Nyårs outfit

All förutom kavajen köpte jag idag, plus lite mer saker. Byxorna är från Zara, tröjan & skorna är från Forever 21. Kavajen är från H&M. På hade jag Jofama skinn jackan, och väskan fick bli en Chanel Jumbo som jag fick av min kusin (julklapp). Ska ha på mig det här i skolan någon dag, jätte fin outfit, jag blev jätte nöjd.

Dag 20 – Din favoritidol och varför Dag 21 – Den här månaden Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Dag 20 – Din favoritidol och varför
Vet inte.

Dag 21 – Den här månaden
Haha, den här månaden.. ja du, firade julen men the Gustafssons, dagen därpå firade jag den riktiga julen i Dubai, och jag har bara haft kul. Idag är det 2011, igår var det 2010.

Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
När jag är glad lyssnar jag på Drink to that med Rihanna, eller Walk the Line remix med Laurent Wolf, ledsen lyssnar jag på allt med The Afters och Leeland, älskar The Afters' Start Over, och när jag är uttråkad lyssnar jag på Rihanna's nya album Loud, uppspelt så är det Walk the Line remix igen, och arg så.. The Afters och Leeland. Tråkig lista, men så får det vara.


Stuck

Kom precis hem, det är helt sjukt här alltså, sitter på mitt rum nu och hör gatornas musik säkert bättre än vad dom där nere gör. Imorgon är det bara chill, blir nog en old gold souk.. Nu så är det 2011, ska vara glad. Ska försöka att inte tänka så mycket på saker. Go with the flow.

"My new year's resolution is to get a chocolate chip icecream" - Sly



Gott nytt ar

Hej pa er, ar hos uncle Freddie nu sa jag kan inte skriva med svenska bokstaver. Jag och Reza akte till Zoo, fett kul men fett synd hahaha vi gick till papegojor och Reza forsokte lara dom att saga fuck you och fuck off, alla stirrade pa oss. Samma grej nar vi at KFC.. jaja, that is another story. Innan akte vi till ett hus han fixade, kostade typ 30-50 miljoner kr, dom hade minst 7 bilar, Maserati, Range Rover och Ferrari, jag satt i bilen och njot medans Reza skrev pa kontrakt. Sen akte vi till the Zoo. Biljetterna kostade 4 kronor per person, alltsa atta kronor for oss. Fattar ni hur lite det ar? Och dom hade liksom alla djur ni kan tanka er. Mer an skansen eller kolmorden, dom hade till och med bjornar. Och giraffen sloska pa mig. Sa nara var vi. Reza fick flytta pa sig nar han skulle ta kort med min kamera sa inte spottet kom pa oss, haha. Ni vet som i Harry Potter nar Ron far hund spott pa sig? Sa sag det ut nastan. Vi gick vidare och Reza skulle sjalvklart stoppa in gras i skolpaddans oga, skolpaddan var typ 60 ar? Han var jatte gammal, fett synd jag slog till min kusin. Hahahaha, han ar sa rolig. Nu ska jag ata, snart ska vi ivag till Jumeirah Beach? Eller nagonstans.. min farbror har utsikt over hela Dubai, bokstavligen over hela Dubai, sa vi behover nog inte rora pa oss. Fast.. vi ska anda gora det. Jaja, vi ses nasta ar. Love u all. This is perfection. KS for life.


I said, I said that I know I can

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen, sprang till poolen för att hitta mamma, kom upp, Borna sa att hon letade efter mig haha fett synd vi saknade varandra. Snart hämtar uncle Freddie och Reza upp mig, sen ska vi åka till Dubai Zoo! Egentligen skulle vi åka till Al Ain zoo, men det är typ två timmar här ifrån. När man åker förbi zooet ser man giraff huvuden! Hahaha fett kul.

Dancefloor

Hej, e hos min farbror nu, tittar pa TV. Har varit ute med honom hela dagen. Vi gick till en fish market, och nu lagar vi allting. Mar lite bajs korv nu, men jag tankte bara skriva lite, imorgon ska jag till zoo sen blir det nyars afton.

Jag saknar dig redan

Marhaba. Vaknade för en halvtimme, ligger vid poolen nu. Kom hit för 25 min sen. I know jag är galen. Solen skiner och det är crazy varmt. Snabb liten update, hoppas dagen blir bra. Lika bra som igår. Jag ska fiska hajar snart , nu kom brorsan. Nu ska jag titta på video klipp från igår.

Jag.pallar.ej

Shit mannen, jag har haft världens bästa natt, trodde allt skulle bli skit men shit shit shit. Orkar ej fan, ska sova nu, kom precis hem, klockan är över kvart i fyra. Har hafflat hela kvällen, mina ögon är blodröda av all rök och grejer mejer. Volek jag hostar fortfarande

It's Russell's birthday

Kom hem för en timme sen typ, har varit och vandrat runt i Marina.. fick med mig like souvenir saker, och Billabong armband som jag lackade ur på haha. Åkte till Jumeirah och satt på Starbucks ett tag innan vi åkte hem, och nu ligger jag i sängen och tittar på Kimora marathon! Visste inte ens att hon hade en show.. går på E! iallafall. Snart hämtar kusin vitamin mig, sen ska vi åka och ta några drinkar, sen blir det väl middag.. kommer sitta tyst som en mus, det kommer vara så kefft.. ugh. Hanna vet varför. Orkar ej. Älskar iallafall den tredje bilden, sån utsikt har vi när vi äter, vad har Sverige? En gran. Men jag älskar dig fortfarande bel suedi land hahaha.......



This is how it goes

Jag vet inte om jag tittade på TV eller vad jag gjorde i den där Lambon.. Men fett sant det min farbrors kompis sa igår, "man åker till kontoret och folk tar bilder och pratar, men that's it"

California King Bed


Pussy car

Godmorgon på er alla.. idag ska jag inte göra mycket. Har inga planer alls faktiskt. Kanske promenera vid stranden eller något.. ska gå och duscha nu, fixa mig, sätta mig vid poolen & äta lunch. Eller äta vid stranden. Jag saknar Uncle Fred såhär mycket, och så mycket som jag vill att den här dagen ska gå segt, så vill jag att den ska gå snabbt så jag får träffa honom igen!

All God's angels come to us disguised.

Jag vill inte.
I saw the angel in the marble and carved until I set him free. I knew this would happen.

Asså ärligt..

I took for granted, all the times
That I thought would last somehow

Not all best friends will stay together forever.

Axe

Kom precis hem.. Uncle Fred hämtade mig och vi åkte till Jumeirah och chillade tills min kusin kom, vi åt på sydafrikansk resturang & hade det jätte kul. Efter det åkte vi och åkte lite bilar, min farbrors grejer, Bentley, Lambo, Aston Martin osv. Bentley'n satt jag kvar i och pussades i den, haha den är så fin. Åkte runt, och sen fick jag min julklapp från min kusin. Chanel Jumbo <3 Sen köpte jag två Alexander McQueen scarfar. Vi åkte hem till dom sen och åt som vi gör varje kväll, vi hade jätte kul och pratade i flera timmar och jag deckade ju åt min farbror hela tiden, varenda minut. Asså jag förstår inte hur en person orkar att vara så rolig. Jag ville blanda drinkar som jag självklart fick göra, fett kul, jag hade i soda så drinken exploderade när jag shaka den, sen när min uncle skulle prova den la han tillbaka den på bordet och satte sig på stolen, någon hatade den.. hahaha. Idag vet jag inte alls vad som händer, men imorgon ska vi åka båt och ha en shark fishing.. fyfasiken, sen ska vi åka dirt bike och på fredag blir det Al Ain Zoo. Den näst sista bilden är på mig och min kusin vitamin, ni vet när jag åkte till Toronto, minns ni min kusin Mona? Det där är hennes bror. Den sista bilden är den vackra utsikten vi hade när vi åt.

Merry Christmas to me.


I gotta get me, me

Vaknade för en timme sen ungefär, solen skiner som vanligt & jag sitter här och bloggar på tom mage. Har precis pratat med Linda och haft kul. Mina bilder har kommit, så nu får ni dom. Ska gå ner vid poolen eller något nu, äta något sen kommer Uncle & cousin, vi ska gå till en bazaar! Sen får jag my late Christmas gifts :) Känner mig jätte fin idag helt plötsligt, känner mig nästan som min älskade Maria Montazami.

