Sista januari

Sista januari då. Sheyt vilken knasig bild jag lägger upp nu, örhänget förstörde allt. Försökte faktiskt likna Kristen Stewart med mitt hår. Erkänn jag lyckades? Sajk. Nej nu ska jag sova, tänkte bara skriva att imorgon är det första februari. Yani.. det är den sista januari. Och imorgon.. är det dags. Olivia & Julia, ni vet vad jag snackar om. Fenomen alla pratar om. Sksh, palla vet inte ens vad jag säger själv. Godnatt. Imorgon händer det stora grejer. Berättar inte vad. Tills imorgon.

Applehead Original

Jag älskar Omer.

Every February, you'll be my valentine


Va in ghesse tamoom mishe

Jag ska äta nu, eller va? Vad skriver jag ens, jag menar jag ska läsa nu. Sen ska jag väl äta.. antagligen? Orkar inte läsa kemi, det kommer verkligen inte sitta. Inte när man har buddhismen och fakta om euthanasia framför sig. Jag älskar buddhismen, can't wait to study it! Jag har alltid sett mig som en halv buddhist för att jag tycker att det är coolt. Vi får se vem jag är nu då.. Man kan ju inte bara välja religion sådär, det måste du fanimig veta, Lilltuttan.

Hahahaha

HAHAHA jag dör av garv, jag sitter och tittar på en intervju sen kommer Söderberg från ingenstans, riktig han, bryr sig inte om något och hatar alla. Det handlade om toaletter på vår skola.
– Då uppfyller inte vi föreskrifterna på den här skolan. Jag är inte mannen att säga hur man ska kunna bygga in nya toaletter, säger Tomas Söderberg, som är biträdande rektor.

<3

What kind of guy would I be if I walked out when she needed me the most? Alla borde titta, amazing story. American Idol.

Hamvatan


Nieceom ko

"Latch" dag, började med språk, sen blev det Vampyr & Vampyr. Det blev chicken bits till lunch på McDonalds med Chäzz och Maria. Efter det bombade klassen med så mycket hat för min lavashak, men Shajwan & Nadia gillade det. Alltså snälla härja inte, palla säga usch vad äckligt O MAJ GAD för något ni inte ens här ätit, sen ni vet att ni gillar det men för att impa på alla och smälta in spottar ni ut det och sköljer munnen med vatten och tvål? Det är ni som blir äckliga i detta fall, haha. Mamma hämtade mig någonstans vid tjugo i ett, vi åkte till Arken Zoo och köpte lite saker till Talah där jag explored a dead mouse! Jag sa till dom och dom tog den i svansen och la den i frysen så den skulle dö ordentligt? What? Okej. Kom hem, rastade Talah & ringde morfar ang. LA. Han vill komma för CJ's graduation :) Proud uncle. Jag hänger meeed. Wiho, LA med morfar! Bästa känslan när man ser your dearest uncle ever stå där och vänta på dig <3

Man Boroos Ali hastam

My love

Age bargardi

Har ont i armarna.. fortfarande. Den här boxningen dödade mig. Nageltrång har man ju fortfarande fingret. Imorgon slutar jag tidigt tycker jag, jag slutar 12:40, basketen är för tråkig för att ens titta på, eller ens dribbla en boll. Om jag ens gör det. Talah har somnat på mamma, och jag är den ända här inne som lever verkar det som.. Sov gott.

To bayad besazi ba man



I'm Persian


<3

Titta på min fina kusin och hans gulliga bebis! Jag vet att han är biff, han är en athlete. Men ärligt, titta på min bebis! Lilltuttan då. Jag är faktiskt hans Facebook gudmor. Sååå..

Tolou az maghreb

Hej på er, är hemma nu. Vill någon förklara varför jag bloggar från toan nu? Eller, 70 % av mina inlägg kommer härifrån, så.. skoja. Hade det jätte kul i Stockholm, vi var bara hemma och tog det lugnt. Tittade på handboll, grillade, åt, hade det mysigt, det blev lite låtar på Wii också. Snart ska jag tvätta av mitt ansikte (jag hatar den meningen, låter som värsta Hannibal Lector..) och sen ska jag lägga mig i sängen och titta runt på datorn, sen blir det en fin tupplur tills imorgon.

Chikastam


Saze ghesse to

Sitter i Stockholm nu och tittar på handboll, eller nej den är väl slut? Men det gjorde vi ett tag iallafall, dagen har bestått av lite persisk shopping, lunch på Vanak, skoja med att jag har blivit slagen med ketchup på munnen som blod, osv. Visar vad jag har köpt sen, det är bara CD skivor, så det kanske inte är så intresserant, men.. ändå. Här får ni en bild på min mobbade kusin (hon läser det högt här nu och slår sönder mig och skriker neeej) Hon har fått en ny liten plutt hamster som är jätte gullig. Vi har även tagit en promenad med hennes hund Figo. (Fidel), jag kallar lillen för Figo. Vi ses snart!


Saze ghesse to

Sitter i Stockholm nu och tittar på handboll, eller nej den är väl slut? Men det gjorde vi ett tag iallafall, dagen har bestått av lite persisk shopping, lunch på Vanak, skoja med att jag har blivit slagen med ketchup på munnen som blod, osv. Visar vad jag har köpt sen, det är bara CD skivor, så det kanske inte är så intresserant, men.. ändå. Här får ni en bild på min mobbade kusin (hon läser det högt här nu och slår sönder mig och skriker neeej) Hon har fått en ny liten plutt hamster som är jätte gullig. Vi har även tagit en promenad med hennes hund Figo. (Fidel), jag kallar lillen för Figo. Vi ses snart!


Doshmani

Här gömde jag mig i mormors säng, hade tråkigt, bombade med bilder. What can I say? That is so me, right?..

Fereshteye roye zamin

Har inte gjort en "Veckans missbrukning" på länge känner jag! Väldigt länge, några månader. Har inte använt den kategorin flitigt, va? Veckans missbrukning får bli den vackra flickan född nittonhundranittiosex. Hon heter Hailee Steinfeld. Hon är faktiskt min nya inspiration. Min nya "role model" kan man ju säga. Jag ser upp till henne och uppskattar allt hon har gjort, inte bara hennes en enda film hon har spelat i, men allt hon gjorde för att komma dit. Hon förtjänar Oscarn' och om hon inte får det, kommer jag tjata resten av mitt liv. Så hon är min "Veckans missbrukning", eftersom jag konstant googlar henne och lär mig mer saker om henne. "Isn't she lovely, isn't she wonderful?"

Ki mehraboonito gereft


Don't even bother

Vaknade för exakt en timme sen. Har ätit våffla och nu ska jag ut med Talah, sen måste jag skynda mig för jag ska åka till Stockholm. By the way, sluta tro på illuminati. Ni brain washar er själva.

Divaneh shoodam

Innan jag klippte mig i Queens hade jag sådär långt hår, lite längre för den bilden togs hemma. Vad tycker ni jag passar bäst i? Eller nej vänta, vad skulle ni vilja ha? Långt och slitet eller short and healthy? Nej nu måste jag verkligen sova!

BTW

Glöm inte att lyssna på mig på måndag klockan fyra på P4!

<3

Az labe ghesse saze to, moonde sedaye doshmani
Sakhte ke bavaram beshe, to hamoon asheghe mani
Nemishe bavaram toyi, na inke cheshmaye to nist
To taghatet nabood mano, bebini ba cheshmaye khis

Gol

Nu ska jag lägga mig, Hanna har somnat mig, vet inte hur jag ska ta mig ur detta men.. först blir det en snabb dusch där jag inviger mitt nya shampoo! Man har lärt sig lite av Kenza va.. Imorgon kommer jag knappt blogga för jag ska till Stockholm. Mobil bloggning kanske det blir, vi får se. SEE YOU ALL.

-

Det blev Storken med Nadia, första gången för mig! Jätte gott, Nadia betalade, lill tuttan då. Det var min födelsedags present, hehe happy birthday to us. Efter en mysig fika stund åkte jag vidare till mormor och morfar med bussen, mamma skulle hämta mig men jag tänkte göra en liten surprise! Mamma blev jätte glad, men mormor och morfar, de blev ännu gladare. Jag plingade på femtio gånger för att skrämma upp dom, mamma fega ur morfar kom som en bodyguard och öppnade dörren HAHA lill tuttan då. För andra gången..

Lollo


Dagens shopping

Läppbalsam, mousse och ett shampoo, Aussie är jätte känt, har precis kommit till Sverige vilket jag är jätte glad för! Jag såg att Shajwan (fet länkning) hade köpt någon conditioner som var bra för slitet hår, jag spanade in det och tänkte köpa men tänkte att jag kan börja med shampoot först!

Ken J


Raftim shahr

Nu åker jag till stan med Parker för lite shopping & lite fika. Så nu blir det lite blogging, för.. ja, jag ska till stan som sagt. Vet inte vad jag ska tillägga.. men.. hejdå hihi.

Manam faghire papati


Bedoon


Confused


Hearts


Va

Godmorgon, eller? Jag vaknade för längesen. Ska snart äta världens godaste mat, torsk med ris och majs, tro mig det är fetans gott. Snart ska jag ut till stan för en liten fika med "P", vill inte att alla ska veta vem det är.. Sajk. Ska ut med Parker. En date. I am so excited this is my first date! OH EM GEE what to wear, what to wear!? Min färgglada pyjamas kanske!?

