst vid klockan fyra, fem, uppåt. Där vid kvällen blir det värst. Det beror på construction work. Vet inte hur man säger det på svenska men.. dom bygger och jobbar. Dom försöker att undvika det vid morgonen då alla måste rusha till jobbet. Detta heter rush hour. Men det är väldigt dåligt efter som att folk är ju trötta, eller ska någonstans som en fest eller något på kvällen, så, ja.. Man kan sitta fast i tre timmar. Rush hour är väldigt jobbigt. Om inte du är mitt i stan, som på bilden där dom är fast vid Staples Center. Jag älskar att köra förbi SC, förut hatade jag det, men nu älskar jag det. MEN jag hatar SC när Lakers eller Clippers spelar, för då snackar vi om fricken trafik, alltså.
Nu ska jag tipsa om några ställen.

Millions of Milkshakes. http://www.millionsofmilkshakes.com/
Det här stället ligger i West Hollywood, och den andra finns i Westfield Culver City. MOM är då ett ställe där man kan fixa sin egna smoothie/milkshake, dom stänger klockan två på morgonen vilket jag tycker är sjukt bra. Man kan hälla i, bokstavligen allt du kan tänka på, som är gott. Och.. normalt..? Och bara mixa på! MOM är känt för att nästan varje vecka kommer det en kändis och blendar sin smoothie, och varenda grej dom väljer kommer på menyn, så exempel Lindsay Lohan gick dit för någon tid sen med sin lilla syster Ali, och hon gjorde en milkshake. Den blev en egen smak, och heter The Lindsay Lohan Shake. Alla har en shake där, The Kardashians, LaToya J, alla, Miley, här kan ni se alla som har en shake. Listan är lång.. http://www.millionsofmilkshakes.com/celebA-Z.php.
Sen har vi.. The Americana at Brand. Ett utav världens mest magiska ställe, om ni frågar mig. Klassisk musik spelas högt, kändisar kommer och går, artister sjunger, den vackra vatten fontänen år på. Åh. Du kan platta håret gratis, köpa fejk body jewelry, du kan göra allt. Det är som en mall, fast ute, som sagt. Allt är nästan ute där, haha. Där finns H&M, Forever 21, Ed Hardy, allt. Det finns även en Barnes & Nobles där, som ni verkligen måste gå till. Varje gång jag såg en sprang jag dit. Det är magiskt. Första våningen är det magazines, böcker, DVDs och CD skivor, andra våningen är det böcker, och tredje finns en Starbucks (det är så i alla B&Ns) med mera.
Jag kanske skriver mer imorgon! Men, här fick ni 0,0000000000000000000001 delat på fem hundra miljoner, del av Los Angeles. Ni vet Uppsalas stan? Alltså, stan? Det där är typ.. LA's minsta mall. Allt tillsammans, alltså.

RSS 2.0