Never love a wild thing.

Godnatt, orkar inte vänta på firri bilderna. Min kusin hämtar upp mig i morgon (idag), lite tidigare än vanligt, so I am way past my bed time. Idag kom min farbror förresten, jag, Borna & mamma åkte till en privat beach sailing club, fet security och grejer. Puff. Sen hämtade hans chaufförer upp oss, han kom med två bilar. Hahaha, en för oss, han ville bara säga hej & åka hem. Gullig <3 Sen tog han andra bilen och vi åkte vidare och shoppade. Bilder får ni i morgon. Eller idag blir väl det.
Min farbror när jag lärde dom mind game.
Jag: NO you can't take the same letter I just took, it doesn't work like that. Jag förklarar igen, om och om igen, och efter en timme;
F: OOOOOOHHHHHH!
Jag: YES you finally got it!?
F: No..
*Jag slår i huvudet*
F: I don't wanna play this anymore, stupid swedish game.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Min favorit födelsedag.. har ingen, vet inte om jag har någon, men det är väl alla mina fejk födelsedagar som jag firar i LA. Det finns en resturang som heter Benihana, där brukar jag alltid fejka min födelsedag & då kommer hela köket och sjunger för dig, och tänder ljus och tar kort och ger dig glass. Kortet får du sen och den hamnar även på hemsidan.
Detta ångrar jag.. Live life with no regrets.


:/

Har suttit här i en halvtimme & väntat på mina bilder! Men dom dyker aldrig upp. Jeffle shiet!

You're fading away

En fet shout out till Hoda, som alltid kommenterar min blogg och gör mig glad! Finns flera Milan saker här borta, tänker alltid på dig!

?

För dom som undrar vad man pratar här i Dubai så är det arabiska men mest engelska. & min familj pratar persiska och mest engelska, kan kanske visa en video imorgon.. vi hade en jättestor diskussion idag om Chanel i en timme, där 50 % av allt pratades på engelska, min familj pratar engelska. Det är inte så att vi inte kan persiska, såklart vi kan, men alla är uppväxta i Canada eller USA, så vi pratar jätte många språk. Det kan bli såhär.
"Are, man mikham beram ba that man right there harf bezanam" (Ja, jag ska prata med han där borta)
Eller
"Shoma ontori kardi, right? Right then." (Du gjorde sådär, eller hur? Dåså)
Vi säger ofta right & you know what I mean? En utav mammas farbröder har två söner som inte pratar persiska, båda är uppväxta i LA, en förstår lite persiska, så jag brukar prata engelska med mammas farbror också. Och mormor och morfar pratar engelska med mig ibland. Där har ni det, många frågar mig i skolan vad vi pratar hemma, så there you go. God natt.

I shot him down

Ska lägga mig nu.. i morgon ska jag vara ensam på hotellet, sen kommer älskade farbror. Sen kommer kusin, i morgon eller dagen där på, och hämtar mig, jag ska få sena julklappar. Chanel väska. Chanel Jumbo! :) Godnatt, blir massor med bilder imorgon tror jag, efter som Uncle Baby kommer!

Don't stop

Idag gick vi förresten till världens största mall, där dom hade världens största Forever 21. Dom har även världens största akvarium där, där ni vet i världens största mall. Såg världens största fisk där, ni vet i världens största akvarium som ligger i ni vet, världens största mall. Man får simma med dom medans tusentals personer tittar på, men man måste söva ner alla hajar innan. Jätte synd om dom! Ligger helt deckade hahaha.



Bilder från idag

Förresten, min kusins tatueringar är bara en av minst 10? Förresten, titta på modellen! Gina Tricot modellen är överallt!
F

Dagens shopping

Bilderna blir inte alls bra, är trött så jag lägger inte mycket energi på dom! Förlåt. Smyckena och den gråa tröjan är Hannas, men bilderna blir inte alls bra. Cookie & Milk är bästis halsband. Bershka, Sephora, (Make up Forever) Mac, Claire's & Forever 21.


Right.


<3

Fyra år, jag saknar dig. James Joseph Brown.

Won't you just let me be

Godnatt allihopa, tveksam om jag kommer blogga imorgon. Ska till Jumeirah Beach imorgon, sen blir det väl The Dubai Mall.. världens största mall.

Yeah man

Världens roligaste kusin alltså. Såhär gick det när han tog oss hem.
Mamma: You're on the wrong lane!
Reza: You're right, I'm gonna turn around.
Mitt i allt gör han en u-turn mitt i all trafik. OMG. & Då händer detta.
Jag: REZA, RED LIGHT, RED LIGHT!
Reza: Welcome to Dubai.
Efter fem minuter.

Jag, mamma & Borna: REZA YOU'RE ON THE WRONG LANE!
Reza: I know. Pardon me.

Dagens shopping

Macaroons, knucklering från Forever 21 och läpsyl från Victoria's Secret (ej med på bild)

Khodahafez

Hej, klockan är fem i två & jag skriver detta nu. Va? WTF. Ja ja, min kusin hade inte skärt av hans finger det var hans kollega, så.. Våran chaufför hämtade upp oss iallafall och vi åkte till The Emirates Mall, det var jätte stort och extremely complicated. Vi åt på PF Changs, AMAZING but spicy. Jag hade hört så mycket om PF, och hade alltid velat äta där men det finns ju inte i Sverige. Blev överlycklig när jag såg att dom hade det där. Pinkberry finns också där, då ville jag bara gråta. Sprang in till Forever 21, men det fanns ingenting fint. Bara en jätte fin knuckle ring jag egentligen skulle köpa till Hanna men den behåller jag själv, den är allvarligt talat så fin. Sen åkte vi till min farbror, (mammas) han är i Iran för business och kommer hem om två dagar, men vi hälsade på dom andra. Vi åt och tittade på film. Nu är jag hemma efter en vild åktur hem. Den sista bilden är inuti hotellet, jag tror att det är dom kändaste Sheikherna?

Dag 16 – Mitt favoritminne Dag 17 – En dålig vana du har

Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – En dålig vana du har
Dag 16 Mitt favoritminne, har nog för många, som jag nog har glömt också. Vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig, jag har ganska dåligt minne, men det var nog förra veckan då jag var med Hanna, så mycket har jag inte skrattat.
Dag 17 Jag svär för mycket. Min mamma ville sätta mig i en skola där nunnorna var lärare och tog hand om eleverna, men jag valde Gränby istället, bra va? Som om det hjälpte allt.

Volek

Blev helt fascinerad hos mammas farbror, det hängde en bild på mormor där! Kände mig stolt faktiskt, hehe. Så ja, där är min mormor. Visst är hon vacker?

Delam por az yek nemidoonam shizi

Kom precis hem, filmade det här för en kvart sen.

Want you now

Ska dra till Mall of Dubai nu, hörs senare, min kusin skärde sitt finger & ligger på sjukhus -_-

Like a man

Här får ni en tvåsekunders video, mamma filmade fel, hon skulle ta bild med min mobil, tänkte bara visa vad jag har suttit på & gungat på idag! Bröt ryggen, men det var mysigt :)

Sta opa poa


Teen vogue


Yellow, go that way

Hej alla! Jag har spelat in några videoklipp för er, men det får ni lite senare tror jag. Jag är ganska glad över att kunna blogga här! Det är ungefär 30 grader, vet inte varför jag har på mig mössa & jeans, men..

-

Längtar till nästa jul! Det är så mysigt.. bara att det är fett kallt.. I hate it! Nu har vi iallafall 40-50 grader mer än Uppsala här. Did that make sense? Ja ja, nu ska jag hoppa i min pyjamas & sova som en fugging stock.