Khak

Nej, nu ska jag faktiskt sova. Är ganska så trött. Vi ses imorgon! Kommer säkert bli mycket bloggning. Hoppas på en BRA dag imorgon för jag orkar inte tjafsa med någon.

Mums


Jason Schwartzman



Bella the McChicken cow

Här får ni en liten överdriven bild. Fjortis ögonen. Kom precis hem, eller precis och precis.. har gått ett tag. Är iallafall hemma från middagen! Där satt den. Det har varit en sån underbar dag. Lite dåligt bara att en mening kan förstöra en hel dag? Speciellt när den har varit så bra. Men det är livet, det finns alltid folk som måste kommentera & göra din dag dålig.

Brighter than the moon

Några bilder från igår.

Blast

Hej allihopa. Sitter på China Garden eller något nu med tjejerna och äter lite mat. Ska ta en round tre snart hahaha jag var fetans hungrig, tog två tallrikar på en gång. Man mår ju lite illa va. Lollo e fett jobbig. Hon leker fett mycket. Jaja, that's life. Mille McChicken tar bilder för fullt och Parker leker full. Bara för att Lollo hällde upp vatten blev jag törstig. Fan. Hejdå.

Shazdeh Khanoom

Innan jag sover nu ska jag dricka vatten för ni som känner mig vet att jag tycker att vatten är heligt och att jag dricker minst ett par liter om dagen. Vatten är gott. Och efter det ska jag läsa ur min egna bok som heter "Close your eyes", som jag skrev i Canada. Men jag skrev bara ett enda kapitel. Ska fortsätta snart, måste bara få lite inspiration.

I'm down

Titta så vackert det är i Tehran på kvällen? Deras största tower är på andra sidan, det syns inte, men på kvällarna brukar det lysa alla färger, det blinkar. Och jag har finaste utsikten från mitt rum över Tehran så det blir alltid disco i mitt rum hahahaha.

So it seems


Brighter days will come

Jag är så vansinnigt trött, tro mig jag använder inte ordet vansinnigt så mycket, men bara för att jag hörde någon på nyheterna säga det så tyckte jag att det passade in perfekt. Vill bara sova & jag vill bara att morgondagen ska vara över. Criminal Minds idag.. kommer inte titta. Vet ni varför? För att jag är trött. Orkar inte ens tvätta av mitt ansikte. Vet ni varför? För att jag är trött.


Khorshidet garm

Hola. Det har varit en väldans lång dag ska jag säga. Efter mitt sorliga inlägg åkte vi (jag och P) tillbaka till skolan och därifrån till stan. Fick med mig en tröja, kan visa på bild lite senare kanske. Efter ett tag åkte vi hem till P där vi skulle fira henne med lite tårta, fick ont i magen så det blev inte så mycket tårta för mig. Shajwan & Olivia kom, vi hade det roligt, sen var det dags att åka hem! Nu har jag ätit Yakiniku och sushi, nu är det bara miso soppan som är kvar. Och när jag är klar med det ska jag ut med Talah! Och där nös jag. Onam shod sabresh. Fråga mig inte varför jag skriver så mycket på persiska. För jag har inget svar.

Sedayeh to

Hej. Jag vet inte vart fan vi är nâgonstans. Tre timmar kvar, tre onda timmar med skrik och tjat och lukten av smällda raketer inne i dessa varma stugor. Jag skulle ha stannat hemma. Pasta salladen är slut, jag och Parker är så trötta som helst. Vi kunde ha varit hos henne nu och bara chillat. Men nej, we took one for the team and we both regret it. Så här sitter vi. Jag lyssnar på Ebi, ok förresten Zaza hälsar. Mm ok Amanda du kan gå nu. Jag lyssnar som sagt på Ebi men inte ens hans starka röst kan blocka ut all skrik här inne. Och jag vill ju inte skrika på dom, dom har kul. Det é bara jag som är tråkig. 8D är livsnjutare på hög nivå. Jag? 9D? Vi har blivit tonåringar. Vi har tröttnat på allt och lite till.

<3


:/

Innan incidenten, innan all blod & alla tårar. Innan alla akut samtal.


.

Kära Parker, de är fixade nu, mina vackra leggings är fixade. MIN MORMOR SYDDE IHOP DOM, JAG VILLE INTE HA DIN "HJÄLP" MER.

I've seen nights full of pain

Nu ska jag sova, imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer uppdatera för jag ska till Parker & äta tårta. Sen ska jag hem, Gu' så kul, äta tårta & åka hem. Jag är lite lack på henne, så förlåt min uppkäftighet. Nejdå, men varje gång jag tänker tillbaks på den dagen vi vandrade flera kilometer med Daniela & klassen blir jag helt röd i ansiktet och det kommer rök ur min vänstra näsborre. Men om vi ska prata om några bättre nyheter så åt jag på Fugu idag, jag, Hanna & mamma. Det var så kul, vi pratade om ganska mycket vi, sen blev vi mätta och frös ihjäl oss. Nu ska jag fortsätta ladda upp lite låtar på iPoden, så vi ses imorgon antar jag! Någon gång iallafall. Man nemikham dashta ro khosh o khali, asheghe oon ahoo boodam ke koshti.

Go on, tell me what I have to do


You're not easy to love

Sitter här hemma & laddar ner låtar till iPoden för imorgon, imorgon blir det skola, fast egentligen inte. Det är friluftsdag imorgon. Blir Fjällnora eller  vad det heter. Och jag har paxat Parker i bussen så tro inte att ni kan få något. & Parker, jag har paxat fönstret. Så. Glöm aldrig när Daniela nästan skjutsade mig till akuten för att vissa kastade mig i en buske och jag börja förblöda? Glöm aldrig heller att du tog sönder mina sprillans nya leggings som var det ända jag var glad över att jag hade köpt den sommaren? Glöm aldrig. Aldrig.

Quote me


You sicken me

Sitter hos Hanna just nu, och har det bra. Haha, eller? Det är alltid kaos här. Som nu, sitter hon på toa och skriker Pussycat dolls låtar från lungorna. Nu är det någon One Three Hill låt. Hon är jätte duktig på att sjunga, tro mig, hon har en talang hon inte vill använda men hon.. är keff när hon är på toa. Nu kom hon hit och sa "din lilla pussycat." Här har vi en bild på mig på hennes dator.

Real shizzle


Y'all know me


Log


Jeff taught me how to help


Wombat Puppy

Är så uttråkad. Uttråkad och hungrig, ska nog sätta på en film eller titta på Scooby Doo.. det kanske inte var den bästa idén att stanna hemma, men mår man dåligt så gör man. Lite ruffsig bild.

-

Man nemikham dashta ro khosh o khali
Asheghe oon ahoo boodam ke koshti

<3

Grattis till Parker, nu är hon 16.. jag vet inte vad man får göra när man är sexton men man får övningsköra! Man får även köpa bröd på ICA när man har fyllt sexton. Livet är bra när man är 16. Jag älskar dig.

Du gör min dag

Vaghti resid ahoo hanooz nafas dasht
Dasht hanoozam barehaasho milisid
Vaghti resid ghalbi hanooz tapesh dasht
Amma oonam cheshmeyi bood ke khoshkid
Vaghti resid ahoo hanooz nafas dasht
Dasht hanoozam barehaasho milisid
Deltangam, Deltangam
Deltang az in bidaad

Deltangam

Nej, jag gick inte till skolan idag. Kunde knappt sova idag, rullade runt i sängen åt höger och vänster kanske fem gånger om minuten. Ångrar mig nu, har ångrat allt den här veckan men man kan ej ändra på det som har varit! "Now is now" som Bobby brukar säga. Längtar tills mamma kommer hem, ska köpa täckbyxor för imorgon, det och en bok. Ska ladda min iPod också! Bra idé där sickan. Va? Sluta lek, jag är faktiskt iranie, sickan pickan nadarim.

Ba man bash

Richie Sambora, Andy & Jon Bon Jovi? Lägg av! Grymt. Vill ni höra eran egna Jon Bon Jovi sjunga på persiska, här har ni det. Han låter keff men haha.. cut him some slack, det är jätte svårt. Jon Bon Jovi är grym. Det är allt jag kan säga.

Harlow

Godnatt, är hur trött som helst. Ska sova nu. Vi hörs imorgon!

Drums

She's all laid up in bed with a broken heart
While I'm drinking jack all alone in my local bar
And we don't know how
How we got in to this mad situation
Only doing things out frustration
Trying to make it work but man these times are hard
She needs me now but I can't seem to find a time
I've got a new job now on the unemployment line
And we don't know how
How we got into this mess is it gods test
Someone help us cause we're doing our best
Trying to make it work but man these times are hard

Hailee Steinfeld

14-åringen är nominerad för en Oscar. Är så stolt över henne. Hon har bara spelat EN film och är nominerad. Har man en talang så har man, Gud vad jag är glad. Hon är bara för bra. True Grit är nominerad till tio Oscar's sammanlagt, Jeff Bridges vann en Oscar förra året, nu är han nominerad igen, bästa skådespelare, han och Hailee spelar i True Grit tillsammans. Hoppas han vinner.