Say hi to success

Har varit en hemsk dag för mig haha, kan ju knappt sitta still utan att må illa. Klockan är kvart i sex på morgonen nu, när jag skriver det här. Ska lägga mig snart.. vi har fett fin utsikt. Min kusin och hans chaufför hämtade oss, min kusin är G, har saknat honom. Tatuerad över hela kroppen, hål överallt, Louis Vuitton skor, GANGSTA. Sen kom vi till hotellet, och det blev massor med problem men min kusin löste det, med hans gangsta beteende.. Han pratar engelska här. Men han bor här. Alla pratar typ engelska här, och femtio procent av Dubai är tydligen iranier. Ska inte snacka så mycket skit alltså.. Iallfall så börja dom tjafsa på engelska sen blev han sur och sa "Okay, so let me get this straight" då backade alla, och dom gav upp. Sen hämtade han sin chaufför och dåååå vann vi for sure. Jag levde på det här idag. Arabiska Doritos. Och Borna satt bredvid en Sheikh. Med fetaste LV väskan.

No one

Jag är här nu.. jävla dag, alltså. Såhär ser shopping mallen ut.

Vilken stöt

Sitter i gaten nu och gör ingenting. Har ätit min medicin och mår illa nu. Är trött och tror nog att en huvudverk kommer med på köpet. Men annars så är allt bra. Kan allvarligt talat inte sluta tänka på Hanna OMG. Jag vet att vi är världens fjortisar och inte kan lämna varandra i tio dagar men allvarligt. Jag känner mig som en fjortis också men det får jag fanitamej (HAHA) vara! Hanna brände sig två gånger igår, först när hon skulle stryka Pers Dubai tröja, då skrek hon bull-F och precis då kom Torbjörn in hahahahahaha jag trodde jag skulle kissa igen. Sen brände hon sig när hon lagade brunsåsen då skrek hon bull igen så taken rasade. God jul, nu mmsade Linda mig, ska se vad det är. Bye, ha en jätte god jul!

Vilken stöt

Sitter i gaten nu och gör ingenting. Har ätit min medicin och mår illa nu. Är trött och tror nog att en huvudverk kommer med på köpet. Men annars så är allt bra. Kan allvarligt talat inte sluta tänka på Hanna OMG. Jag vet att vi är världens fjortisar och inte kan lämna varandra i tio dagar men allvarligt. Jag känner mig som en fjortis också men det får jag fanitamej (HAHA) vara! Hanna brände sig två gånger igår, först när hon skulle stryka Pers Dubai tröja, då skrek hon bull-F och precis då kom Torbjörn in hahahahahaha jag trodde jag skulle kissa igen. Sen brände hon sig när hon lagade brunsåsen då skrek hon bull igen så taken rasade. God jul, nu mmsade Linda mig, ska se vad det är. Bye, ha en jätte god jul!

Nu blir det jul igEn

Hej på er. Sitter Helt ensam på Starbucks nu och äter en macka. Har saknat älskligen. Frukost varje dag i LA, nu är jag här igen. Helt ensam och nersprutad i Marc Jacobs nya herrparfym. Jag saknar Hanna.

Big bang, hey!

Sov gott, ska sova nu. Kommer sakna alla så hemskt mycket, det kommer vara helt sjukt. Men men. Det kommer vara värst när jag ska komma hem, fy fasiken, kommer ta en hel dag. En hel dag! För mig att komma hem från Dubai. Men Gud.. kommer vara helt slut.. Vi ses iallafall, någon dag. Vet inte när, om mitt internet är snabbt där borta så bloggar jag nog, hoppas ofta.. Love!

Harry Potter

Jävla pussy, mucka inte med mig jag har inte ätit lunch än. Tare lugnt.

Jag kommer dö av garv

Jag kommer dö av garv.
Mathias: ALL THE SINGLE LADIES, ALL THE SINGLE LADIES, MY ROOM NUMBER IS 614, SEE YOU THERE!
Hanna: Aha, har du filmat?
Jag: Nej, men jag har bilder på oss.
El Diablo in Las Vegas 2011.
Good times.


Spank!

Sitter och kollar på Criminal Minds med Hanna och Borna nu, vi har precis skrattat ihjäl oss för världens roligaste sak, men nu blev allt tyst.. Nej, nu börjar vi igen. Har haft en sån bra dag idag! Tack vare Hanna.

Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig

Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig.
Jag väljer den här bilden på Bob (Robert) & Alfredo. Bilden togs 1974-1976. Jag tog den för att dom har haft mest inverkan på mig och mina drömmar. Hur lite jag kommer att älska dom om tio år kommer dom ha en stor plats i mitt hjärta för allt dom har gjort för mig.

Dag 14 – Den här veckan Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig

Eftersom att jag åker till Dubai imorgon som jag har sagt femhundra gånger, så gör jag två dagar. Idag och imorgon.
Dag 14 – Den här veckan
Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig

Den här veckan
Jag och Hanna sitter faktiskt och pratar om det, vi har varit med varandra hela veckan, och hon sitter bokstavligen och gråter nu för att jag ska åka imorgon. Ja, jag har varit med henne hela veckan, hela veckan. HELA VECKAN. EN dag utan henne? NEJ. Just precis. För vi kan inte leva utan varandra. Fjortisar for life. Så, jag har varit med familjen Gustafsson's hela veckan, vilket betyder kissa på sig och garva ihjäl sig.

Dag 15 gör jag i nästa inlägg.

YES

Ärvde Linda's Rolex! Finally! It's mine!

Family

Är hos Hannas mormor just nu, having a blast. Har fått massor med julklappar! Åh, vad jag är glad. Fick en bok, en dagbok utav Hannas gammelmorföräldrar och en jätte vacker ring, ska få massor med mer saker! Jag älskar min andra familj! Alla blev så glada av mina presenter, vilket gjorde mig jätte glad :)







Oh, love that.

Jag och Hanna har varit ute hela dagen och shoppat lite fler grejer, massor med julklappar osv. Hoppas alla blir glada! Nu drar jag hem till Hannas mormor, ses senare kanske. Ni får iallafall massor med bilder när vi ses.

Oh, love that.

Jag och Hanna har varit ute hela dagen och shoppat lite fler grejer, massor med julklappar osv. Hoppas alla blir glada! Nu drar jag hem till Hannas mormor, ses senare kanske. Ni får iallafall massor med bilder när vi ses.

Lord Deveraux

Hej på er, jag kommer inte blogga alls idag, tror jag iallafall. Kanske hos Hannas mormor. Men imorgon blir det inget för då åker jag till Dubai. Kommer sakna bebis <3

Well done

Nu ska jag gå ner och ta ett glas ISKALLT vatten och lägga mig. I morgon ska jag packa klart, Hanna kommer vid elva så vi åker ner till Gränby med Linda eller Affe och köper sista minuten julklappar till Anna och Lotta, jag saknar mina halv kusiner hahahahahahaha. Jo.. men jaja, vi får se vad som händer sen. Så nu stänger vi av min dator som SECURITY tog sönder i Chicago. I got a beef with ya, Chi town. Men jag älskar dig fortfarande. Latero aligatero? Alrighty then. ♥


DJ got us fallin' in love

Nylackat & klart! H&M's Envy me fick det bli på naglarna, min all time favorite. Kanske? Den är mörkbrun med shimmer i den, men det har jag ju redan sagt :)

Ah yeah eh.

Nu ska jag duscha, fixa naglarna & packa för imorgon! Har massor med presenter här jag inte får glömma! Måste bara anteckna lite.
P & A - liten choklad
A - stor choklad

What

Den här har tydligen SNL gjort, men det tror jag inte på, det var väl SNL inspirerat, jag tyckte att låten passade perfekt in, men jag hatar videon, man måste antingen vara från Iran eller Grekland för att förstå! Usch. Den är så hemsk.

Christmas outfit

Kom hem och det låg en Zara påse fylld med kläder i! Tack <3 Där hade jag min jul outfit till imorgon! Allting är som sagt från Zara.

NY

OMG Jason är så mobbad.

Dag 13 – Det här åt jag igår

Dag 13 – Det här åt jag igår.
Ni kan ju se vad jag åt igår i mitt senaste inlägg, eller någonstans där nere iallafall.. men till brunch åt jag American pancakes med syrup. Mums. That's how we do it in the States, homie.

Luhuhuzer.