Sue

Dags att ta en skön dusch, kanske äta något & sen sova. Eller va, det kanske är för tidigt.. men jag orkar inte vara uppe och göra ingenting. Jag vet att alla inlägg kommer samtidigt nu, men.. så för det vara.

Betty White

Saknar LA.. I'll be back soon, don't you worry <3

Honey buddy

Ärligt. David Letterman är sämst, han säger keffaste grejerna, sen väntar han på att man ska garva & klappa. Jag lovar! Men jag gillar honom, jag blir bara arg när han pratar om saker han inte ens vet någonting om. Men, jag gillar honom. Efter allt så är han ju, David Letterman.

Flashdancers


We really need this


Dagens shopping

Detta plus ett par svarta jeans som inte passar, och en ögonfrans böjare. De ränderna på jeans byxorna är faktiskt glitter ränder, guldiga. Mycket finare i verkligheten. Den blåa t-shirten är från H&M, den vita med den arabiska texten & jeansbyxorna, plus dom svarta jeansbyxorna är från Weekday. Jag köpte även en tröja från Bik Bok, jätte söt, kanske visar en bild sen, hittade ingen på deras hemsida.

Dagens outfit

Inget märkvärdigt men jag har ju tid, så varför inte slänga upp en sånhär? Ni som känner mig vet att jag aldrig pallar ta på mig värsta grejerna. Det går som humöret eller hur man säger. Är jag trött, mjukisbyxor. Känner jag mig glad, lite finare än mjukis byxor. Är jag mysig.. så kör vi på stickat från H&M! Så ja, tröjan eller mjukisen är från H&M, köpte den förra vintern. Byxorna är från Forever 21. Sen har jag "på mig" mina favoriter, Fahrenheit från Christian Dior, och Axe någonting, hittar inte namnet. Jag är trött på tjej parfym, har alltid haft manliga grejer sen jag var liten, vet inte varför. Det började väl för att jag var en tomboy.

In town one night

Ingen skola för mig. Vaknade för en halvtimme sen, har varit pigg sen halv tio men jag sov om och om. För jag hade ingenting för mig. Nu ska jag sätta på kläder & gå runt på stan med Parker.

I need to stop dreaming

Tråkig dag, vill bara lägga mig & inte göra ett dugg. Ska sova nu, för.. ja, det finns ingenting att göra. Inte i min värld. I need to stop taking everything for granted. Ni som ber för onda saker, ni kan bara slänga er i väggen. En dag får vi se vem som ber om att få min förlåtelse. Allt handlar inte om er. Jag har inga ord. Jag kan aldrig få drömma, aldrig. Inte med dig i mitt liv din *********.

All weekend

You too good for this ten dollars? It's a good ten dollars.

It's over


Dollar bills

So you think that money is the root of all evil. Have you ever asked what is the root of all money?

-

It's all bullshit except the pain. The pain of hell. The burn from a lighted match increased a million times. Infinite. Now, ya don't fuck around with the infinite. There's no way you do that. The pain in hell has two sides. The kind you can touch with your hand, the kind you can feel in your heart.. your soul, the spiritual side. And you know.. the worst of the two is the spiritual.


Dubai 20 years ago

Bilden är tagen 1990, men ändå för tio år sen hade det nästan inte ändrats.

Chahack

Sitter och tittar på Chuck nu. Väntar på middag, det blir edamame bönor :) Mums. Tänkte bara länga in en bild på mig för att jag känner att min uppdatering suger?

Let's run


Dunker


"She's a freak"


Oxe


No comments


I am happy that you came to me

Kom precis hem & då väntade ett paket på mig! "Nadia Jackson" från Norge. Jag fick mina De Niro saker! Om ni minns skrev jag för några dagar sen att jag vann en tävling? Har haft mycket för mig så jag glömde nästan bort det. Blev chockad att det kom fram så snabbt men det kommer ju ifrån Norge, så.. En liten tidning från 1986 skulle jag gissa på, fick jag & en liten poster fick jag också, den är ful för Bob var flintig för filmen, så den visar jag inte.


Drena

Vilken fin fru Bob har! Eller hur? Nej. Det är hans dotter.

Chanel

Är hos mormor och morfar, har precis ätit, snart ska jag gå och lägga mig. Man tror det är häx hus här, jag lovar. Först äter man & sen blir man trött och lägger sig, helt läskigt. Men skönt.. Fick massor med fina grejer som jag har velat ha länge idag från mormor! En Lancomé mascara & en Lancomé tvätt grej som man andvänder för ansiktet, yes! Är glad :)


Godnatt

Sover tidigt idag, ska till skolan imorgon, för att det är måndag.. obviously. Plus så måste jag duscha nu. See you tomorrow! Sista bilden så har ni min Blackberry, den mobilen har jag just nu :)


I want to hold you so much


I love you baby

Allå. Been busy all day, ni får ursäkta mig. Blackberry'n är i gång, internet och allt funkar, känns så himla bra.. har suttit och hållt på med mitt och Marias reportage ganska länge, äntligen börjar grejerna funka. Hoppas våran lärare gillar det.. annars. Stekare. Min mage har pirrat hela dagen.. Gud vilken läskig vecka det kommer bli. Jag har aldrig brytt mig om att vänta för något, men.. nu dödar jag mig själv för det. Kom igen, låt dom tre dagarna gå snabbt.
 


Keff

Vad ser ni i den här bilden? Såg den i Iran för längesen, ska dra den på morfar nu, han kommer bli confused. Är det en tjej eller är det en gammal tant?

Frankie Valli


The Deer Hunter

Bildbomb


Look up


Hanna gästbloggar

Hej hej! Hanna här. Nadia tvingar mig gästblogga fast jag inte vill det. Jobbig. Men iaf, Nadia är nere och busar med Talah just nu. Medans jag sitter i sängen och skriver. Snart kommer Nadias mormor och morfar hit. Då ska vi äta lunch. Min favorit mat actually.. Har ingenting mer att skriva faktiskt. Men ni får ha det så bra så bloggar Nadia senare. Bye!
Hon är ju lite känd va..

She won't believe me

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag & Hanna tittade på Gudfadern 2, ville se trean efter ett tag eftersom att Al gjorde filmen tråkig.. hans acting har utvecklats så mycket under åren att jag ville titta på den han gjorde när han var gammal.. Iallafall, jag har precis försökt att fixa reportaget som jag & Maria har gjort, riktigt mission, en bild åker dit, texten svänger till höger.. kaos. Men det löser sig. Jag fixar't. Imorgon kommer mormor och morfar hit lite tidigt för en lunch så nu är det väl dags att sova. See you guys tomorrow! Or today.. I guess.

Turn off the radio


Bubbles

Linda hämtade oss och vi tog en roadtrip till ICA & bombade med godis. Nu sitter Hanna & jag här och ska mysa framför TV:n! Möms. FF, fest hos mig, alla kan komma. Elr?

Feb

"Do not spoil what you have by desiring what you have not. Remember that what you now have was once among the things you only hoped for."

Pingu

Jag är fett psykad just nu, men.. folk kommer ångra sig snart. Om en vecka. Hanna sitter här och tittar på TV och gör mig glad. Vi tittar på vackra pingviner. Dom äggar ner hela stället med barn. Nu har jag ganska så många bilder, tack Julia! Så nu har jag inte bildbrist, på länge iallafall.

Green button

Hej mina läsare! Åh statistiken går bara uppåt, ni gör min dag :) Jag och Hanna har precis ätit lite McDonalds och vi tittar på djur kanaler, hon sitter helt fascinerad och tittar på dom vackra djuren i Afrika. Hahaha, nej men dom är jätte vackra. Vi åkte inte till Jensen, vi var för trötta & slitna. Skönt. Ikväll blir det en mys kväll med sushi & film. Här får ni en tråkig bild på mig som min kusin tog, ser ni jätte katterna där bak? :) Man & kvinna. Så vackra.

This is art

Läs rubriken. Det är ingen som är bättre än honom.

Bobby

"See, I've learned alot about love. I know how it is to love. Love hurts. It will break your heart. But then there is this one person who doesn't even know you exist. And you ask yourself how to stop loving this person so badly. What happens? I don't know. I was just making pictures. I don't want to lose you. I don't want to lose you."

Your eyes make the stars look like they're not shining.


Unamusing

Godnatt.. förresten så skrev inte jag idag att jag, Julia & Olivia åkte till Fugu efter skolan? Vi fick vänta 30 minuter på middags buffén, men vi var dom ända där & det var så sikken värt det att det inte är sant! Dang! Kommer åka dit när jag kan alltså, den där maten kan man inte toppa.. inte i Uppsala iallafall.. Jensen imorgon då, spännande.. orkar verkligen inte, men men. Bra att variera. Sen blir det hemma kväll. Godfather 2. Sleep tight.

Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?

Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
En bild från Januari 2010, och en bild från sista december 2010 tror jag.. tagna i LA & Dubai. Ja du, har jag förändrats? Om man tänker på utseendet har man väl gjort det.. klippte håret ganska så kort i Toronto. Det är väl bara det? Annars om man tänker på själva mig så har jag väl ändrats ganska mycket, jag tänker väldigt mycket mer än förut, och jag försöker bli en "bättre människa". Inte för att jag kanske var dålig, men liksom bli bättre. Lite svårt att förklara. Iallafall så har jag mer mål nu än förut, vilket känns jätte bra, så ja, jag kan nog säga att jag har förändrats, lite.

In that car that I bought you

"All changes, even the most longed for, have their melancholy; for what we leave behind us is a part of ourselves. We must die to one life before we can enter another."


Hotch Rocks


Just like a tattoo, I'll always have you


There must be something in the water

Good evening Sverige. Jag och Hanna sitter här i Borna's rum (hej du har ingen makt så no need to bli sur), ska ladda upp onödiga bilder i min blogg & sen blir det väl någon film, Gudfadern kanske? 2an isåfall bara för Bob. Ni som inte har sett filmerna, jag rekommenderar att ni tittar på trean om ni inte vill titta på alla, den är bäst & ni behöver inte ha tittat på alla för att fatta den sista :) Den är så bra, jag grät så mycket första gången jag såg den.. OMG.

Cheshm


Dag 45 – Ett sista ögonblick

Dag 45 – Ett sista ögonblick
Jag vet fan i mig inte vad alla ögonblicks frågor handlar om.. när jag tittar på andra svar handlar det typ om minnen. Jag såg precis någon som hade gillat Sena sommarkvällar, så det är nog det ända jag kan tänka på. Sena sommarkvällar med familjen, som jag skrev förut, springa in i vatten slangar, bli jagad, få myggbett & grina över det.. alla skratt, allt. Men tyvärr måste allt kul komma till ett slut, eller hur? Du vet att du är i min familj när det finns en bunt servetter vid varje bord, ifall man gråter av skratt.. exempel.

Speechless

Godnatt! Ska titta på CM nu, sista minuterna, älskar det här avsnittet, det finns fullt med bra quotes & poems i den. Har precis lackat klart naglarna, genomskinligt lack med rosa & lila glitter i, älska Sally Hansen's nagellack alltså, bäst, men kletigt värre! Imorgon efter skolan så ska jag, Olivia & Julia äta på Fugu, så jag kommer hem lite sent, sorry for that! Jag har en fet bildbrist, men imorgon kommer det nog flera bilder för Julia har en sånhär ny liten Xperia med tangentbord som har fetaste kameran, ska sno den från henne. Okej Julia? Sleep tight guys, OMG Criminal Minds läste precis ut en jätte vacker poem som jag fick där ifrån förut & klottrade ner på min arm förra veckan, och i mitt skrivhäfte i skolan idag.. plus i bloggen någon dag sen.. Åh. Så vackert.

Google is a wonderful tool


What's this

Dags o hoppa in i duschen med högsta volym på (musik jao, musik) & sen blir det väl att hoppa in i pyjamasen, titta på Criminal Minds & lägga sig. Och vakna klockan nio, jag älskar sov morgonar, man känner sig så glad & fräsch. Ha, överdriv lite va..

Love you

True Beauty is what I'd like to call this woman.

Hoprah

"All that need be for evil to succeed is for good men to do nothing"

Faryad

Kom precis hem från någon Thai resturang, ni vet där bakom Åhlens & framför Royal bion? Där åt vi. Ganska så god mat, åt jätte mycket för att stay mätt hela dagen. Jag vet att jag skriver som Sara Montazami, min svenska suger tyvärr. Hade det jätte kul, vi pratade om så mycket. Typ att våran kompis (som vi åt med) dotter har träffat jätte många kändisar, inte undra varför, dom bor i LA. Hon hade till och med fått välja vilken orm Nicolas Cage skulle köpa! Hon hade kommenterat på hans acting, och han gillade henne så hon fick välja en orm hans barn skulle få. Sen hade Kevin Bacon gett henne en ;) också. Asså nej, jag orkar inte. Tyvärr. Det var bara två av alla grejer. Förresten så spelar hennes dotter i Sweet November, ni vet den filmen Charlize Theron & Keanu Reeves spelar i? Ja, välkommen till mina vänner. Asså. Här får ni en bild på mig som jag tog för någon timme sen.. såhär ser jag ut när jag ska se ut som en anka, jag åt anka idag, visste inte ens om det tills jag skulle äta portion nummer två.. då läste jag vad det stog. Disgusted.


Zoo

I miss you cuz :/

Present

Dagen vart helt okej, lite kaos mot slutet bara då jag fick prata allvar med Söderberg och Lotta och hela gänget. Säger kanske om en vecka varför, haha.. Det är hemligt för nu. Nu ska jag gå ut och träffa några kompisar från USA som har kommit, ska äta sen kommer jag hem igen. Är så himlans trött, men men.

I'm with you

Här får ni en utav dom finaste scenerna någonsin gjord, den är helt perfekt.

Machete

Det här är nästan too good to be true, det här är min dröm make. Säg hej till honom. Han heter Råbert!

Dag 43 – Ditt favoritplagg?

Dag 43 – Ditt favoritplagg? Jag har något.. men jag vet inte vad det är. Jag har nog två. Eller tre, om skor ingår? Vi tar skorna först då. Här har ni mina Vans Prison Issue #23, älskar dom mest. Det är nog det bästa köp jag har gjort i mitt liv. Använder dom flitigt när det är sommar, och dom passar allt. Den andra är en tröja med Al's ansikte på, jag var tvungen att köpa den, hittade den i Hollywood. Inte världens bästa bild på mig men.. den går också med allt typ! Sista, som jag inte hittar en bra bild på (tog den från Google nu) är min good ol' Goodfellas t-shirt. Den passar också med allt! Helt shookt. Men men, där har ni mina favorit plagg.

Quote by Alfredo

My first language was shy. It's only by having been thrust into the limelight that I have learned to cope with my shyness.

There's nothing

Nu är det läggdags! Criminal Minds var som alltid bäst, inte chockad alls. Ska bara tvätta ansiktet & sen ska jag sova, vi ses imorgon! Torsdag.. kul.. Där pustade jag på riktigt, haha.. men det är bild imorgon vilket kommer förmodligen att rädda mig. Bild är bäst, inte för vi gör något som handlar om bild, vi sätter oss på snurr stolar & kör runt i skolan, vill ni kalla det för bild så.. go ahead! Goodnight.

Yes!

Vann precis en Bob De Niro tävling! OMG jag är så glad, det är min första? tävling jag vinner, och tänk att det handlar om Bobby! Det här får man ju för fasiken skryta om tycker jag. Eller vad tycker ni? Jag ska få hem lite saker!

Rosa

Här är hon, legenden Åsa. Tro mig jag & Maria höll på att decka av garv här, asså Åsa är så bra, hon gör en på bra humör inom några sekunder. Förlåt för att vi tog sönder din stol idag, vi menade det inte.. The crew.

Nine oh

Gillar inte den här bilden på  mig, men jag har bildbrist som ni kanske ser. Såhär fin var Shajwan idag! Älskar inte ni hennes hårfärg? Så hippie cool. Asså va? Märker ni att jag är trött?

Take me away


Hey Bambino

Vad skulle du ha tagit på dig till Oscar galan? Jag skulle lätt ta den andra :)

Sweet escape

Man hör alltid någon sjunga den här hos the Gustafsson's. Därför kan man ju bli lite smått beroende.

I'm not finished yet

Kan titta på det här om, och om, och om, och om, igen.. http://www.youtube.com/watch?v=HNPPHBZjUXI

Dag 42 – Din favorittid på året?

Dag 42 – Din favorittid på året? Det var vintern, men vintern kan dra åt.. hahaha. Det var vintern för att jag tyckte att det var mysigt. Eller vet ni vad? Sommaren & vintern är nog mina favorit årstider. Jag tar tillbaka det där med att vintern kan dra åt chelväte, för nej, den ska inte göra det. Det som är så mysigt är jul shoppingen, och filmerna. Musiken. Kärleken. Men filmerna är bäst (och kärleken, hallå), jag uppskattar dom så mycket. Kärleken menar jag då hur uppskattad du känner dig, liksom. Det är så kul att få julklappar & kramar åt höger och vänster. Jag hade en bra jul, jag. En gammal (inte gammal, men liksom att ni har sett den.. gammal.) bild ni har sett förut.

When a man loves a woman

Efter en jätte rolig dag? med möten och huvudverk åkte jag hem till Hanna. Först var man otroligt psykad, men sen så gjorde Hanna mig glad. Vi kämpade med min header i kanske tre timmar, när vi tänkte ge upp kom vi på en sak. Såklart förstörde en enda bokstav det hela så Hanna som egentligen måste plugga gör om allt nu, jag vet att jag är jätte jobbig. Allvarligt, haha jag blir faktiskt jätte ledsen pga.. mig själv. Men men.. Linda lagade såklart god mat, kyckling med potato jao! Gott, nu ska jag ner och hitta på något.
Tack så mycket för alla fina kommentarer, jag blir jätte glad <3 You guys rock!


-

Headern ska fixas, vi slängde ihop allt i sista minuten, och sen stog mamma & vänta på mig. Jag vet att det står fel, jag vet.