Förresten så fick jag en mössa när jag åkte till Stockholm! Den kostar trehundra, men jag fick den gratis eftersom att vi spenderade en viss summa i affären. Jag ville egentligen ha en NY Yankees mössa, för dom är otroligt sköna, men jag måste ju representera min hometown, så det fick bli en IT NEVER SNOWS IN L.A!
Tack så mycket Bubbleroom Outlet!

Bilder från igår

Bilder från igår! Jag, mat & mat, Jag & uncle Matthew (Mathias), Hanna och jag påväg hem, och en nyvaken chey vid namn Nadia.

Cause I am

I ain't slept  for 8 days I can go for 8 weeks ain't nothing to me 

Cheers

Allvarligt talat! Jag trodde aldrig jag skulle gilla Rihanna's nya album, men alla låtar knäcker ju! Jag har inga ord! Måste köpa den!

Oh na na


I'm a little drunk


BF

Hanna insisterade på att jag var perfekt, så jag ville att hon skulle bevisa det. Genom att gå in i köket och skrika.. detta.. och sen kissade jag på mig.

Black Swan

Den här filmen är ett måste, ser ut som ett mästerverk i mina ögon.

Hej Robert

Hej på er alla. Kom hem för fem minuter sen ungefär, Linda skjutsade hem mig. Senare ska jag till mormor och morfar, äta lite osv.. Nu har jag ingenting för mig, trodde jag skulle åka nu men. Naej.

California king bed

Hej på er. Längesen jag gjorde sånt här inlägg. Kom precis till Hanna. Åt på resturang med mormor och morfar som har deras femtio års anniversary idag <3 De skulle vara i London just nu men Heathrow är ju fucked up just nu så.. Gick till Hanna efter det och spelade lite mind game med alla. Vi hade en lång pratstund med Mathias. Sen gjorde vi ingenting, och vid halv ett ungefär tog vi en promenad till Mathias då jag slängde Hanna i snön. Asså jag dör vad hon krigade. Vi var där i en kvart ungefär, och vi sprang hemmåt. Sen kom vi hem och jag försökte döda Hanna men karma hit me och här slutar jag med en skrapad armbåge och en hjärnskakning och lyssnar på Rihanna. Godnatt. Swallow the Pride.

Mums.


Moustache.

Jag älskar den här bilden. Cigaretten är ej riktig, jag tänkte bara göra en "LA" bild.

Dag 12 – Min tro

Min tro. Okej, jätte många undrar säkert om det här. Jag var född muslim, men jag är kristen. Eftersom att jag är något rysk så är jag ortodox kristen, men det säger jag inte, jag säger bara kristen. Jag tror på Jesus & Gud, och alla andra. Jag läser bibeln. Jag är inte muslim, jag följer inte deras regler. Jag äter vad som helst, jag ber inte till Allah, eller inte Allah men åt islam, jag vet inte hur det fungerar. Så jag kan inte säga, men.. och jag fastar inte. Jag säger inte att dom som inte gör det inte är muslimer, men jag bestämde mig för att vara kristen, så är det bara.

Dag 11 – Ett ögonblick

Dag 11 – Ett ögonblick?
Vadå ett ögonblick? Ärligt vänta jag måste titta på andra bloggar, haha fattar inte. Jag vet inte. Vi hoppar över den och tar dag 12.

Jag är så excited.

Ni vet inte hur glad jag är just nu, nästa år ska Hanna följa med mig hem till Los Angeles! Hanna & Mathias! Och Hanna ska fira hennes födelsedag i Las Vegas! :) Äntligen! Jävla rynkig bild.

No diggity

Jag vet att min blogg har blivit fruktansvärt tråkig, men ja. Så får det bli. Igår så åkte vi till Stockholm, åkte först till Vanak och åt, sen körde vi vidare. Jag fick med mig massor med fina saker. Det var jätte kul. Senare åkte vi till min farbror, som har fått en liten son. Det var så kul att hålla i min kusin. Han är fem dagar :) Efter det åkte vi hemmåt, då jag egentligen skulle sova över hos Parker, men det gick inte <3 FÖRLÅT. Istället fick jag vara hemma med en huligan som heter Hanna. Hon kom hit och jag deckade på golvet efter ett tag, hon är så rolig. Vi sov på soffan, och jag vaknade av att Hanna flög på mig imorse, hon ville gosa men jag slängde bokstavligen ner henne på golvet. Fett synd, men jag orkade ärligt inte med henne, hahaha. Nu ska jag visa vad jag har köpt, allt det plus ett bälte! Ett brunt.

Dag 10 - Min bästa vän

Dag 10 - Min bästa vän
Min bästa vän, nja.. jag har några. Men, den bästa vännen jag har kvar och har känt längst av alla mina, är Hanna. Hon är den enda som har trott på allt jag vill göra, och I owe her for that. Vi ska till LA tillsammans nästa år, eller New York nästa jul. Jag älskar henne så mycket, och vi har så roliga minnen tillsammans. Jag & hennes familj.


Mel <3


Good day sir

Älskar den här låten & videon äckligt mycket. Lika mycket som han gillar drugZ.

I'm down

Ska sova nu, i morgon (idag) ska jag till Stockholm, kommer hem sent antagligen. Så ni får ursäkta mig, som vanligt. Är så otroligt trött. Ska skriva om dag 09 imorgon också, kanske via mobilen, vi får se om jag inte får utbrott på den. Den är lite jobbig eftersom att den är touch, man skriver fett mycket men alla ord ändrar sig. Jag kommer ihåg första dagen jag hade den, jag lacka ur! Ja ja, godnatt. Jag är trött.
Imorgon måste jag till BUTTERICKS, Zara, Urban Outfitters, American Apparel & LV. Så. Nu har jag gjort minne lista.


Dag 07 – Vad är kärlek? Dag 08 – Min dag

Dag 07 – Vad är kärlek?
Dag 08 – Min dag
Jag är för ung för att veta vad kärlek betyder, men.. nej. Jag kan bara säga, fråga Khloe Kardashian vad kärlek är. Hon kommer säga Lamar Odom.

Min dag har ni väl redan läst om? :) Men jag och Hanna och Borna åkte till Arken där vi umgicks (yä Dessie ord) med Kimba (en papegoja) och pratade med den lillen lite, sen åkte vi vidare till City Gross, min favorit affär. Fick med mig en mascara hem, som jag inte ens visste fanns i Uppsala. Jag vet att jag har blivit dålig på att visa upp vad jag har köpt, men jag gör nog det imorgon, för då ska jag ha på mig mina nya saker. Alltså, en tröja & två halsband. Nu sitter jag och tittar på Baby Mama, skit roligt, alla i SNL spelar där, så det är så roligt. Går på TV3 just nu! Här får ni en bild på mig och Per & Linda, yani dom jag  har spenderat hela dagen hos! <3 Bilden var hemma hos mig på min födelsedags fest.

Good morning!

God morgon! Jag vaknade för ungefär en timme sen, sov över hos Hanna. Igår åkte jag och Hanna till stan med Borna och julhandlade, jag brände av ganska mycket.. till hennes familj.. Sksh, jag köpte fett mycket till mig själv. Två halsband, mat, tidningar och en tröja. Visar allt sen. Sen åkte vi till bio, och vi kollade på Red, dom bredvid oss hade sämsta humorn jag ville bara smacka till dom och fråga varför dom garva hela tiden? Jaja, skit, skit, skit bra film, ger den 4,5/5. Eller kanske en fyra. :) Sen åkte vi till Ica och köpte massor med bak saker. När vi åkte hem till Hanna så hade dom lite gäster, fett kul, vi körde Mind map, fett kefft. Jag gav Linda hennes julklapp, hon var skit ivrig så hon öppnade den på direkten, och börja skryta för alla om vad jag hadeSen bakade vi lite muffins, klockan halv elva eller vad det var, klockan tolv ungefär gick alla hem, och jag, Per & Hanna satt uppe och tittade på Saturday Night Live. Fett kul, men Per stack after the akward circumstances.
Edit: skrev detta för två timmar sen.

Svar på frågor!

Fick massor med frågor, tack till ni tre seriösa som frågade hahahaha. Nu kör vi.


Favorit tv show?

According to Jim & Everybody loves Raymond är bäst!


Favorit kändis?

Jag har faktiskt ingen favorit kändis.

 

Al eller Billy?

Billy. Förlåt.


Om du fick välja en plats i USA att bo på, vart skulle det vara?

Viewmont Drive som ligger i Hollywood Hills. Om ni googlar förstår ni varför jag valde just det stället.


Hur gammal önskar du att du var?

Gamlare än vad jag är nu iallafall så jag kunde få göra saker, så jag exempelvis skulle kunna få ta mitt körkort, för jag älskar att köra. Sen flytta till ett annat land. Det är ju min dröm, och jag måste ju vara gamlare för att kunna uppnå den drömmen.


Favorit klädesplagg?

Som vadå, det som är skönt? För jag har inget speciellt favorit klädes plagg men.. det som är skönt är mina UGGs, eller min Disney tjocktröja, den är obehagligt skön, alltså obehagligt att.. jag har en attachment to it, så den har blivit för behaglig, hahaha, confused.com


Favoritbloggar?

Dom i klassens. Tyvärr uppdaterar ju ingen så ofta, men -_-


Din favorit skådelspelare?

Jag har för för för många, men bla. Susan Sarandon, Meryl Streep, Al Pacino, Robert DeNiro.. för många för att nämna här.


Berätta om dina framtidsdrömmar?

Jag vill flytta till USA, alltså för alltid eller vad man säger, och bli en framgångsrik person eller något, i film industrin. Spelar ingen roll vad, om det är skådespeleri eller regi.

Postat av: Mille

Hur mycket älskar du mig?

Mycket.


Vem är du kär i?

Ingen alls. :) Är inte redo för att ha en pojkvän, själv känner jag att jag är föööör liten för det, ingen i våran ålder vet vad kärlek är ens, så varför bli kär när man inte är redo? :)


Varför är alla som heter Nadia så bäst?

Nu är det såhär att jag har inte tid för att sitta här och förklara det, för som både du & jag vet kommer det ta en jävligt lång tid alltså.


Om du fick vara någon annan människa för någon dag, vem och varför?

Hmmm, svår fråga. Skulle nog säga.. om jag var en man, Steve Carell för att han är en utav dom roligaste som finns. Jag skulle dött av mina skämt. Kvinna/tjej, då skulle jag nog ta.. Kendall Jenner, vet inte varför, men hon är så vacker & hon har världens roligaste & våldsammaste hahaha, systrar.


Så, det var det! Tack så jätte mycket för att ni frågade frågorna!




Morot

Jag saknar min Parker.

American flag

Jag blir bara mer psykad för varje grej som händer! Asså vad tänker du med!? Glömmer aldrig bort när du fega ur framför mig för att en viss person var med mig. Usch.
Ja hej, här sitter jag. Jag och Borna ska promenera till Hanna nu, sen åker vi till stan. Vi ska köpa julklappar. Förresten så klippte jag precis av håret lite.
Nej jag skojade bara.

East side to the West side


Give me your sword.

Tittar på Gladiator just nu. Fyfanken vilken mäktig film, dom vet vad dom gör. Förresten, förlåt att jag inte har bilder idag, men för något märkligt sätt går det inte att skicka bilder till min mail, eller Facebook. Imorgon kommer jag dock med bilderna, hoppas jag på iallafall, bilder och min frågestund! Ni får fortfarande fråga på om ni vill.

At my signal, unleash hell.

I knew a man once who said, "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."

<3

JUST START OVER.

My wrinkles? What wrinkles?

Sitter och pratar med Niels nu, och deckar av garv för allt han säger. Pratar även om vissa i klassen som är helt.. puckade. Ha lite medmänsklighet, snälla rara.

I love you


You aint nothin but a


I'm dancing on the floor with you

If you got the money, honey, I got the time and when you run out of money, honey.. I run out of time.

For what?

"I can't forget the day I shot that bad bitch down
Come on you've gotta listen unto me
Lay off that whiskey and let that cocaine be
"
JC


When you call my name


..


You'll be a star

Skoldagen var så keff som den bara gick att bli, speciellt för att inte Åsa var där. Mrs. "PGA sjukdom" och grejer, pfft. Vi tittade iallafall på Love & Basketball, sen fikade vi. Sen var det skolavslutning då jag blev så sjukt äcklad på vissa egoistiska, och själviska idioter som går i min klass. Orkar inte med dom, jag tog det skit seriöst. Därför surade jag hela avslutningen, och det blev inte bättre när jag fick tillbaka mina betyg när jag såg att den där vampyren hade lovat mig en grej, men skrivit en annan. Men nej, det var ju tryckerifel. Eller vafasiken det heter. Stannade kvar hos Lotta en stund, sen åkte jag till Gränby, och köpte det jag visade er. Sen åkte jag till mormor och morfar och åt, och tittade på Elf. Drog hem vid åtta tiden och fortsatte titta på Elf hemma, med lite sushi. Kom hem, och var helt psykad på en person. Vart fan är nummer lappen till dig? Aja, Borna kom hem, ganska skönt. Dagen gick ju åt skogen, jag var ju helt taggad och glad. Ska gå och lägga mig snart, orkar inte vara vaken.

Dag 06 – Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv

Okej, dag sex. Egentligen fem, men sex får det bli nu eftersom att jag skippade en förra gången. Dag 06 – Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv.
Här har vi ett nytaget, i skolan, ganska överdrivet smile men det får duga. Love being happy.
15 intressanta fakta? Okej..
1. Jag ville bli en sån som sminkade personer förut, älskar att sminka folk.
2. Jag bor i USA, några minuter från Hollywood.
3. Jag har en jamaicans kusin, hahahaha.
4. Jag slutade på basket pga en fint som inte satt.
5. Jag älskar "christian" musik.
6. Jag är kristen, inte muslim.
7. Jag tror på djävulen, och jag tror på att han finns i nästan alla.
8. Jag har varit vegetarian.
9. Om en lärare går mig på nerverna blir det möte.
10. Jag blir irriterad otroligt lätt (Hej Nadia Parker med dina blodiga byxor)
11. Jag måste ha TVn på även om jag inte tittar, annars blir jag rädd.
12. Jag går till skolan endast för mina vänner. För det mesta.
13. Jag duschar ganska, ganska, ganska så länge, varannan dag.
14. Jag har tre hål i svanskotan.
15. Jag tycker att vatten är heligt, dricker minst en liter om dagen.


Shopping

Åkte till Gränby en sväng efter skolavslutningen, köpte detta och en till grej som jag inte vill visa här in case det blir en julklapp, vet inte om jag vill ge den! Den är för fin. Det är en accessoar.
149 kr, Gina Tricot. Jag köpte den i L för att jag vill ha den stor, blir jätte fint med hög midjade shorts. Tack Vasso & Dimitris <3


Know you're in heaven, smiling down

Godnatt då. Sovmorgon till tio i tio. Ska åka till ICA först och köpa present till Hans! OMG, jag vet, jag är beroende men han är så snäll & gullig! Bästa Hans. Trodde morgondagen skulle vara lång och suga, men Lisa opererar sig, så jaaa bror, ingen gympa! Jaja, orkar inte vara vaken längre, nu ska jag sova & drömma. Förresten, titta på bilden på mig & Alan! Lille bebis Googie har växt nu.. :/ Han är en stor man, han är inte min lille bror längre! Han är min store bror nu!

I'm missing you so much


Sommaren är för kort


Dag 05 – Mina syskon

Istället för dag 4, gör jag dag fem! Ni vet, på dom här frågorna? Okej. Mina syskon är frågan. Jag har en bror, han heter Borna och är 21 år. Han bor i Karlskrona, så jag träffar honom lite sällan nu för tiden! Han är fett cool, vi har nästan samma drömmar, inte drömmar, men vi gillar allt inom media och sånt, så han hjälper mig mycket med min "karriär", eller min dröm karriär. Mitt första ord var hans smeknamn! Han är så fetans rolig, och han kör som en galning, speciellt när han får låna Hannas bilar, ni kan fråga henne, haha. Han brukar lära mig självförsvar, och det slutar alltid med att hans polis grepp får mig att gråta, så då ska han försöka dansa åt Pussycat Dolls för att få mig o le igen. Jag har massor med videoklipp på oss när vi var små, vi brukar alltid skratta tills vi får ont i magen. Massor med videoklipp när vi var bebisar och sprang runt i Las Vegas, eller ja, jag var en liten bebis i barnvagn, men han.. haha. Och massor med videoklipp från hans kalas i LA eller OC, eller vart vi än var.. så kul. Jag har alltid kul med han. <3

Fi**a.