I insist

Det här är min nya profilbild på bloggen, och min första. Hoppas ni gillar den, garvade lite där.. och den ljusa redigeringen får det att se ut som om jag håller på att dö av garv. Jag tycker om den. Jag älskar den. Har varit med Hanna idag, hon hjälpte mig med designen som kommer imorgon, tack så jätte mycket för hjälpen Hanna! Skulle vara kul att starta om på Devote, men kan inte tänka mig att lämna blogg.se, men vi får se? Vad tycker ni?

Let me be a De Niro

Ärligt.. talat.. hej på er mulatter.

Don't ever look back

Jag misslyckades med att ta en bild med Bob & Al. Vilken ful bild. Nu ska mamma ta kort på mig, och sen går jag väl till Hanna. Ny header kommer faktiskt snart! En ny header & en ny design. Ja, samma sak.. men..

Big brain

PHOTOBOOTH FUN!

Besos

Dagens outfit & lite av min dag!

Ranch


Air soft coverage


That's what I want

Dom bästa som klädde sig igår! Eller ja, jag tog inte alla favoriterna.. men.. Olivia Wilde hade en sak för sig själv där.. hon klädde sig bäst. Bilden blev lite för stor. Hailee Steinfeld, flickan på första bilden är bara 14 år! Titta hur vacker hon är. Mycket svart fanns med. Mycket svart och mycket grönt. Har ni någon favorit?

<3

Nu lägger jag allt inom media i film kategorin. Här har vi Hollywoods finaste par, blev så ledsen när han berättade om sin cancer här men han är okej nu! Tack & lov.

Catching up

Hej på er. *Judith's röst*
Sitter här och har tråkigt, ska snart titta på TV med något att äta, åt för många portioner hos mormor och morfar så jag är mätt som en fis plätt. Imorgon slutar vi halv tolv, jag har två lektioner & ett möte, så jag missar en lektion, skönt. Dåligt men skönt, fast det är bara engelska.. så.. Idag ringade jag in ett hjärta i mormors TV tidning, hjärtade Criminal Minds, såklart blev hon sur hahaha. Mohahaha. Såhär glad såg man ut idag. Faktiskt.  

P

Jag har inte tittat än.. jag vågar inte se hans reaktion. Han vann.

You're my star

Tom Hanks gråter för en man, Bob får be alla att sluta applådera för honom. Jag vill bli som dig när jag blir stor Robert. Han vann, jag är så stolt. En stolt mamma. "It won't be long till Matt gets his Cecil B. Demille Award, and hopefully I'll give it to him, if I'm still alive. And I plan to be here a long time." Get'em Bobby!

Touch the ground

Hej på er, är hemma hos mormor och morfar. Kom hit för någon 40 minuter sen. Har bara tittat på Förhäxad med morfar. Fick utslag i skolan idag, fick det igår kväll när jag skulle sova också så här har ni ju världens bästa apotek, fullt med krämer & grejer! Så nu mår jag bättre. Armen blev ju röd och börja svälla upp! Borna ringde precis, pratade med honom också.. dagen var ganska okej, på basketen hade vi Lasse och Zlatan, Zlatan hade jag inte träffat på länge, han ville whatsup'a mig, haha, berättade allt och lite till.. han sa när jag var lite mindre, var tolv kanske, han sa "kommer du ihåg när du var liten och du sa, hörru vi ses om ett år? Det var mitt första år med damerna, kommer ihåg ditt självförtroende". Det gjorde mig ganska glad, men det fick mig att tänka vad som hände. Hittade den här gulliga bilden på mig & Gita! Frankfurt 2009.


Back up

Dag 40 – Vad har du sug efter?
Vad har jag sug efter? Om vi pratar om mat är det väl.. alltid sushi eller vanilj muffins med mjölk. Om vi pratar allmänt så är det framtiden. Jag längtar tills 2014. Då har jag gått ut den skolan jag ska gå på, och då är allt på allvar. Självklart ska jag sova en vecka innan jag gör något. Jag ska leva mina drömmar, så är det bara. Flashing lights. Såklart vill jag fortfarande vara liten, men ni vet när Gud bestämde om när vi fick bli "fria" så var han ju tvungen att välja 18. Jag har längtat till att bli 18 i 13 år.


Let's git it

Innan jag sover vill jag bara säga att snälla, snälla, snälla.. låt Al vinna hans pris ikväll. Bob ska få ett, men låt Al vinna det han är nominerad för! Snälla!


Ushah

Lyssnar på Dubai 104.1 FM nu, minnen! Det är en radio station, loves it. Nu ska jag sova, lite sent blev det.. fasiken, men godnatt.

<3

När jag ska leka turist i LA så går jag vid stjärnorna, Walk of Fame som det heter, och bara glo. När jag gick runt där, hittade jag Robert Duvall's stjärna, och jag blev så glad! Det var nästan som en lättnad att hitta hans stjärna. Det andra roligaste är att gå till deras vax museum, men det gör jag inte för att leka turist, dit går jag varje gång för intresset jag har, jag springer runt och blir som en liten bebis i en godis affär. Eller hur den där meningen nu går till.. Jag kan svära att jag hade precis bilden på Duvall's stjärna, men nu får ni en bild på Bob's män som kanske var den roligaste italienaren i världen. Saknar honom. Han var så härlig! Han flörtade med Gita, hon kom från toaletten, och då stog han där för att hjälpa henne ner för tre fnuttiga trappor, buona sera signora, scuzi por favor watch the steps. Sen pussade han hennes hand. Yä. Jag vet att ingen läser men det är fint att skriva ner minnen.

Coke


Don't give up on your dreams

Känslan är tillbaka. I'm back. Jag vet inte hur eller vart jag ska starta, men tro mig. I am back. Jag kommer att lyckas. Jag ska lyckas. Ni vet inte hur bra det känns att ha ett mål i livet, ni vet inte hur det känns att älska. Det är en tuff bransch jag har valt sen fem års åldern, men jag vet konsekvenserna & jag kommer göra allt för att nå dit jag vill. Om ni har en dröm, tveka inte. Jag har alltid hatat "dream big, never give up, dreams do come true", för visst känns det som "det är lätt för er att säga", men do dream big and never, ever give up.. "If I can make it there, I can make it anywhere." - Frank Sinatra

Kisses


And when you smile

Vi såg Little Fockers, äntligen! Jätte rolig film, blev så stolt över min idol. Nu är jag hemma och ska snart lägga mig, eller snart och snart.. blir väl om någon timme, jag har saknat min älskade dator. I have nothing else to say. Bara det att barnen i LF är lyckligt lottade! Det är stort att få spela med Robert De Niro, men att få spela med Blythe Danner, Dustin Hoffman, Ben Stiller let alone Barbra Streisand!? Helt sjukt ska jag få säga. Tyckte att barnen gjorde att jätte bra jobb. Tycker att filmen är värd att se, den var inte bäst, men du kommer inte få se så många legender i en och samma film på bio varje dag. Det var HELT AMAZING att Harvey Keitel också spelade med i filmen! Blev jätte glad.
Det går tyvärr inte att ladda upp en bild.
Edit hittade en bild, jag & en barfota Dustin Hoffman!

Daughtry

So I'm going home, back to the place where I belong, & where your love has always been enough for me. I'm not running from. No, I think you got me all wrong. I don't regret this life I chose for me. But these places and these faces are getting old.. said these places & these faces are getting old, so I'm going home.

JB

This is Bobby <3

I miss B

Hej på er :) Hanna och jag ligger här och garvar åt den här bilden, Nyx ser då glad ut! Kommer ihåg när hon var en liten bebis bara :( Nu e hon busig, saknar henne jätte mycket <3 Snart blir det söndag middag hos familjen Gustafsson, sen blir det bio, Little Fockers. Är så excited att få se min hjälte på duken igen. Uncle Bob. Saknar den här dagen, jag härjade på Bob's toa, OMG ni skulle ha sett den, det var ett glas badrum, godaste efterrätten och godaste maten fick vi också.

I know a place


It was Trejo


Shit.. I'm waiting for the sun to shine.

"Loneliness has followed me my whole life. Everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man"


Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?

Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Jätte svår fråga, men ändå inte. Jag tror nog det som gör mig annorlunda än alla andra är nog att jag alltid är mig själv. Sorligt nog så är det väl det som skrämmer bort vissa, hahaha nej men jag är alltid mig själv, jag förstår inte grejen med att försöka vara någon annan för att.. ja, för att vad? Sanningen kommer väl alltid att komma fram någon gång. Om inte folk kan acceptera ditt riktiga jag/dig är det väl deras problem, det kommer alltid finnas någon som älskar dig. Och dom älskar dig för att du är dig själv. Det andra är nog att jag har mål i livet. Jag vet vad jag vill. Jag vet inte hur det gör mig annorlunda än alla andra men.. Jag vet inte om mina två förklaringar nu gjorde mig unik/annorlunda, men jag tycker det iallafall. Vad tycker DU gör MIG unik/annorlunda? I'd like to know :)

One less lonely towel

Kom precis ut ur duschen, och märker att jag har torkat mig med Talah's handduk, så nu är jag vit som en vacker snöflinga som ramlar ner på marken & smälter bort. Now this is what I'd like to call an i-lands problem. Är helt darrig av mig just nu, och är trött. Vi tittade på As good as it gets, sen tittade vi på Taxi Driver. Känner att jag behöver ha den jackan Bob hade på sig i filmen, så snygg. Förutom den där lilla broschyren, (han röstade på en senator i filmen, som han sen skulle försöka döda) men annars så.. åh.