Jag fattar inte att jag missade Criminal Minds. Det är väl 20 minuter kvar, men vad i fan jag trodde att började 22:00. Nu mår jag illa.

I love you is that okay?

FRÅGESTUND! Fråga vad ni vill. Är det för personligt bestämmer jag om jag ska svara eller ej!


Madonna gap

Längtar tills imorgon kväll, och tills på lördag. Åh, Gud vad jag älskar dig. Imorgon blir det mys kväll, med mamma och Borna, på lördag blir det Secret Santa shopping med Hanna och Borna, sen blir det bio med dom två! OMG am I excited or whattt?

Hej på er.

Godmorgon, eller? Juldans idag då, det var helt okej, stog med Jon för det mesta och tjatade varför inte Daniela kom. Jag smsade henne men fick inget svar så jag blev fett ledsen. Men sen såg jag Thato springa till någon, och vem var det? Daniela. Jag blev fett glad och kramade henne nästan för mycket. Mamma hämtade mig, det blev en drive in och vi körde vidare till Hanna. Kom precis hem, fyfan vad kul jag hade, som vanligt. Vi åt lite chicken wrap, som smetade sig överallt på mina byxor, sen åt vi mer mat haha usch vad jag är mätt. Åt precis en donut också, hur mycket ska jag kunna få i mig? Hungrig chey. Jag hade iallafall som vanligt jätte kul hos Hanna, Per dödade min mage, jag dödade Lindas mage. Började härja med den här Judith & Judit reklamen, fett rolig. Sen kom Janne förbi, då blev allt ännu roligare.

Godnatt!

Vi ses imorgon, sent, för jag och den filippinska gudinnan Julia ska till Gränby. Förresten så ringde Shajwan & Maria mig fem gånger idag, svarade den femte hahahaha, dom försökte lura mig att vi fick IG på redovisningen. Men nej. Dom loorade mig. Godnatt. God BLEZZ.

DiDonato


Somerhalden


DiNozzo

Har precis haft en liten photo shoot! Nu ska jag beställa hem lite grejer medans ja tittar på Navy CSI.

Las Vegas

Okej, Las Vegas. Nevada. Vart ska jag börja? Jag kan väl börja med själva flyg resan, från LA. Om du är i LA, tar det ungefär 50 minuter att åka till Las Vegas med flyg, jag vet inte om man kan åka till LV från LAX, men du lär ta Bob Hope Airport, därifrån åker man när man ska åka någonstans inom USA. Där kan du spotta många kändisar, som Ashley Greene, eller legenden Mickey Rooney som jag pratade med, jag fick honom att tear upppp.. Nog om det. När du åker, kommer du se världens vackraste sight. Bergen är helt otroliga att titta på.
När du är där, kommer du få en kultur shock, bokstavligen. Mamma och jag pratade faktiskt om det idag och dog av garv, det var inte första gången jag hade åkt dit, men den här gången kommer jag verkligen ihåg hettan. När du går ut, tror man verkligen att det är en blowdryer som blåser bort dig, med otrolig varm luft. Ni vet den känslan när munnen blir skit torr när man fönar sitt hår? Ja, så känns det, exakt så känns det. Man tror att det är någon AC, men det är verkligen deras luft. Las Vegas luft. Och det är både torrt, och fuktigt, så det blir svårt att andas, speciellt om du har andnings problem. Du kan kämpa ibland, men det är inget farligt. När du kör, om du är på väg till ditt hotell som ligger i the Strip, så kan du se Nevada skylten, då vet du att du är i Las Vegas, for sure.
Hotellen i Las Vegas kan verkligen.. härja med deras saker. Som sagt finns det egentligen inga hotell i Las Vegas, dom är egentligen casinos, med "rum". Fast ja, det är ju hotell. Men.. dom tycker inte det. Är du under 18, får du inte gå där ensam, du får gå runt, men du får inte stanna där, inte ens för fem minuter, om du inte står i någon kö eller något. Om du är med en vuxen är det okej. När jag säger att dom härjar så kan det se ut såhär i deras hotell.
Bilden på mig, är i the Bellagio, mitt favorit hotell kanske för att Clooney, Pacino, Pitt, Cheadle, Garcia och flera spelade in en film där. Den andra bilden är the Venetian. Molnen är bara tak, och sådär ser det ut, det är vatten där, där du kan åka båt. Då får du en italienare som skjutsar runt dig, det är vanligt vist en lång kö, men ja, så ser det ut. Han brukar sjunga för dig osv. Det finns så otroligt många affärer där, det är sjukt. När du går ut från "sjön", så finns det fler shopping ställen, otroligt kända shopping ställen som Coach, Jimmy Choo, osv. Ni som har varit hemma hos mig, känner ju till mina mafia tavlor, dom kommer därifrån och är handmålade, det finns många tavlor på många kändisar, och du kan sätta dig, och då kommer det en man och "ritar" av ditt ansikte på en ler bit. Sen kan du hänga upp dig själv på väggen, haha. Vanligt vis så är hotellen som jag sa, casinos och mall samtidigt. Det finns Louis Vuitton, Marc Jacobs, Chanel osv, i nästan alla hotell/casinos. I Aria, det nya hotellet, som jag fick min vita kristall väska ifrån, det där med trädet, där spelade dom Agnes musik! Dom har otrolig arkitektur där. Aria kallar jag för "framtidens hotell".
Nu ska jag prata lite om the Strip. The Strip är då där alla ljus och saker är, det.. är hemskt. Det finns folk med ormar som försöker få pengar, unga tjejer som ger ut lappar med porriga tjejer, liksom "kom och titta på oss", för att tjäna lite pengar, det är en smutsig stad, folk som spyr upp hela tiden, fulla människor, folk som tittar äckligt, osv. Därför "hatar" jag Las Vegas, eller ja, jag kan väl säga the Strip. The Strip hatar jag verkligen, kanske lite mindre på dagen, eller okej, inte alls på dagen. Men på kvällen är det hemskt läskigt, jag ville bara hem hela tiden. Och jag skojar inte när jag säger att Las Vegas, sover aldrig. Ni ser den bilden på mig? Den togs klockan två, eller ett, ett-två tiden. Men hotellen är så mysiga alltså, dom är så sjukt mysiga. Du har bowling hall, bio och massor med mer saker. Jag gick och tittade på Despicable Me och deckade av garv, jag hade inget för mig klockan tio på kvällen hahahahaha. Det var så kul. Såhär ser det iallafall ut på dagen, och på kvällen. Ni kanske tror att det är "too good to be true" men det är det inte, såhär ser det verkligen ut. Du kan se Paris, Statue of Liberty och massor med mer där.
Mina tips är nog att besöka Serendipity 3, det finns i NY också. Serendipity 3 ligger på the Strip, det är så coolt att gå dit, så fint. Du har så många saker att välja på. Sätt det på listan! Det är café & resturang. Jag tog så mycket att äta där, jag ville bara ha allt. Du kan äta 2 miljoners glassen där, den är gjort av guld. Inte värt det, men ändå. Dom har fetaste hamburgarna där.
Sen vill jag tipsa om den otroligt vackra water/fountain dance show, (jag vet att jag låter som Sara Montazami nu, men..) som tillhör Bellagio. Den går varje halv timme, där dom spelar otroligt vacker musik, och vattnet bara dansar på. Därför är Bellagio också mitt favorit hotell, pga den vackra dansen. Sista scenen (om jag har rätt) av Oceans 13 spelades där.
Så, om ni ska till Las Vegas, ha det så kul. Och festa inte för mycket, haha.

Ginseng

ROAD TRIP TILL LAS VEGAS NÄSTA ÅR. Orkar inte åka flyg, road trip kommer bli dunder! Juste, kanske borde göra min Las Vegas tips grej nu? Som jag gjorde med LA för ett litet tag sen? Jo, det får det bli. Kommer tillbaks snart, med ett inlägg om Las Vegas.

Ä

Min kusin är Queens mode ikon. Hon är med i alla fashion hemsidor du kan tänka dig. Älskar att shoppa med henne, hon är en fashionista!

Lord


I wanna go home

Hej Modekungen.se!
Dags o ringa mormor och morfar kanske?

Let's get it


Yessir

LÄNGTAR TILLS FREDAG, för då kommer Borna, sen på lördag är vi ensamma hemma då ska vi ut och härja! Sen blir det Förenade arabemiraten :)

Chandler

Juldansen är imorgon, fett "kul". Kommer säkert bli kul, men jag kommer inte vara med. Alltid kaos! Man får typ vara 200 där i gympasalen, men vi kommer vara typ.. vad, fem hundra pers? Årkawww.se.

Asså ärligt..


Dag 02 – Varför började du blogga? Dag 03 – Meningen bakom ditt bloggnamn

Jag glömde den där dag två grejen igår! Så nu gör jag dag två och tre.

Dag 02 – Varför började du blogga? Jag hade tråkigt en dag, har haft flera tusen bloggar men ville starta om på nytt igen.
Och..

Dag 03 – Meningen bakom ditt bloggnamn En dag frågade jag Vasso om hon kunde skicka låtar till mig, och en utav dom hette Last Summer, och jag gillade texten & låten, nu gör jag inte det så mycket, har tröttnat eftersom att jag missbrukade låten, haha, men ja.. that's why.




I will defeat you

Här är talet.. jag hade hela hans tal på min tårta när jag fyllde år.
"The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place... and I don´t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently, if you let it. You, me or nobody, is gonna hit as hard as life. But ain't about how hard you hit... It's about how hard you can get hit, and keep moving forward... how much you can take, and keep moving forward. That´s how winning is done. Now, if you know what you worth, go out and get what you worth. But you gotta be willing to take the hits. And not pointing fingers saying: You ain´t what you wanna be because of him or her or anybody. Cowards do that and that ain´t you! You´re better than that!"
Jag måste suga in mig det här talet nu, suga in det tills i morgon och resten av veckan. Allvarligt talat, Daniela nu räcker det. Kom tillbaka. Jag saknar henne för mycket.. jag kommer ihåg det som om det var igår, det första hon gjorde när hon träffade oss var i klassrummet, när någon bankade från andra klassrummet i väggen, och hon slog sönder väggen, och det andra klassrummet blev tyst. "Såhär funkar Gränby skolan, välkommen". Allvarligt, vad vill hon att vi ska göra för att hon ska komma tillbaka? Jag kommer göra nästan vad som helst. Jag äter äter en dammråtta om det behövs, jag vill ha henne, NU.

Of a white Xmas

Fy fanken, alltså! Sksh, nej men jag är så sikken trött alltså! Morgondagen kommer inte vara rolig, kommer vara så dålig som det bara går att bli. Därför ska jag ta och sova nu. Jag orkar verkligen inte skolka, men ni förstår inte hur trött jag är. Jag vill bara att dagarna ska gå vidare snabbt som fan, så jag kan sova. Jag var så himla taggat för ett tag sen, men allt det här med att ha en oxe till lärare har tagit över mitt liv, och gjort mig så trött som möjligt. Behöver Rocky just nu.. älskade Balboa, jag kommer. Jag visar er vad jag menar i nästa inlägg. Förresten så kom Hanna, vi åt mat, åt dessert, tittade på Madea goes to Jail, och jag var så trött att hon fick låsa dörren och gå hem. Hahaha. ✌

Berooo


Lady, hear me tonight

Okej, jag har inga ord för skoldagen, den var d-u-n-d-e-r. Jag har inte skrattat sådär, någonsin, säkert. Åsa, du är verkligen bäst! Åh Gud. En timmes rast med Åsa, Shajwan och Maria? Nej tack, aldrig igen. Jag kommer inte klara det. Jag orkade inte tillslut, så jag ramlade ihop på golvet och deckade. Vi gick till cafeterians kök och fixade allt vi ville ha själva, vi härjade och fick gratis mackor. Euro shopper for life, bror. Men allvarligt, det här utan att överdriva, bästa skol dagen hittils i nian.

Fat Tony

Allvarligt, godnatt. Jag orkar inte vara uppe och inte göra någonting. Kommer bli straffad av den hemska morgonen ändå så. Jag hatar att dom här fula tisdagarna ska kännas som dom så otroligt fina och vackra fredagar vi hade när vi gick i sjuan. Good times.

Darkness

Den här gjorde jag precis! Är ganska nöjd, hihi. Min hand! :)

You're my delight

Bokstavera mums tack. Morgondagens frukost? Jajamensan. Det där lät för svennigt, eller hur?

I go crazy

När han sjunger Lady, blir jag galen. Allvarligt. 1000 gånger bättre live, men.. enjoy.

Zembo

Helt onödig dag i morgon, vi ska titta på film hela dagen. Musikens betyg är redan satta, så det är också onödigt, orkar inte skolka, men allvarligt hon är så jobbig så hata mig inte om jag går hem. Sitter och drägglar på Mary-Kate & Ashley just nu, medans jag bara vandrar runt och inte gör ett dugg. Kanske borde sova? Har massor med tankar i huvudet, fast egentligen betyder dom ingenting. Dom säger bara USA, Yosemite, Moccasins, Nevada, jag kan bara skriva på.

:)

Veckans mat i bilder.

What can I get you? A cup of New York, please.


Never love a wild thing.


Touching

Laddar upp den här bilden för Hanna. Bara så hon förstår hur jag känner.

Dag 01 – Presentera mig själv

Okej. Jag heter Nadia, med ett par mellan namn men det kan vi skita i. Jag går i nian, bor i Uppsala och USA, och ja.. vad mer kan jag säga? Jag har en bror.. jag har en hund, och jag har en guldfisk, också. Mina intressen är väl att regissera, inte för att jag får göra det så ofta, men när jag väl får göra det så försöker jag mitt bästa. Jag gillar även att spela in kort filmer, där jag "agerar" själv också. Jag gillar att sova, länge. Och jag gillar sushi. Jag tänder på gamlingar, fråga bara Olivia. Jag älskar tatueringar, och planerar på att skaffa flera stycken. Dock inte sleeve tatueringar, man får inte acting jobs för det. Hmm.. där har ni mig, Nadia.

Merry Christmas

Jag ska göra dom här nu! Varje dag. Så, vi börjar med dag ett, i nästa inlägg. Jag skriver ner alla frågor nu ifall ni också vill göra dom.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Varför började du blogga?
Dag 03 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 04 – Mina föräldrar
Dag 05 – Mina syskon
Dag 06 – Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 07 – Vad är kärlek?
Dag 08 – Min dag
Dag 09 – Min bästa vän
Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 11 – Ett ögonblick
Dag 12 – Min tro
Dag 13 – Det här åt jag igår
Dag 14 – Den här veckan
Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – En dålig vana du har
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Din favoritidol och varför
Dag 21 – Den här månaden
Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 23 – Ett annat ögonblick
Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på
Dag 25 – Det här får mig att må bättre
Dag 26 – Det här får mig att gråta
Dag 27 – En första
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Min favoritplats
Dag 30 – Det här saknar jag
Dag 31 – Mina ambitioner
Dag 32 – Ett foto på dig och din familj
Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har
Dag 35 – Smeknamn du har och varför
Dag 36 – Det här upprör mig
Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 40 – Vad har du sug efter?
Dag 41 – Ett brev till dina föräldrar
Dag 42 – Din favorittid på året?
Dag 43 – Ditt favoritplagg?
Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 45 – Ett sista ögonblick

Neil, come back!

Läste bibeln idag på basketen, hittade en grej som var fett bra. Om ni inte fattar så.. kan ni kommentera :) The bible rocks socks.

Lead me, O Jehovah, in thy righteousness because of mine enemies;
Make thy way straight before my face.
For there is no faithfulness in their mouth;
Their inward part is very wickedness;
Their throat is an open sepulcher;
They flatter with their tongue.