Ding, boom

Hej på er alla! Vi gymmade inte idag för vi skulle på bio, men istället så gick vi och åt på pizzerian hahaha, bio blev det inte heller haha, den fick bli hemma film? Eller hur man säger, Taxi Driver eller något annat får det bli. All inclusive här då, mat & snacks. Samt dryck. Okej..? Hanna hälsar till er alla förresten.
Toronto 2010

Dag 36 – Det här upprör mig Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med? Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig

Dag 36 – Det här upprör mig När folk frågar "Och?" när man pratar om sitt intresse, typ himlar med ögonen för något man drömmer om eller något sånt, typ viskar "asså.. okej?" Låt mig prata om det jag vill, nästa gång avbryter jag er & då får ni veta hur det känns.

Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med? Jag kommer aldrig kunna svara på den här frågan, en långhårig De Niro på stranden. Han ska ha hästsvans. Eller en ung Al. I'm done.

Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig 

Pens and toothbrush


Exclusive

Godmorgon! Eller? Har rullat i sängen i en timme, orkade bara inte komma upp. OMG ni ska se Talah just nu, hon har gäspat och hennes "läppar" har fastnat i tänderna eller något så nu ser hon ut som Beetlejuice. Nu ska jag & Hanna äta något, sen ska vi gå till Friskis och gymma. Om man inte spelar basket måste man ju göra något. Sen blir det Little Fockers med mamma & Hanna, fett bra, Bob är med & Ben Stiller, that's like the only reason I'm gonna watch the movie. We all love Bob!

Remember the time

Näst sista bilden.. OMG, jag saknar Nyx. Det är katten, som ligger på min mage. Ser ni? Iallafall så kommer jag lägga upp mina bilder i USA kategorin, för dom togs ju där.. så varför inte lägga upp den där?

NailZ

Goda dagar i Canada, manikyr varannan dag! Vilken är din favorit? Dom gula är mina favoriter, sen dom blåa! Dom gula gjorde jag själv.. stolt. Den sista bilden är också jätte fin, dom gjorde jag i Vegas.

Green spot

Jag & Hanna har tittat på Heat nu, helt amazing.. Blev helt chockad av hur bra filmen var, kan inte ens ge den en siffra för antingen kommer det vara för lågt, eller kommer det vara för mycket, vågar inte ge full pott.. men.. någonstans där får den vara. WOW.



Brainy

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

Hearts

Isn't Los Angeles magical?

JAG VILL

.. BYTA NAMN PÅ BLOGGEN. Gud så fjortis man har varit, allvarligt talat.

The fan

Såhär ser utsikten ut i lägenheten i Toronto, det är lite jobbigt när man ska titta på TV eller spela dator för den där solen som är ute hela tiden.. Man har iallafall HELA stranden framför sig. Det här en utav dom tuffaste månaderna kan jag säga, men på något sätt saknar jag allt. Om mamma hade varit med hela tiden. Jag skulle egentligen vara född där. :) Hej på kanadensaren Nadia. Jag har faktiskt varit i Canada flera miljoner gånger, pågrund av många själ, så jag tillbringade en ganska stor del av min barndom där. Jag har alltid sagt att Canada var som mitt andra hem, och när jag gick i sexan ville jag gå i college där, nu har jag ju ändrat mig så klart. Men där fick ni Canada!

Balboa

Som ni kanske märker orkar inte jag blogga idag, är jätte trött, har varit i sängen hela tiden och bara vilat och redigerat bilder. Är lite irriterad på att jag inte har Kanal 9, jag har väl det någonstans men hittar det inte, men såklart har Hanna den kanalen! Enjoy Al, Hanna.. enjoy Al.. Snart ska mamma hämta sushi som kommer säkert göra mig piggare, och sen kommer Hanna hit & då blir det Criminal Minds. Gårdagens CM sög, hade redan sett den där kanske en-två gånger redan. Sen kanske det blir Heat? Har inte tittat klart på den filmen, fick den i LA, tittade på den på vägen hem men jag somnade haha. Anywho, har ingenting för mig. Just nu är en One Piece på önskelistan, och något roligt spel. VARFÖR tackade jag nej till en One Piece? Allvarligt, vad tänkte jag med!?

Italians


-

Just for a moment there I could actually smell your cigarettes.. mixed with your cologne.

You better come get me

Lite tråkig bild, hade precis kommit upp ur poolen. Det är jätte sent just nu, jag vet. Jag ska sova, imorgon blir det nog ingen skola för mig, tar tid innan jag ens kan resa upp från stolen. Plus så är det sent. Jag vet att jag kommer ångra mig men that's the price you have to pay when you say no to surgery.

I know the man I fell in love with

If you don't do it the right way now, it'll never be what it should be, and it's there forever. Now is now. Then is then. And the future will be what the future will be. So enjoy the moment while you're in it. Now is a great time.

Drena


What's your last name boo, Kardashian?


Be thankful

Vet inte om jag ska till skolan i morgon, svanskotan börjar ju härja igen. Kommer ändå vara tråkig skoldag, NO 3 gånger, livskunskap som vi inte får betyg i, matte där jag räknade klart hela kapitlet och gympa som jag ändå inte kan vara med på för min skada här. Missar jag något? Ja, matten men.. jag har mitt bashäfte här hemma. Nu blir det Criminal Minds. Njut av bilden.

Leavin'


Obekvämt.


Aj då

Uppdaterar live från data salen just nu! Vi har bild just nu, och vi ska alla in på Facebook för att hitta bilder vi gillar för att sen redigera dom med tröskel effekt & sen klistra dom på våra pärmar. Nu kommer Niels och stör, så nu måste jag gå! Hejdå, vi ses snart!


True

Life's too short to be sitting around miserable, people gonna talk whether you doing bad or good.


Hey man

I like turtles because they're so chill. They don't hurt anyone. They're just like, "Hey man, I want to swim, and maybe eat some lettuce. But I'm gonna take my time getting there, I'm not in a rush. Because I'm a turtle."

Forbes Magazine

Ska gå ner och ta mitt officiella natt mål nu, muffin & mjölk, yum. Sen blir det en dusch och sen så ska jag sova! Behövs verkligen. Kommer ni ihåg när man var liten och tävlade och tjatade om när man sov på kvällarna? Jag var så stolt när jag sa att jag fick sova klockan nio på kvällen. Nu vaknar jag nio hahaha nej vad synd. Nu förstår alla när man säger att man ska lägga sig klockan sju. Ingen skrattar åt dig. NEVER underestimate the power of a good nights sleep.

But I am not the only one


<3


Lullaby

Goddag, eller? Har jobbat stenhårt (nej) i skolan idag, jag jobbade inte stenhårt men jag försökte och jag klarade allt och lite till, allt gick med ett flow idag. SO, engelska, matte & astronomi. Jajamensan. Koncentrerade mig och skrev ner allt jag behövde skriva. Känner mig bra, jag. Kom hem för en halvtimme sen, så lång tid tog det att komma hem. Blev McDonalds igen, jag bryr mig inte, okej? Jag är ung & jag ska leva mitt liv, jag bryr mig inte hur dåligt jag äter. Låt mig vara era Anna Ankor wannabe's. Nu ska jag göra mina läxor, glosorna kan jag sådär, det är bara en 40 sidor kvar tills jag är klar med SO:n. Juste, vi fick läxan idag & tydligen "behöver vi inte lära oss något", har han något fel? Jaja, dagens feta plus är att det är bara 9 km från vart jag bor till Hollywood Blvd, tack för den, det är typ 10 till skolan. Jag skulle checka för att jag ska jogga ända dit, vem då? Nadia!? Ja juste, Nadia.

Dag 35 – Smeknamn du har och varför

Dag 35 – Smeknamn du har och varför
När jag var mindre kallades jag för Naddie, det var typ mitt namn. Nu är det nästan ingen som gör det, men jag älskade det namnet. Försökte även tvinga på Maria och Ella att kalla mig för Serpico/Paco för polisen Serpico, Maria kallar mig bara för det när jag gör något märkvärdigt. Några kallar mig för Motown, Min kusin kallar mig för Sly, men det jag har blivit kallad för mest efter Naddie är Baby. Som Baby i Dirty Dancing ni vet, men det kallar min mammas farbror mig, Uncle Fred ni vet, jag har hetat det sen jag var typ.. 6-7 år. Nu när han ringer till morfar så frågar han hur "Baby" mår och morfar brukar alltid säga: han ringde och frågade vart Baby var! Alltid när man ringer så skriker han "Whatsup Baby!?"
där har ni mina smeknamn, ganska många förklaringar men jaja, jag älskar smeknamn men ingen kallar mig för något.. förutom det jag sa nyss men jag vill ha ett smeknamn. Det är det bästa med att byta skola & klass. En ny identitet. Jag har alltid älskat det med att byta skola. Då kan man ju bara säga hej jag heter si och så men ni kan kalla mig för så. Där har ni det!

Black Swan

Är hur trött som helst, ska gå och tvätta mitt ansikte, sen hoppar jag rakt in i min säng. Jag hatar onsdagar med en jäkligt stor passion. Fredagar också. Jaja, godnatt. Eller något.