LZ

Blev en rolig stund med Hanna, vi gick ut lite, sen gick vi in i mitt varma hus och fikade. Muffins, hot chocolate, te, grädde, choklad sås.. osv. Mums *Montazami röst*. Nu sitter jag och lyssnar på Led Zeppelin, The Byrds, Buffalo Springfield, och The Doors. Snart blir det läggdags.


Loca


Being a spy is all that I have

Kommer snart! Förlåt för uppdateringen! Ska ta en promenad med Hanna med kameran nu, ni får coola bilder snart.

<3

Är på stan med Ella just nu! Vi försöker springa iväg från Niels och dom.. gömställe nr. 2.

Fuck you

Nadia har precis gjort klart den här filmen. Asså hon är verkligen skit duktig, och jag har alltid velat vara med i en utav hennes kort filmer, och när jag gick in på YouTube, kom den här upp! På framsidan. Jag är så glad, hon är skit duktig. Som ni vet älskar jag att göra kort filmer, liksom klippa och så, men jag kommer aldrig bli lika duktig som Nadia. She's a natural!

Goodnight.


Yes.


I said hi.


Abow..


Innan

Innan jag sover, måste jag bara ladda upp några helt random bilder..

Butterix


You're my lady

Dags o sova kanske? Har varit en sjuk dag, sex timmar i globen, två timmars hemresa med ett gäng huliganer.. och nu vill jag sova. Dagens "konsert" outfit. Helt kefft, ni ser ingenting, haha.

NU

Jag har aldrig varit såhär desperat. Jag behöver den här mannen. OCH HANS LÄPPAR.


Oops.


I'm looking for it

Äntligen, efter fyra veckor, har jag, Nadia, sovmorgon imorgon. Jag skippade alla fyra förut för att plugga i skolan. Jag förtjänar detta. På lördag får ni iallafall bild bomb, jag lovar er. Förlåt.


A brighter day

OMG JA! THE ODYSSEY FINNS PÅ YOUTUBE! BÄST. Jag ska titta och dräggla över Eric Roberts med skägg och långt hår, och min hjälte Odysses, ARMAND ASSANTE.

:)

Det ända sättet jag åker buss, är om mina pojkar finns i min iPhone. <3

Follow me

Förlåt för min uppdatering, borde ha väntat lite till med blogg pausen. Jag kommer vara väldigt upptagen hela veckan. Sju prov, som sagt. Imorgon kommer det ändå vara fett roligt, egentligen skulle jag träffa Maria Montazami, jag vet inte hur det kommer gå till, om det blir "av". Men, vi får hoppas på det bästa, som alla vet älskar jag Maria! Maria & Kamran <3 Sen ska jag vara lite med Hanna, sen ska hippie farsan Per hämta oss med hippie bussen, sen åker vi till Idol finalen, vi är VIP :) Nu ska jag nog gå och plugga lite NO, sen blir det sushi. Mamma kommer hem snart!

Until you come

Är hemma nu, har varit hemma ganska länge. Stressen har minskat sig lite. 7 prov på fyra dagar, can you blame me for being stressed? Gillar inte våran nya musik lärare. Jag, Josh & Ella pratade lite, sen åkte jag & Josh vidare, nu är jag hemma.

;:


Sliver


Jag är inte här.

Hej på er, har varit en tråkig, väldigt tråkig dag, så jag orkar inte blogga.

Glory


Baldwin

Tidsgrejsimojs inlägg! Nu har jag vaknat, och är påväg till skolan. Denna dag kommer gå snabbt, om inte jag hamnar i tjafs. Kommer nog göra det, jaja. Vet inte när jag kommer hem, och när jag gör det ska jag plugga, så ni får säkert en liten sen uppdatering! Förlåt får det <3

Hey, I'm sorry

Godnatt med er. Eller hur man säger. Innan jag sover, får ni en vacker bild på Ireland's mamma, Kim Basinger. I love her. Har pumpat med musik på min mobil, haha eller? Några låtar blev det iallafall. Måste ha Walk the Line också, sen sover jag. Byebye!

<3


..


La La Land

Har säkert lagt upp den här femtio gånger på bloggen, men jag blir bokstavligen ALDRIG trött på den. Ni som gillar Paranormal Activity 1, eller ni som har sett den kommer nog fatta. Den här visades på Oscar galan 2010. Här får ni Irelands pappa, Alec, som även är Danny's kändaste bror, och min älskade Steve Martin.

LMAO


E.L.O

OMG så rolig Danny är, alltså. Jag dör från 1:10 till 1:46. Han är så bäst.

Rock and roll is king

Sitter och tittar på Evan den alsmäktige eller vad den heter, den var min favorit film för något år sen. Den är så rolig! Kanske för två av mina favorit komiker spelar i den? Nu ska jag fortsätta äta mina frön.. morfar kom hem igår, vi hämtade honom från Arlanda och han hade ju lite mycket grejer till mig. Fyra feta påsar med frön, säkert ett kilo per paket, massor med tuggummin som jag ville ha, ville bara smaka på bubblegum från Iran, haha han ba eehhh.. vad.. vill du ha sa du? Sen hämtade han massor med komedi filmer. Snart blir det middag, sallad och edamame. Jag kör alltid på "nyttigt" på kvällen, eller ja, alltid och alltid, ibland, om jag har ätit onyttigt annars. Exempel äter jag Max/McDonalds till lunch, sen munkar till snacks, då äter jag något nyttigare på kvällen! Det är skit gott. Men morötterna pippar mina tänder.. men jaja. Fett gott.

Do the stanky leg


Can't u see? You're like a book of poetry.



Everybody loves Raymond

I make her say, domdomdomdommmmmm... Popopopopopoker face.. Sitter in the livingroom här nere, och väntar på att mamma ska sluta prata med hennes kompis.. har tagit över hennes dator medans. Här får ni några bilder jag precis tog. Nu ska jag titta på Daniel's video klipp, Mr. Baldwin :) Oh so cute! Han försöker verkligen filma sina barn varje dag för att ha minne när dom blir stora. Han har redan gamla barn, men nu har han två små fnuttingar :) Ni ser han mannen där nere med en bebis i handen, i mitt gamla inlägg? That's him. Gillar ni Cold Case, vet ni säkert vem han är. Danny är så bäst. Such a great support.
€ 



-

Gör som texten säger, don't do it. I've learned my mistake*s.

Beau

Den här får följa med mig till flygplatsen till LA nästa år. Eller, vad säger ni?

Whatever.

Såhär kommer det vara, när vi slutar nian. I've been there, done that.

Fly away with me


Öliv


L.O.V.E


See, I told you it wasn't bad.

Gwyneth Paltrow's Forget you är stuck inside of my head, snart ska jag stiga upp ur min säng, (har varit vaken ganska länge nu) och ta ut Talah som sover bredvid mig just nu. Jag somnade ungefär några minuter över tre, sen vaknade jag mycket tidigare än vad jag trodde, men det är mammas fel. Mamma och hennes vackra (?) musik. Idag kommer ni som sagt får massor med random bilder, och musik. Ska nog ladda ner någon film idag, det blir nog A Plumm Summer eller The Squid and the Whale.

This.. is Stephen.


FORGET YOU.


I am free.

Såhär kommer min blogg se ut.. för det mesta. Random bilder som visar hur jag känner. Rappar jag eller? Nej, inte det heller. Godnatt. Klockan är över halv tre, vi ses sen, eller det får vi se.

Watch out

"Goodnight LA."

Hwood glam


I feel at home

Livet är inte perfekt, men ibland känns det som det är det. <3

All that I am

Veckans missbrukning blir denna låt. Min käre Stephen fick mig att bli kär i den. Den är ju lite för religös, men åh. Vad vacker.

Baby don't worry

Kanske borde lägga av med den här blogg pausen nu? Jag saknar min blogg. Ett problem bara, jag kommer inte uppdatera sådär jätte mycket varje dag, neither will I have bra bilder. Förlåt. Jag kom iallafall ut ur duschen nyss, jag trodde klockan var 9 och var redo att äta middag! Men nej, klockan var kvart i ett. Va? Jag borde sluta ha min MacBook klocka på/i Los Angeles tid, jag blir jet laggad.

Van der Woodsen

En utav dom världens vackraste män i världen, säg hej till min pojkvän.

RSS 2.0