Mums.

Nattmål, världens godaste vanilj muffins (förlåt om jag gjorde någon sugen nu, haha vet att Parker kan bli sugen på mina sushi bilder) & ett glas mjölk <3

It's almost like Pepsi


Hummingbird Heartbeat


LA

1/11/11 11:11!
MAKE A WISH


Busta R

Hej på er, sitter här och äter morot med Talah. Mamma har kommit hem och jag väntar på kanske världens godaste mat. Sitter och planerar för fullt iallafall, nu ska jag äta.

Growing up Kardashian

Nu ska jag sova, ska släcka alla lampor och lägga mig. Vaknar upp snart.. sen kommer jag inte kunna sova, men så får det bli.
Edit: precis nu ringde mamma så nu är jag pigg. Fan.

From Paris


Woah

Oj oj oj hahahaha den här bilden är nog för rolig, 1 januari 2010, lite trötta var vi väl.. jag & Guido (Gita). Gulligt. Los Angeles.

I've made up my mind

Jag har nu bestämt mig för att färga håret rött! MEN det kommer hända om ett halvår! Jag har bestämt mig för att göra det sista dagen i LA, haha, jag vet att det är lite mobbat att skriva det nu men, ändå. Det får bli så, men ja, sista dagen i LA. För då är mitt hår längre, och då kan jag bestämma mig ifall jag vill klippa det också eller inte. Det är ganska så dyrt att klippa & färga sitt hår där, men.. så får det bli.

Satis


Sunn

Här är min jätte, jätte duktiga vän Sunn, hon är verkligen en ängel. Här sjunger hon min älskade låt Firework <3

Just gonna stand there

Hej bloggen! Skolan var helt okej som jag sa i videoklippet, jag har ingenting att skriva eftersom att allt jag ska skriva är med i mitt videoinlägg vettni, men men, nu Skypar jag med Parker. Brings back good memories from Canada in the sommarlov (jag pratar högt nu, med svensk accent). Nu har jag ätit, snart ska jag göra mina engelska glosor.

Astronomi


Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har

Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har
Samma sak som mina ambitioner, hehe. Lite tråkigt svar men, ja. Mina planer är iallafall att flytta till LA när jag är lite äldre, fast då ska jag ha min egen apartment, inte där jag bor nu :) Tror det får leda mig eller hur man säger.

I shot a man down

Intelligence without ambition is a bird without wings.


Ebi

Alltså så kunde jag inte sova. Är lite mer glad för i morgon, för som sagt så slutar vi halv tolv. Skulle dra ner och äta en vanilj muffin och mjölk och ligga framför TVn, men nej den ska ju inte funka nu när det har snöat över alla signaler och grejer. Så jag tittade på According to Jim på Blinkx. Men nu ska jag lägga mig, måste vakna lite tidigt i morgon. Förresten, har ni märkt att den här tröjan är med på varannan bild typ? Tog många bra bilder i den ska jag säga.. Vi ses i morgon, tidigt! Gud så glad jag är.

Godnatt

Ska duscha och sova, är jätte trött, jag och Hanna har tittat på Case 39, vilken äcklig film alltså. Vi är båda ledsna just nu tack vare "M" (hemligt xoxo). Längtar till sommaren. Imorgon är det skola, ser inte fram emot det, orkar inte med alla. Inte o vara taskig alltså, men när man lever i sin egen värld så är det så, man orkar inte med någon. Plus så kommer det säkert bli bråk imorgon, så, orkar inte. Orkar inte, orkar inte. Sen kommer vi ju träffa världens bästa lärare igen, skoj. Inte redo. Tydligen slutar vi halv tolv imorgon står det i schemat, hoppas verkligen på det. Jag åker hem då och sover.
July, come faster so I can go home.

We have a long way to go

Godmorgon, eller.. något. Här sitter en irriterad Nadia och lär Hanna hur man lagar pannkakor. Fett jobbigt. Nu ska vi chilla, och sen ska vi hyra film & ha det kul. Stan kanske också för en lunch.

Keep me happy

Åh vad jag saknar dig. Jag vet inte varför jag sitter uppe och lyssnar på musik när jag ska sova. Jag sitter väl och tänker. Jag vill bara att tiden ska gå fort. Jag har aldrig velat så mycket i mitt liv, men för första gången är det bara en sak jag vill, och jag vill det mycket. Jag behöver ha mjölk. Jag behöver ha sömn.

To bashi kare sakhti nist.




Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?

Vi hoppar över dag 32 och tar den här istället!
Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Jag skulle nog vilja vara Ariana Grande, för då skulle jag kunna sjunga jätte fint, och stå i spegeln i timmar & dräggla. Har nog ingen annan anledning.

Imischu

Jag har ingenting för mig nu, väntar på att klockan ska bli fyra så jag kan make a phone call till Nord Amerika. Istället dårå ska jag titta på Red, igen! Jag, Borna & Hanna tittade ju på den på bio, fett bra film. Tråkig först, ska spola fram lite. JALLA KLOCKAN!

Ingen rubrik

Okej. Nu är det på allvar. Jag är trött på dig. Jag vill börja det nya året utan problem, jag vill att allt ska gå med ett flow & jag vill inte att något problem ska hindra mig. Mitt enda problem just nu är du. Vi är inte dina slavar om du tror det, tro inte att du får säga vad du vill men när vi säger något så ska du försöka få uppmärksamhet. Det finns faktiskt ett skäl varför jag inte litar på dig, varför ingen annan litar på dig. Nu har jag fått nog, jag orkar inte längre. Var dig själv, sluta lek så mycket. Det är faktiskt inte kul. Du är ingen drottning om du tror det.

Don't trust her.


It's like this now

Haha, en till video.. pinsamt.

Videoklipp från mig!

Nu får dessa lilla grejer vara med i samma kategori som "film". Jag förklarar varför jag andvänder videofy.me, egentligen så hatar jag det för dom långa reklamerna, men man får gilla läget, va!?

Ariana Grande


Just stand there


Where magic happens

Innan jag sover får ni min all time favorite quote, det är en liten poem, men det är en quote från en film.
A righteous man before me stands. A hero in these filthy lands. A brother in arms in heart are you.
I was really hoping you get it too.

Sovgott.


Shattered windows

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Insomnia

All men dream, but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity, but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act on their dreams with open eyes, to make them possible.

Raise your hand, son

Nu gör jag en ny kategori som heter Quotes där jag kommer att skriva massor med citat som jag gillar!

Only in my hometown, that is.


Dag 31 – Mina ambitioner

Dag 31 – Mina ambitioner
Mina ambitioner. Shit. Här kommer den frågan med svaret som får alla att flina. To be the youngest to win an Academy Award for leading role. Jag vet att det aldrig kommer hända, jag vet det. Jag trodde det skulle hända men det kommer inte göra det, för nu sitter jag i Sverige och vet inte vad jag ska göra. "Ja, men Nadia du måste göra något själv, priset kommer inte falla i dina händer", nej jo jag vet men Uppsala kommer inte ta mig dit jag vill, även om Uppsala är en start, så är det inte det jag vill. Och folk får acceptera mina åsikter. Regissör ska jag också bli. Nej, vet ni vad mina ambitioner är? Att leva ett hälsosamt och bra liv, med en bra utbildning. Så får det bli. Jag får ta och röra mig i morfars önskningar känns det som. Warner Bros. nya lawyer.

Got to be

Har precis tittat klart på Cape Fear. Jag har aldrig gillat den filmen ska jag säga, den är lite för grov för mig.. Ha. Ät aldrig när ni tittar på den filmen, aldrig. I saw the impossible. Ja, det kanske jag gjorde för att det var en film? Just nu flyger det hund hår strån inne i rummet och alla måste ju landa i mitt vänstra öga. För så är det bara, det är så Gud vill det. Han kanske försöker lära mig något. Är jag verkligen så trött att jag sitter här och skriver om ett hår strå som förresten, fortfarande sitter i mitt öga? Jahapp.
If you hang onto the past you die a little every day. And for myself, I know I'd rather live.

:@

Har varit hos Hanna ganska länge, kom precis hem. Vi åt mat, pysslade & spelade Wii, fett kul. Sen kom jag hem och humöret gick ner, fan vad jag är arg. Hur självisk får man vara egentligen? Det måste verkligen finnas en gräns. Nu ville jag göra alla glada som jag alltid vill göra, men såklart, jag failar igen. Jag borde lyssna på folk när dom säger att jag måste "ta hand om mig själv innan jag tar hand om alla andra". Tips till alla där ute.

Snabbt!

Måste skriva det här snabbt nu, ska iväg till resturang. Palla att kebab ska bli min frukost, vaknade ju precis. Jaja, först får det bli muffins. Måste rusa nu! Vi ses sen! PÅMINNELSE! Call your aunt!

Dag 30 – Det här saknar jag

Innan jag sover så.. Dag 30 – Det här saknar jag.
Jag saknar min familj. Jag vet, jag var med dom för en vecka sen men inte så. Typ helheten. Jag älskar alla family reunions vi har back home i Ottowa & Toronto hos min faster & kusiner. Mina kusiner & farbror kommer från LA, vi kommer från Sverige, kusinerna kommer från Madrid, alla kommer från olika håll & då samlas vi :) Det är så roligt. Det saknar jag. Jag önskar det kunde vara så hela tiden. Vi är en galen familj, du kommer inte klara dig en sekund med oss. Du kommer se stolar flyga runt, du kommer se jag och mina kusiner & farbror (fasters man) ha krig klockan ett på natten med nötter, kasta i varandras huvuden och ögon tills faster kommer med en toffla och slår sönder oss, du kommer få höra massor med läskiga berättelser, du kommer se oss slänga i varandra in i vatten spridaren och ha vatten krig, du kommer se oss kasta basketbollar på farbrors bilar så han börjar gråta, du kommer se oss skrika och tävla över vem som har mest hår på armarna, du kommer se mig och mina kusiner ha en roadtrip med farbror, du kommer se mig och CJ där bak skrika eftersom att vi torska på Ninja och vi skyller på varandra eller på farbror som körde för klumpigt, du kommer se mig bli jagad av min kusin på gatan, du kommer även med min omogna farbror bryta dig in hos grannen och försöka kasta in varandra i deras pool, du kommer se oss sitta sent på kvällen, äta melon & läsa böcker ute och prata om gamla minnen, titta på gamla foton och lyssna när syrsorna låter. Mr. White socks, CJ & Farbror HAHAHAHA titta på hans min, asså jag dör för honom. Det där var innan kriget startades. Hahahaha sista bilden är också rolig, Rad leker stolt i sin nya familj.

Teenage dream

Dags o sova nu, hoppas verkligen det blir en hemmadag imorgon, vi ska äta ute till lunch med mormor & morfar men jag orkar verkligen inte gå ut i det här vädret. Eller jo, med Hanna för då är det super mysigt men inte resturang. Vi kan stanna hemma & tända brasa och titta på bilder. Mamma, om du ser det här, blir inte det mysigare? Jo, jag tror nog det. Bra! Då säger vi så.
Toronto

RIKTIG Iranie

Jag dör.

Laugh bout nothing

Isn’t it funny how when you look back it all happened so fast? It’s all moments strung together without pace. That is life, it exists in moments. The best thing we can do is to take every moment head on. We cannot embellish our choices with previous ones. Whenever opportunity strikes, take it. Who you are and what you did to get to that point doesn’t matter. All that matters is you being willing to be in the moment. Why is it that an aging homeless person can say “have a happy life” when theirs was the exact opposite? It’s because he knows what matters. Currency & social status won’t go with you in the end. In the end it’s just you and whatever is supposed to happen. Are you going to think back at all the money you made? Or are you going to think of those moments strung together without pace?

<3

Jag älskar mina fastrar så mycket, jag gör allt för dom! Love them to death, har lärt mig så mycket från dom & jag älskar dom sååååå mycket, mina älsklingar! Dom gör alltid mina sommarlov dom bästa, ett år utan dom är en evighet för mig.

Stop and stare

"What though the radiance that was once so bright, be now forever taken from my sight. Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find strength in what remains behind."
Las Vegas

You're insane

Kul dag hos Hannas farmor & farfar idag! Orkar inte skriva mycket, men men. Vi bakade cupcakes & åt våfflor, sen hämtade Per oss & vi åkte hem och hade kul.

Aj

Jag Hatar att unicefs reklamer maste vara dom langsta pa TV. Man blir sa ledsen. Sitter hos hanna nu. Har ätit en goood tallrik med majs torsk och nudlar. Nu ska janne hamta upp oss och vi tillbringar resten av dagen hos dom med bakning osv :) sen blir det pusselkvall. I am so excited. Sa förlåt om jag intr uppdaterar sa mycket idag. Peace :)

50 ways to leave your lover


Smile

"So maybe I don't belong here. So maybe after all, everything does happen for a reason. Maybe God wanted me to feel happy there. That's it, I don't belong here. I'm just waiting for God to make a move. These things that have comforted me, I drive away, this place that is my home I cannot stay. My only faith's in the broken bones and bruises I display.. This is just like an episode of The OC"


So maybe I will


KS for life

Titta vilken fin bild på Uncle Fred och hans storebror! Vilket.. är min morfar! Jag suddade mitten för jag ville ha en bild på morfar & hans bror! :) Önskar jag hade en bild på alla bröder!

AMAZING STORY


Pleh deen uoy

Hatar min blogg just nu, har inga roliga bilder. Narnia var helt okej, lite sorlig. Värsta äventyret hände men sen kom vi i goda händer & åt kebab tallrik vid pizzerian hos mig. Mums. Snälla iranier bjöd på tuggummi <3 Imorgon ska vi nog åka till stan för att köpa lite papper och tejp osv, vi ska göra ett kollage. Ska bli spännande, ni får se mer imorgon.

Dag 29 – Min favoritplats

Dag 29 – Min favoritplats
Min favorit plats är hemma i LA, här som ni ser sitter jag och chillar med katten Nyx :) Finns ingen bättre känsla än sena utekvällar eller när vi sitter hemma och vilar, när farbror hämtar hem Panda Express & vi sitter och tittar på LA Clippers matcher, eller när du känner dig blek springer du ner och köper solpuder för att smälta in, och på vägen hem tar du en manikyr och pedikyr & lite Carls Jr. fisk burgare. Eller så har du det tråkigt när ingen är hemma & tar en taxi istället för att gå till Hollywood. Där har ni min favorit plats.

Jaså hejhej

Jag och Hanna ska snart äta, sen ska vi åka till stan för att titta på Narnia i 3D, hoppas filmen är bra annars blir jag sur. Faktiskt. Jag är hungrig nu, hejdå. Min fina kusin, titta vad stor hon har blivit! Elr

Dag 28 – Mina rädslor

Dag 28 – Mina rädslor.. att bli torterad till döden, eller inte!

Jag har alltid varit rädd för att bli torterad till döden, att typ bli kidnappad och bli torterad. Så.


Underhållningen

Criminal Minds med Hanna nu, fett bra.

Dag 27 – En första

Dag 27 – En första.. resa
Min första resa var till LA, jag var 18 månader. Vi skulle fira min brors födelsedag, vi gör så ganska ofta. Jag fick välja att fira min i Beverly Hills när jag var lite mindre men sen ångrade jag mig och vi åkte till Toronto :) Vi firade med våran familj där, och jag har massor med videoklipp på det. Så kul!

Stylestar

Jag skrev ett inlägg typ klockan ett idag, men nej, såklart så ska det inte komma upp på bloggen.

Said so

Hela huset luktar Malibu nu, har sprayat den här grejen i helaaa huset. Moomz. Väntar på Talah nu, ska gömma mig när hon kommer.

Your song

Jag fick världens bästa kommentar när jag var i Dubai.
Your grandpa was the Godfather of Abadan.

You wanted to be slick


& she's slowly taking my place

Nu ska jag sova.

Dag 23 – Ett annat ögonblick Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på Dag 25 – Det här får mig att må bättre Dag 26 – Det här får mig att gråta

Dag 23 – Ett annat ögonblick pet
Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på för 24 timmar sen var jag där
Dag 25 – Det här får mig att må bättre bilden
Dag 26 – Det här får mig att gråta ingenting


I knew it.

Tråkig dag. Palla. Ska gå ner och laga någonting gott, this ain't Dubai where you get served food all the time. Ska göra ingenting hela dagen, längtar till Talah och mamma kommer hem. har jag någonting att göra iallafall. Ni som ska göra något, ha det så kul. Hasta la vista.
Remember the good old times when we were happy, and ditched every plan we had?
We were kids. Now we're adults.

You just don't get it, do you

I want noodles & I want it now.

Did the sun come out or did you just smile at me?

"Wanting is needing. I want it, so I need it."

TGI's


Chump

Jag kände din lukt, och tittade bak med ett leende, trodde du skulle säga vänta, jag kommer också. Men det var inte du.  Hasta la vista, Sly.

Let your colors burst

Ja, jag är hemma nu, jag ville inte skriva något eftersom att jag & Linda hade planerat att överraska Hanna, men någon bastardo i det här huset hade redan skvallrat & sagt att jag låg i min säng och sov. Om ni ens vet hur arg jag är så skulle inte ens ni vilja vara min vän just nu.

Spray it there


.

Orkar ej, är helt gråtig och jag vill bara vara i min säng med Talah. Nu kommer tårarna, hejdå.
Everything is gone.

Doodoo

Här kommer det några bilder från nyår, alltså raketerna var helt sjuka, till och med min "dubaiska" familj tyckte det var helt abow för att det här året tävlade alla hotell, alla sightseeing grejer. Så fyra byggnader smällde på en gång, där jag stog iallafall, Atlantis pippade alla! Sverige, ni vet inte vad jag såg.

Every little thing counts

Hej på er, kom hem för typ 20 minuter sen. Har precis pratat med mormor och morfar. Vi åkte till Old Gold Souk, och sen åkte vi vidare till en persisk resturang där jag mådde skit för en sak men min kusin & min farbror fick mig på ett bra humör igen. Jag ser upp till alla i mammas familj, jag kan inte ens förklara hur mycket jag ser upp till alla. Jaja, imorgon ska jag vakna tidigt, sen får vi se vart dagen tar oss.

RSS 2.0